Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR , ΘΕΛΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ... OXI TAXAMOY TAXAMOY

ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΑΚΚΟΣ ;



 Κάποιοι ''επαΐοντες'' περί τα πολιτικά μετά την  μεγαλειώδη συγκέντρωση της παρουσίασης του βιβλίου με αναφορά στον πόλεμο της Ουκρανίας από το team της Ντορας στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PHILIPPOS XENIA  που διοργάνωσε ο Τάσος Χατζηβασιλείου,  εξέφρασαν την άποψη ότι αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις στην γαλάζια πολυκατοικία πρέπει να καταργηθούν καθόσον δεν προφέρουν τίποτες στους διοργανωτές αφού ελάχιστους νεοδημοκράτες συγκινούν από τους 58.000 Σερραίους που το 2019 ψήφισαν την Νεα Δημοκρατία ( η φαιδρότητα και η σκοπιμότητα του επιχειρήματος δεν αντέχουν σε σχολιασμό παρα μόνο σε χλεύη). Η Φωτεινή Αραμπατζή όμως λίγες μερες  μετα τόλμησε μια αναλογη συγκέντρωση στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ELPIDA RESORT με θέμα την κακοποίηση των γυναικών η οποία ήταν αξιοπρεπής, είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους Σερραίους και δεν είχε καμία σχέση με το Βατερλώ της συγκέντρωσης της Συμμαχίας Σερραίων που είχε προηγηθεί προ εικοσαήμερου περίπου στον ίδιο χώρο.

Πάντως ειναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός που σχολάστηκε έντονα κιόλας ότι πολλοί γνωστοί ''Καραμανλικοί'' εντοπίσθηκαν παρόντες  στην συγκέντρωση.

Θα είχε ενδιαφέρον Θόδωρε να ακούσουμε την άποψή σου και για τις τρείς συγκεντρώσεις.
 

2 σχόλια:


  1. Ιακχε , είσαι μεγάλη κουφάλα τον εγκλώβισες τον ΠΟΛΙΤΗ, τι να σχολιάσει τώρα;
    Μπρος γκεμός και πισω ρέμα, όπως έλεγε ο μπάρμπα Σούστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το αγράμματο παιδοβουβαλο κατάφερε να ασχολείστε μαζί του.Σε μια άλλη πόλη θα τον πετροβολουσαν για τις ανόητες εξυπνάδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ