Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΦΥΡΟ ...

   ΝΕΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Το γραφείο του Δημάρχου δεν είναι ιδιωτικός χώρος αλλά χώρος που ασκείται το αυτοδιοικητικό έργο Δημαρχου μετα των λοιπων παραγόντων του Δήμου. Ειναι το ''ιερό'' της αυτοδιοίκησης σε καθε Δήμο.

Δεν προσφέρεται εξωγεμνείς δραστηριότες και δεν κυρίως είναι χώρος για πρωϊμες  προεκλογικές συνάξεις και παρουσιάσεις εν δυνάμει υποψηφίων της παράταξης της πλειοψηφίας σε χρόνο μάλιστα πριν γινει η έναρξη της προεκλογικής περιόδου. 

Ο απερχομένος Δήμρχος κατάφερε να τα ισοπεδώσε όλα , οπως του επεσήμανε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής. Κατάφερε να καταντήσει το γραφείο του Δημαρχου , προεκλογικό κεντρο  



6 σχόλια:

  1. Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια για να καταλάβετε ότι και ο Δήμος χρησιμοποιείται ως λάφυρο, και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης συμπεριφέρεται ως κατακτητής και ως ηγεμόνας.
    Εάν γίνει πραγματική ανάλυση των πεπραγμένων του , που θα γίνει, θα φρίξει κάθε υγιής Σερραίος που αντιλαμβάνεται δυο τρία πράγματα.
    Το πάρτι που έχει στηθεί, δεν έχει προηγούμενο, οι εξυπηρετήσεις , προς συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο διαρκείς.
    Οι αναθέσεις σε ημετέρους άπειρες, να υποθέσουμε αχρεωστήτως.
    Η πλήρης υποταγή στα θέλω της Νέας Δημοκρατίας πλήρης, μέχρι και Γενικό Γραμματέα από την Θεσσαλονίκη τους επέβαλαν.
    Θα απολογηθούν για όλα, θα ελεγχθούν για όλα, όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να υπάρχει Ομερτά με τον Σοφοκλή Γενικό Γραμματέα τα μπαχτσισια θα ήταν κομενα ...

      Διαγραφή
    2. Στην γιορτή των γενεθλίων του Χρυσάφη τι καραγκιζλικια έγιναν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο; Η Κλο Κλο ξεσαλωσε ...

      Διαγραφή
  2. Έρχεται και ο Γκότσης σύντομα οι ανακοίνωση βόμβα όπως και ο Χραπας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο 70χρονος Γκοστσης ειναι μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας εαν προσκυνήσει τον Χρυσαφη θα εξαφανιστεί , ο δε Χραπας συντομα θα δοκιμασει μια εκληξη ... Το παρελθον προδικαζει το μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε πες μας ποιο από όλα.Χασαμε τον αριθμό.Η αλαζονεία του έπιασε ταβανι και αυτό έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.Πιστευει πως πληρώνοντας τους πάντες και όλα,(από τι εισοδήματα;;;)θα μπορούσε να σιγασει την δυσαρέσκεια της κοινωνίας.Ελα όμως που την κοινωνία δεν μπορείς με όσα μέσα διαθέτειςνα την φιμωσεις;;;;Το πολιτικό του μέλλον;;;;τραγικό.Οτι σπέρνεις αυτό θερίζειςκαληνύχτα και να προσέχεις να είναι μόνο αυτό το κακό γιατί υπάρχει φόβος και για χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ