Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΧΡΥΣΑΦΗΣ vs ΠΑΛΑΖΗ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

     ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ...  

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΑΛΙ

                                   

    ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
             ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ 

Με μια ολοσέλιδη δημοσίευση στα τοπικα ΜΜΕ , η οποια φιλοξενήθηκε και από γνωστές ιστοσελίδες η Χρυσάνθη Παλάζη έδωσε την απάντησή της για το σκάνδαλο "KΕΔΗΣ GATE", προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολ΄΄όγητα.

Το οικονομικό σκάνδαλο της ΚΕΔΗΣ ειναι ένα ΄διαρκές έγκλημα διασπάθισης δημοσίου χρήματος κατά την περίοδο 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2023 από μια ομάδα ατόμων , ένδεκα υπαλλήλων , της γιαλαντζί Γενικής Διευθύντριας και της Προέδρου της "Κοινωφελούς" επιχείρησης, το οποίο η Δημοτική Αρχή στο σύνολο της γνώριζε αλλά ανεχόταν και ουδεν έπραξε για να αποτρέψει. Απλως ολες οι δημοτικές παρατάξεις "έβλεπαν τα τραίνα να περνούν..." κατι σαν τον Σταθμάρχη της Λάρισας δηλαδή. Το ποσό σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν φθάνει τις 250.000 ευρώ το οποιο εχει καταλογισθεί στους δράστες απο το Πορισμα του δημοσιονομικού ελέγχου και καλούνται εντός δυο μηνών να το επιστρέψουν στο ταμείο της ΚΕΔΗΣ.

Στην εισαγωγή της απάντησής της η Παλάζη αναφέρει την απαράδεκτη και κολάσιμη προσπάθεια  του Δημάρχου και της παράταξής του να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο, αρκεί λόγω "ευθιξίας" να αναλάβει την ευθύνη παραιτουμένη η Πρόεδρος !!!! 😱😱😱

Αναφέρει η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ :

"Με αφορμή την συνάντηση το βράδυ της Κυριακής 28 Μαϊου 2023 με τον Επικεφαλής Δήμαρχο κ. Αλεξάνδρο Χρυσάφη και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, την οποία ζήτησα εγώ, προκειμένου να συζητήσω το θεμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής, μου π πουροτάθηκε να υποβάλω οικειοθελώς την παραιτησή μου από την ΚΕΔΗΣ, επικαλούμενη δικαιολογίες και προφάσεις με ενα κείμενο παραίτησης που θα συνάσσαμε απο κοινού.
Αν δεχόμουν αυτή την πρόταση αναποδοτικά στην συνέχεια:
α. θα μου παρεχόταν από τον κ. Δήμαρχο βοήθεια στην νομική υποστήριξη της ενδεχόμενης προσφυγής μου στα δικαστήρια για το θέμα της αποζημίωσης.
β. θα μου επιτρεπόταν στη συνέχεια να παραμείνω στη Συμμαχία Σερραίων , θα με δεχόταν ο κ. Δήμαρχος να είμαι υποψήφια στις προσέχεις εκλογές στο ψηφοδέλτιό του και 
γ. θα είχα την στήριξη της ομάδας στο εξής.😲😲😱😱"

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο ισχυρισμός της Παλάζη δεν εχει διαψευσθεί από τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στην συνάντηση της Κυριακής και συνεπώς ειναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον. 

Το υπόλοιπο της απαντήσεως της Προέδρου είναι κλαυσίγελως, ενα παραλήρημα ακατάσχετης μπουρδολογίας (τα περί μη υπάρξεως δόλου και άμεμπτης διοικητικής θητείας της στην ΚΕΔΗΣ) που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική που αποδεικνύει ότι η γυναίκα ή προσποιείται ή ακόμη δεν κατάλαβε τι έγινε και ζει στο όνειρό της. 

Σε κάθε περίπτωση η κ. Παλάζη προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη των Σερραίων Δημοτών.


16 σχόλια:

  1. Η Παλάζη φταίει για όλα.
    Και το κυριότερο είναι η αλόγιστη εμμονή της για εξουσία και αυτοπροβολή, όσο δε για τα χρήματα να μην το σχολιάσω.
    Αλλά να αφήνετε έξω από το κάδρο τον Χρυσάφη που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Παλάζη μας ξεπερνά.
    Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Χρυσάφης και είναι ο τελικός υπόλογος για όλα.
    Αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση χθές είναι η φασιστική νοοτροπία με την οποία διευθύνει ο Βασιλάκης Κατιρτζόγλου, ο τριπλοθεσίτης, την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.
    Καλέ αυτός είναι περισσότερο ............ας από ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά έκανα την εξής ερώτηση στο Serresbomb, αλλά δεν τη δημοσιεύει. Ρώτησα:"Κύριοι του Serresbomb πολύ εύστοχα σας έχουν χαρακτηρίσει ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη. Επόμενο είναι να τίθεται η ερώτηση, πως αναλάβατε να λειτουργείτε ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη. Αναλάβατε με απευθείας ανάθεση η επειδή συμφωνείτε πολιτικά με τον Χρυσάφη και τρέφετε φιλικά αισθήματα προς αυτόν; ". Εγώ πάντως προσωπικά πιστεύω το δεύτερο. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις που ψηφίσαμε Χρυσαφη,νιώθουμε αποστροφή απο την εικονα του δημοτικου συμβουλιου.Πρεπει να φυγουν ολοι και να εκλεγουν νεα προσωπα,χωρις ιδιοτελεια και με κινητρο την προσφορα και οχι τα χρηματα.Ο προφητης χθες,σαν ΣΕΡΙΦΗΣ,πως δεν ντραπηκε να επιτεθει μια γυναικα που στηριξε τον συνδυασμο,οταν αυτος χτυπουσε τον Χρυσαφη προεκλογικα κατω απο την ζωνη,με τον πιο χυδαιο τροπο.Φυσικα η κ. Παλαζη δεν ειναι άμοιρη ευθυνών, αλλα ο γυπας δεν δικαιούται να ομιλεί, διοτι πληρώνεται αδρά για την θέση που κατεχει.Κριμα για τους Σερραιους,δεν αξίζουμε τέτοιους δημοτικους συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα πανηγυρίζει όλη η Σέρρες... Επιτέλους δικαίωση για τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτός ο άπρακτος και ανεύθυνος Δήμαρχος της λεζάντας που λέγεται Χρυσάφης, λόγω του ότι έιχε σε όλη τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας τη στήριξη του Φωτιάδη και της παράταξης του, συνεχίζει να υπάρχει και να διεκδικεί το Δήμο Σερρών. Ο Δήμος Σερρών δεν αξίζει να έχει έναν τέτοιο Δήμαρχο. Ας γίνει κάτι επιτέλους την ύστατη στιγμή για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο καταστροφικό για το Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε γαμ... Κοντε Δήμαρχε... Εγώ ψήφισα Συμμαχία Σερραίων... Για να δω αντιδήμαρχο τον Χρυσανθίδη;;; Ρε πας καλά;;; κομπλεξικό ανθρωπάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην ψήφισες Συμμαχία εσύ. Θα σκίσεις κανένα καλσόν!

      Διαγραφή
    2. Που ξέρεις εσύ ρε κακομοίρη τι ψήφισα... Χασοδικη της κακιάς ώρας... Κάτσε εκεί στην ΔΕΥΑΣ πιες τα ουισκακια σου γιατί σε δύο μήνες θα σε κλαίνε οι ρέγκες.

      Διαγραφή
    3. Ουισκακι με ρεγκα.

      Διαγραφή
  7. Χρυσαφη άνανδρο ανθρωπάκι τι διάστημα αυτό που η Παλάζη ήταν προσανατολισμένη στο αγώνα για τη αυτοδυναμία της ΝΔ. Μας χωρίζουν 3 εβδομάδες μέχρι τις επόμενες κρίσιμες εκλογές!Τι σύμπτωση το διάστημα αυτό σου ζήτησε μόνο και εσύ ενώ
    ζύγισες το πολιτικό κόστος αποφάσισες ότι δεν αντέχεις πια αυτή την μέχρι πρόσφατα άξια συνεργάτη σου... Τι έχει να πει για αυτό ο κ. Καραμανλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . . . ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΤΙΣ SERRAI MANDRE , ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ , ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΛΛΑΔΙΚΕΣ , ΕΔΩ ΣΤΟ SERRAISTAN , ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ << ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ >> .
    ΚΑΤΑ ΄ΡΧΗΝ ( όχι κατα΄ρχάς ) , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΧΡΥΣΑΦΗΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟ ΔΗΛ ΑΞΙΟΥΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ << Π΄ΑΛΛΑΖΕΙ !!!!! >> !!!!!
    ΣΥΝΕΠΩΣ , Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ;;;;;;;
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ << ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ << ΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ >> ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ . . . . . . .
    https://youtu.be/S5n-Ew26N4k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποψήφιοι δήμαρχοι Σερρών, κάνετε κάτι για να μην πέσει και πάλι ο Δήμος Σερρών στα χέρια αυτού του ανίκανου, φιγουρατζη Δημάρχου. Ο Δήμος Σερρών πηγαίνει πίσω με αυτόν τον Δήμαρχο και θα πάει ακόμη πιο πίσω, αν εκλεγεί ξανά. Ο Δήμος Σερρών εκπέμπει SOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τη Μπαστιά της Γαλλίας θα κάνει προεκλογικό αγώνα η Κ Παλάζη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.simerini.gr/news/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5/ ψάξτε να βρείτε ΠΟΥ κατέληξαν αυτά τα χαρτοκιβώτια με το μέλι...ο κόσμος το έχει τούμπανο και η ΚΕΔΗΣ καμάρι...έχει πολύ μέλι...το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ