Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΥΑΣ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ ;

          ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ 



   
Aπόσπασμα της πολύκροτης σύμβασης που υπέγραψε η ΔΕΥΑΣ σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του Υπεύθυνου Τύπου η οποία στο άρθρο 7 ρητά ορίζει :

                                                                                   

Μετα το ναυάγιο της Συμμαχίας στο ΕLPIDA RESORT η παράταξη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ εξέδωσε Δελτίο Τύπου το οποιο κονιορτοποίησε το αφήγημα του Δημαρχου για το σηματικό και μεγαλειώδες έργο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ 


Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε ήταν και η αθέτηση της παράλογης με αλλά προεκλογικής δέσμευσης του Δημαρχου για μειωση κατα 33% του τιμολογίου της ΔΕΥΑΣ στα χωριά του Δήμου


Απο την 01.11.2022 που δημοσιεύθηκε το Δελτίο Τύπου η Δημοτική Αρχή αλλά το η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ σιωπούν μεχρι και σήμερα , γεγονός που μεταφράζεται ως αδυναμία και επιβεβαιώνει την καταγγελία της Αντιπολίτευσης αλλά κυρίως την αβάσταχτη ελαφρότητα και ανευθυνότητα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ που σκορπάει τα χρήματα των Σερραίων Δημοτών σε μη παρεχόμενες υπηρεσίες

Διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος ...

7 σχόλια:

  1. Ο Βασιλάκης Χρυσανθίδης πληρώθηκε μετά από χρόνια τον πρώτο του μισθό, αυτόν που πάλευε από τον Δήμο Σερρών, μετά την μεταγραφή του.
    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A0%CE%96%CE%93%CE%A910-%CE%93%CE%A7%CE%92?inline=true
    Αξιος ο μισθός σου Βασιλάκη, και Παραγωγικός ΕΛΠΊΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.470€ τα αργύρια της προδοσίας κάθε μήνα. Κι ο Ιούδας αυτός δεν είναι σαν εκείνον των Ευαγγελίων που μετανόησε, ο Ιούδας από το Τουτλι τα κονομαει, καμαρώνει και κερνάει τα φιλαράκια του στον "Σωτο" εις υγειαν των κοροιδων της Συμμαχίας.

      Διαγραφή

  2. Υπευθυνος Τυπου στην ΔΕΥΑΣ ; Ο Τσιμερικας οταν ηταν Προεδρος της ΔΕΥΑΣ ο ιδιος ηταν που απαντουσε στα δημοσιευματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια που λέτε για μη παρεχόμενες υπηρεσίες το site του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, το οποίο ανατέθηκε εδώ και καιρό, έχει πληρωθεί κι αν ναι, υπάρχει στο ίντερνετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ερώτημα είναι.
    Γιατί πρέπει να πληρωθεί για τις δήθεν υπηρεσίες που πρόσφερε, όταν η τοποθέτηση του σε αμειβόμενη θέση από τον Δήμαρχο κρίθηκε παράνομη?
    Τσακιστή δεν πρέπει να πάρει και όσα χρήματα πήρε (κάτι σαν τα αργύρια του Ιούδα)
    πρέπει να τα επιστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αστροπελέκια του serresbomb, έκαναν θέμα την ύπαρξη της ιστοστελίδας του ΟΠΑΚΠΑ και μέχρι τώρα προέκυψαν τρεις αναρτήσεις.

    Χαοτικό φαινόμενο. Πεταλούδα αναταράσσει τον αέρα με το πέταγμά της στην Κίνα και η αναταραχή εξελίσσεται σε τυφώνα στην Καραϊβική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Παρακαλώ τον Θεό μη βρεθεί άξιος αντίπαλος. Έχουμε χάσει. Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει τίποτα. Όπως τα λέτε είναι όλοι οι σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη παντελώς αδιάφοροι. Μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και ο Σταυρός. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρίμα για τον Αλέκο που είναι άξιος άνθρωπος και κάθε μέρα φωνάζει κάντε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ