Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ : ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ;;; ( video)

ΦΕΝΑΚΗ ΟΙ ''ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ'' ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ''ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ'' ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ DOCUMENΤO

 


  Αναγκάστηκα και αγόρασα σήμερα την εφημεριδα του ξερόλα Μπαξεβάνη για να διαβασω τα ''DOCUMENTS'' που ''καίνε'' τον Μητσοτάκη αλλά ''κάηκε'' ο ίδιος ... Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, μόνο αυθαίρετες εκτιμήσεις και έωλες διαπιστώσεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μονο σε καμμένα Συριζαϊκα μυαλά. 
Μέχρι και ξένους πράκτορες φαντασιώθηκαν ... για να παρακολοθησει ο Μητσοτακης , το τερατιο πολιτικο μεγεθος που κατέθεσε και μήνυση, την Ολγα Γεροβασίλη ... (η Μαρια Κολλια του ΣΥΡΙΖΑ) για να της ''κλέψει'' την συνταγή για την πατσιτσάδα μετα την αφόρητη πιεση ττης Μαρέβα.  

Αυτο που δεν μπορεσε να απαντήσει ο Μπαξεβάνης ειναι το γεγονός που ισχυρίζεται οτι η ΕΥΠ παρακολουθουσε '' τα θυματα'' του Μητσοτάκη με δυο συστήματα , το συμβατικό δικό της και το PREDATOR.

Ομως για να γινει ην παρακολουθηση με το λογισμικό PREDATOR πρέπει πρώτα να σταλεί ενα τοξικό link στο κίνητο του θύματος, ο λήπτης να ανοιξει το link ώστε να ενεργοποιηθεί το παράνομο λογισμικό και να είναι εφικτή η παρακολούθηση !!!

Aληθεια κ. Μπαξεβάνη, η Ολγα Γεροβασίλη δείχθηκε το τοξικό link στο κινητό της , το ενεργοποίησε ώστε να πέσει θύμα παρακολούθησης ; 



Μετα τις περιβόητες αποκαλύψεις της εφημερίδας DOCUMENTO το μονο που προέκυψε ειναι ότι μόνο Μπαξεβάνης και Γεροβασίλη ''βρίσκονται εις σαρκαν μιαν ...'' και ότι από πουθενά δεν προέκυψε ότι όλα παραπέμπουν στο τρίγωνο Μαξίμου-ΕΥΠ - Predator όπως δήλωσε ανοήτως η Γεροβασίλη. 

Κλαίω τα 2,5 ευρώ που ξοδεψα για να αγοράσω την εφημερίδα ... 😪


1 σχόλιο:

  1. Σαν την μύγα στην σαβάνα κάνεις.
    Όπου κοπριά ή ψοφίμι, εκεί θα την βρεις.

    Πάει να πει, όποιο τοξικό δημισίευμα βρεις, μας το σερβίρεις.
    Λες και δεν ξέρει ο καθένας, τί και πού υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ