Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ 'ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΤΛΙ

  ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΓΚΟΥΡΟΥ 

ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 



  ''ΚΑΦΕ ΣΑΝΤΑΝ'',  Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ  


Με την υπ' αριθμο 240241/2022 νέα απόφασή της η Αποκεντρωμένη ακυρώνει τον ορισμό του Χρυσανθιδη στην θέση του Αντιπρέδρου του ΟΠΑΚΠΑ στοΔ.Σ. του οποίου σημειωτέον παρέμενε παράνομα επί 40 ημερες ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης ενω ειχε ανεξαρτητοποιηθεί και ειχει προσχωρήσει στο ''Καφέ Σανταν''. Στην συνέχεια παραιτήθηκε εκπρόθεσμα αλλά με μια κατάπτυστη αλχημεία ενώ ήδη ήταν Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών  ως ''δημότης'' ( ω τι κουτοπονηριά χωριάτικη, τι ξεπεσμός) '' τρούπωσε'' εκ νεου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΚΠΑ στο οποίο όφειλε να τον ορίσει Αντιπροεδρο το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΚΠΑ σύμφωνα με την Λουδοβίκειο λογική του Δημάρχου , που περιφρονεί την νομιμότητα

 



8 σχόλια:


  1. Πολύ καρπαζιά έπεσε ρε χρυσανθίδη. Γενικά είσαι απόλαυση με το γέλιο που προσφέρεις ως γελοτοποιός. Το κακό είναι ότι μας κοστίζεις ακριβά ρε μπαγάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά το παιδί ο Βασιλάκης δεν νιώθει.
    Τενεκές ξεγάνωτος είναι.
    Απλά η Μητλιάγκα και οι άλλοι είπαν καλά λόγια για ξεκάρφωμα.
    Δεν ξέρουν τάχα ότι πρόκειται για κιρπίτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε το ιακχακι τσουπ γράφει για τον Προφήτη αλλά τον δεξιουλη τον φίλο του τον Ντοντο τον έχει στα όπα όπα... Η μεγαλύτερη κομπίνα όλων των εποχών έγινε στην ΔΕΥΑΣ και μούγκα ο ιακχος. Που πληρώθηκε 5 μήνες παχυλό μισθό ο φίλος του χωρίς να πατήσει το πόδι του στην ΔΕΥΑΣ. Όλοι οι υπάλληλοι γνωρίζουν.... Τα κανάλια μούγκα. https://serresbomb.blogspot.com/2022/11/1198.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω σιγά σιγά να βγουν στην επιφάνεια ο βίος και η πολιτεία του Χρυσανθίδη.
    Θα φρίξετε από την αυτοδιοικητικό διαδρομή και το τι έκανε, και πως το έκανε και γιατί το έκανε και τι κέρδισε σε προσωπικό επίπεδο.
    Κάθε μέρα σχεδόν Βασιλάκη θα βλέπεις την πολιτική προδοσία σου να παίζετε.
    Από Δευτέρα αρχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Προς τον (12 Νοεμβρίου 2022 - 5:20 μ.μ.) δυστυχώς ανοηταινεις αναγνωστη μου ...

    Ο ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ. Δεν γνωριζω εαν αληθεύει οτι εσέπραξε παχυλους μισθους πενρτε μηνων και αν τους εισεπραξε καλως επραξε διοτ προφανως νοιμιμα του εισεπραλε.

    Αυτοι που δωσαν τους 5 μισθους κατα τα γραφομενα σου στον ΝΤΟΝΤΟ ειναι οι υπευθυνοι και αυτοί θα λογοδοτησουν και στον Σερραϊκό λαό και αρμοδιως. Και δεν μιλαμε για κανενα λαμογιο αλλα για Δοικητικό Συμβουλιο 11 ατομων που συμφωνησαν και υπεηταφαν συμβαση με τον ΝΤΟΝΤΟ.

    Οπως καταλαβες , αν ακαταλαβες , γιατι πολύ αμφιβαλω ... ''το γαϊδουρι φταει , το σαμαρι χτυπας.. '' οπω ελεγε η θεια μου η Ελπινικη

    Υ.Γ. Το αν ειανιν φιλος μου ο ΝΤΟΝΤΟΣ ή οχι δεν εχειμκαμια σημασία , γιατι οταν πρεπει εγω τα χωνω και στους φιλους μου για να συνετιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει απόφαση νομιμότητας της απόφασης της ΔΕΥΑ για τον Ντόντο από την αποκεντρωμένη Διοίκηση;
      Εγώ ξέρω πως ακόμα αγωνίζεται η Δημοτική αρχή Χρυσάφη για την απόφαση, αλλά δεν τους βγαίνει.

      Διαγραφή

  6. Παρακαλώ τον Θεό μη βρεθεί άξιος αντίπαλος. Έχουμε χάσει. Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει τίποτα. Όπως τα λέτε είναι όλοι οι σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη παντελώς αδιάφοροι. Μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και ο Σταυρός. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρίμα για τον Αλέκο που είναι άξιος άνθρωπος και κάθε μέρα φωνάζει κάντε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα εσύ γιατί εμπλέκεις τον Θεό, εκεί που έχει χώσει την ουρά του ο διάβολος, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ