Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ

     ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΥΣΙΡΛΗ - ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ





Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΚΥΡΩΝΕΙ την απόφαση

 ορισμού του μεταγραφέντος  Αντιδημάρχου


Συμφωνα με δημοσιευμα της ιστοσελιδας anexartitos.gr την (1/11/2022) με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης χαρακτηρίζει μη σύννομη την απόφαση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, να ορίσει (με την αρ. 915/2022) τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Χρυσανθίδη ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Χρυσανθίδης όντας μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στην δεύτερη περίοδο της θητείας του οργάνου (Από 9-1-2022 έως 31-12-2023) μετά την ανεξαρτητοποίησή του και χάνοντας αυτοδίκαια την θέση που κατείχε (ως μέλος της αντιπολίτευσης), δεν μπορεί εκ νέου να καταλάβει την θέση στην ίδια περίοδο, ανεξάρτητα από τον ορισμό του ως Αντιδήμαρχο.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ


Ειναι το δευτερο ατοπημα του προφήτη , που απεκτησε την φημη του ''επαϊοντα'' αυτοδιθοικητικού, μετα την παραμονη του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΚΠΑ οπου ειχε ορισθεί ως μελος της παραταξης Φωτιαδη ενω ειχε ανεξαρητοποιηθεί και δεν εκπροσωπουσε πλεον την μειζονα αντιπολιτευση. Και οχι μονο παρεμεινε στο ΔΣ αλλα συμμετειχε στην ληψη της αποφασης για την προσχηματική παραχωρησαη του Δημορικου Γηπεδου στο ερασιτεχνικό σωματείο ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' ενω επι του πρακτεού η παραχωρηση εγινε στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 1946 για την συναυλια του Αργυρου. Μαλιστα με την ιδια αποφαση προχωρησαν στην γελείοτητα να ορισθεί μαζι με τον Προεδρο του ΟΠΑΚΠΑ και το Προεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ στην τριμελη επιτροπή που θα επελυε οποια διαφορα θα προέκυπτε από το αποτελεσμα της εκκαθασισης μεταξυ ΟΠΑΚΠΑ και ΠΗΓΑΣΟΥ για το 15% το ποσοαστο το ΟΠΑΚΠΑ απο του ΠΗΣΑΣΟΥ.

Η  μοιραία αυτή εκκαθάριση ακομη δεν ειναι βεβαιο οτι πραγματοποιήθηκε μιας και το αποτελεσμα αυτης δεν ανακοινωθηκε ακόμη !!!!! 


5 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοπεί κανείς για τον προφήτη από το Τουτλί;
    Τόση σαπίλα είναι δύσκολο να υπάρξει ξανά σε άνθρωπο.
    Κρίμα για τον τόπο, ντροπή σε όσους συνεχίζουν να τον στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοχθηρός, ακραία συμπλεγματικος, αγενής στο έπακρο, συμφεροντολογος κι ιδιοτελής κι όμως απαραίτητος στον φοβικό κι ανασφαλή Χρυσάφη... Γιατί άραγε;

      Διαγραφή
  2. Εάν υπήρχε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας και σεβασμού, μετά τα σημερινά, έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη και από τον ΟΠΑΚΠΑ, έτσι και αλλιώς την έμμισθη τη θέση την πήρε, το κουμάντο θα συνεχίσει να το κάνει όπως και πριν και στην οικονομική επιτροπη και στον ΟΠΑΚΠΑ και αλλού. «Σύμμαχοι» με τις υγείες σας, αφού τον ήπιατε λουστείτε τον κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες προσφωνούσε τον Φωτιάδη "Ο αρχηγός μου".
    Μετά την ιστορική για τα χρονικά της αυτοδιοίκησης των Σερρών τουλάχιστον, μεσούσης της Δημοτικής θητείας να μεταπηδήσει εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος σε άλλη αντίπαλη παράταξη από την οποία έχασε πανηγυρικά, και να γίνει και αντιδήμαρχος, τι εξευτελισμός για τους ψηφοφόρους του.
    Τώρα θα βγαίνει ο πολιτικός απατεώνας στην τηλεόραση και θα προσφωνεί τον Χρυσάφη "Ο αρχηγός μου"?
    Πόσο μπορείς να γελοιοποιηθείς ρε.
    Πόσο ακόμα θα σε ανέχονται οι Σερραίο ρε πολιτικό παρτάλι?
    Πιστεύω ότι ο Χρυσάφης να σε χρησιμοποιήσει ως σερβιέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 9.28πμ
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΡΟΚΛΑΦΘΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΓΚΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΔΟΞΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΡΥΣΑΦΗ!!!
    ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΤΑΓΙΝΕ.
    ΡΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ