Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΑΧΡΩΜΗ , ΑΟΣΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΗ Η ''ΦΙΕΣΤΑ'' ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ RESORT

              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ''ΓΥΜΝΟΣ''  ...  ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ



 
Μπροστά σε ένα ετερόκλητο ακροατήριο ο Δήμαρχος της Συμμαχίας επιχείρησε να παρουσιάσει τον τραγικό απολογισμό της τριετους θητείας του με ενα ξύλινο και εμετικό κατα διαστήματα πολιτικό λογο ως μια αναγέννηση της πόλης που μετραπηκε σε επίγειο παράδεισο. Ηταν ''φιέστα'' που μετατράπηκε σε ναυάγιο των Συμμάχων στην προσπάθεια να ''ξεγελάσουν'' τον Σερραίο Δημότη. 

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Χρυσαφη με περιφερειακό συνέδριο της γαλάζιας πολυκατοικίας έμοιαζε παρα με αυτοδιοικητική πολυσυλλεκτική εκδήλωση.

Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η μεγάλη απουσία Σερραίων  δημοτών του αστικού ιστου της πολης, ανθρώπων της αγοράς  και του επιχειρηματικού κόσμου, των ψηφοφόρων που το 2019 έδωσαν την νίκη στην Συμμαχία. Τα 26 χωρια του Δήμου ειχαν την τιμητική τους και οχι μονο (εθεάθησαν και δημότες όμορων Δήμων).

Παρόντες η πλειοψηφία των μελών της Συμμαχίας δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι, άτομα απο τους 98 προκληθέντες covid 19 και γενικά άνθρωποι του περιβάλλοντος της Δημοτικής Αρχης. Σε καμία περίπτωση η συγκέντρωση αυτή είχε την λάμψη αυτής του 2019. 

Δεν υπήρχε ενθουσιασμος κατά την ομιλία του Δημάρχου και τα ελάχιστα χειροκροτήματα ήταν υποτονικά. Κούρασαν οι συνεχείς αναφορές στο όνομα του Υπουργού και στην συνεχή του στήριξη στην Συμμαχία, ευχαρίστησε βέβαια και τους αλλους κυβερνητικούς τρεις βουλευτες, ευχαρίστησε ακόμη και τους Μπούμπα - Αβραμάκη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και βοηθησαν την Συμμαχία όποτε τους ζητήθηκε !!!

Ευχαρίστησε το σύνολο της αντιπολίτευσης για την συμμετοχή της στο έργο των Συμμάχων !!! , ευχαρίστησε τους φορείς των επαγγελματιών Επιμελητήριο, Ομοσπονδία Εμπορικό Συλλογή, την επιστημονική κοινότητα και ουτε λιγο ούτε πολύ μας είπε οτι ολοι ήταν ''Σύμμαχοι'' στο εργο τους.

Αναφέρθηκε στον κονδυλίων που εξασφαλίστηκαν ... αλλα κανενα εργο δεν εγινε με αυτά, παρουσίασε την εκτέλεση των εργων που δρομολόγησε η προηγουμένη Δημοτική Αρχή ως επιτεύγματα της Συμμαχίας, εξήρε την σημασία της Πολιτείας των Ευχών και εκ νεου εκανε την εξαγγελία της ''έξυπνης πόλης'' που ε'ιχε εξαγγείλει το 2019 παρουσία του Δήμαρχου Τρικαίων, ότι θα είμαστε σε θέση ηλεκτρονικά να εντοπίζουμε θέσεις παρκινγκ στην πολη από το σπίτι μας. Δικαιολόγησε την τριετή καθυστέρηση στο γεγονός ΄τι η Δημοτική Αρχη ανέμενε να εξαγγελθεί απο την κυβέρνηση προγραμμα επενδύσεων για να εντάξει το έργο χωρίς να επιβαρύνει τον Σερραίο Δημότη.

Όπως καταλαβαίνετε ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους και το θράσος περίσσεψε



10 σχόλια:

  1. Δε με εντυπωσιάζουν οι άδειες καρέκλες αλλά οι γεμάτες. Όχι άλλο κάρβουνο εκεί στη δεξιά παράταξη, εάν δεν πήρατε το μήνυμα θα το πάρετε στις εκλογές την Άνοιξη. Να μη λέτε όμως ότι δες σας προειδοποιήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια προσέγγιση.
      Μπράβο.
      Τα σκύμβαλα της δεξιάς στρώθηκαν στις πρώτες θέσεις.
      Αυτοί που καταστρέφουν τον Δήμο και τον νομό διαχρονικά.

      Διαγραφή

  2. Συμφωνώ απολυτως, σωστά το έθεσες το θέμα, το ζήτημα ειναι ποιοι καθότανε στις γεμάτες καρέκλες και αυτό ειναι τα ναυάγιο του Χρυσάφη και της Συμμαχίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ιακχε.
    Όπως αναγράφεις , σχολιάζεις τα γεγονότα με τη δίκη σου ματια.
    Ήσουν παρών στη χτεσινή ομολογουμένως πολύ μεγάλη συγκέντρωση του χρυσαφη;
    Αν ναι τότε σεβαστή η άποψη σου.
    Αν όχι τότε εξήγησε μας γιατί ήταν ανοστη η σερβιρισμένη σούπα.
    Ήμουν παρών .
    Δεν ανέμενα τίποτε περισσότερο από μια τετοια συγκέντρωση.
    Ίσως να πίστευα ότι θα είχε τον μισό κόσμο .
    Ευχαριστω για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο διευθυντής του Υπουργού κύριος Γκράτζιος γιατί κάθισε δίπλα στον Χρυσάφη;
    Για να μας φοβίσει;
    Καλό θα ήταν να κρατάει αποστάσεις το γραφείο γιατί οι εκλογές έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Τον Χρυσαφη τον ξερω σαν κάλπικη δεκαριά από παλια. Το στήσιμο των παραβρισκόμενων στην πρώτη σειρά ήταν δικη του επιλογή και απαίτηση. Μάλιστα έμαθα ότι έστειλε και προσωπικά προσκλήσεις σε θεσμικούς. Η παρουσία του Γκρατζιου εχει την σημειολογία της , δεν ήταν τυχαίο αλλωστε οτι στην ομιλία του αναφέρθηκε στο όνομα του Υπουργού επτά ή οκτώ φορες. Σκοπος του ειναι να περάσει στον κοσμο ότι ειναι ο εκλεκτός του Υπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Φίλτατε (1 Νοεμβρίου 2022 - 6:42 μ.μ.) ευχαριστώ για το σχολιο σου. Ο Ιακχος εχει άποψη εξ ιδίων. Προσεχώς θα αναλύσω αυτό που είδα στην ανθρωπογεωγραφία των προσκεκλημένων και στον
    ανούσιο λογο του Δήμαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε τον τουρ τουρ τουντς και τον αγεοσυνδικαλιστη Λίτο γιατί δεν τους είχε στην πρώτη γραμμή; Μήπως κάτι παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Ο ΛΙΤΟΣ είναι παρακολούθημα του Σπυρόπουλου , ειναι σε Περιφερειακο επίπεδο, ο Τουρ Τουρ τουντς είναι σε Δημαρχιακό επίπεδο αλλα κάτι ακούστηκε ότι προσέγγισε τον Τσιμερικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σουβλατζή ξεχάσατε που όπου φυσάει ο άνεμος πάει πως θα απλώνει παραπάνω καρέκλες ο κλάψας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ