Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΩΝ : '' ΜΑΖΕΥΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΓΕΣ ...""

         ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ !!!



 Τάδε έφη ''Περίανδος'' :

''Υποψήφιος με τη “Συμμαχία Σερραίων” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Αλέξανδρος Αρβανίτης .

Ο Αλέξανδρος Αρβανίτης είναι ένας καταξιωμένος και δραστήριος πολίτης με μία επιτυχημένη πορεία 40 ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και ένας άνθρωπος που υπηρετεί τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης από τη θέση του ως διοικητικός υπάλληλος, τα τελευταία χρόνια, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Είναι ένας ενεργός συνδημότης μας, ο οποίος μεταξύ άλλων διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Πανσερραϊκού.''


Έκδηλη η ανασφάλεια του Δημάρχου και αγωνία του να προσπαθεί να μας παρουσιάσει τα κοινά και τα τετρημένα για μεγάλα και σημαντικά , κατά την προσφιλή του τακτική ''να μοιράζει καθρεφτάκια στους Σερραίους που προφανώς τους θεωρεί ιθαγενείς αφρικανικής χώρας''.

Τον κ. Αρβανίτη δεν τον γνωρίζω και τον προσπερνώ , το σχόλιο μου θα έχει να κάνει με το κείμενο της επίσημης παρουσίασής του ως Υποψηφίου ''ΝεοΣυμμάχου'' και μόνο.

Πάμε λοιπόν , πως ειναι ποτέ δυνατόν ... ενας επιτυχημένος ''40 χρόνια φούρναρης'' να καταλήξει ''διοικητικός'' , δηλαδη βολεμένος στο ΓΝΣ ; Και πως υπηρετεί τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης , απο την καρέκλα του γραφείου του;  

Οσο δε για το ''ενεργός δημότης'' είναι το τελευταιο ποντιακό ανεκδοτο , διότι το   Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Πανσερραϊκού δεν εχει Δοικιητικό Συμβουλίο'', είναι απλά ένα απο τα Τμήματα του Ερασιτέχνη ΜΓΣ Πανσερραϊκού που εχει επικεφαλής εναν 'Εφορο στο     Διοικητικοό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη , όπως και κάθε άλλο Τμήμα του Συλλογου αυτού.


5 σχόλια:


  1. Μονο απο το ντυσιμο μυριζει χωριατιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω πω ρε φίλε τον ξέσκισε τον Τσιμερικα.Τι μεταγραφη ήταν αυτή;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παπάρες 56 χρονών με 40 χρόνια ελεύθερος επαγγελματίας και κάποια χρόνια υπάλληλος στο ΕΚΑΒ δεν γίνεται.
    Ότι σας κατέβει γράφετε για να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Παρακαλώ τον Θεό μη βρεθεί άξιος αντίπαλος. Έχουμε χάσει. Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει τίποτα. Όπως τα λέτε είναι όλοι οι σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη παντελώς αδιάφοροι. Μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και ο Σταυρός. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρίμα για τον Αλέκο που είναι άξιος άνθρωπος και κάθε μέρα φωνάζει κάντε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ