Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΕΤΥΧΕ  ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ 



Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης ενημερώνει τους Σερραίους δημότες πως ύστερα και από την πλέον πρόσφατη συνάντησή του στα μέσα του περασμένου μήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη στο Υπουργείο, εκδόθηκε χτες η σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 5646 Β΄ 2022). 

Να σημειώσουμε πως είχαν προηγηθεί ήδη από πέρυσι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του, κοινοβουλευτικές όσο και κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς για το ίδιο θέμα  και παρα την εντονη πολεμικη που δεχθηκε απο τοπικους αυτοδιοικητικούς ''φωστηρες'' τελικά ο Θεόφιλος τα κατάφερε να δώσει τον καλυτερο ''μπουναμά'' στους Σερραίους Δημότες εν μέσω της ενεργειακής κρίσης



9 σχόλια:

  1. . . . ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ONOMAZETAI , ΥΠΑΡΧΕΙ AKOMA ?????? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ?????? ΜΗΠΩΣ , ΜΗΠΩΣ , ΜΗΠΩΣ ??????? ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ << ή ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ή ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ???? >>> ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα ασε μας ρε ΙΑΚΧΕ βαζεις τωρα και ανεκδοτα Τι εγινε έρχονται εκλογες και ειναι η ωρα να τα οινονομισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Με την εμμονή σου ( https://www.newsbreak.gr/politiki/390241/ ) μας επασες τα ουμπαλα. Σε καθε άρτηση μας στελνεις το link για τα κατορθώματα του Πατση. Μην κουραζεσαι αλλο λοιπον δεν προκειται να δημοσιευτει. Ο Ιακχος δεν παιζει τα βρωμικα παιχνιδια κανενός. Τα σπιτια του κοσμακη τα εφαγε η Βρωμοοικογενεια και κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από εδώ: Ο Βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης για την επιδότηση των οικογενειών και των επιχειρήσεων των Σερρών που χρησιμοποιούν την τηλεθέρμανση ως καύσιμο για την θέρμανσή τους.

    Είστε πολλοί εσείς που χρησιμοποιήτε ως καύσιμο αυτό το υλικό;
    Έ ζήτω που καήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει πιά. Δεν βαρέθηκε να παριστάνει τον αδικημένο του συστήματος το οποίο υπηρέτησε πιστά έως σήμερα και έβγαλε ενα σκασμό λεφτά; Καιρός να αράξει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Η τηλεθερμαση δεν ειναι καυσιμο ανοητε , κοπτεσαι για τους επαγγελματιες και ξεχνας τις χιλιάδες των σερραϊκωνν νοικοκυριών που θα ωφεληθουν σημαντικα σε μια εποχη φτωχειας και ακριβειας. Οι αλλοι οι υπουργαρες και οι κολλητοι του Μητσοτακη τι εκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ όχι ανόητε (11 Νοεμβρίου 2022 - 3:48 μ.μ.) είδες τον σύνδεσμο στο "εδώ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Ποιο ειναι τελικα το προβλημά σου ; ρε συ 12 Νοεμβρίου 2022 - 8:09 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόβλημα προς επίλυση: ποιος από τους δυό μας θεωρεί την τηλεθέρμανση "καύσιμο για την θέρμανσή του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ