Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

ΘΠΥΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ;


                                                                     


4.469.990 € ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κκ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

''Λεφτά να φαν κι οι κότες ...'' που έλεγε η θεία μου Ελπινίκη

22 σχόλια:

  1. Εάν υπάρχει ίχνος ντροπής, αλλά δεν πρόκειται για ντροπή, πρόκειται για άλλη πράξη κολάσιμη, και επειδή τα στοιχεία που παραθέτει η εταιρία είναι επίσημα, και επειδή έχουν την υπογραφή της, η αντιπολίτευση είναι υποχρεωμένη και το θέμα να φέρει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμα και αύριο εκτός ημερησία διάταξης.
    Είναι δυνατόν να υπάρχει απόκλιση πάνω από 4.οοο.οοο ευρώ με επίσημη καταγγελία από εταιρία ενεργή και αξιόπιστη και να μην ανοίγει ρουθούνι?
    Τόση ραστώνη ή τόση διαπλοκή?
    Τα χρήματα δεν σας ανήκουν, δεν είναι η πόλη λάφυρο ούτε φυσικά ο Δήμος.
    Ζητούμε η επιστολή να διαβιβαστεί άμεσα στον Εισαγγελέα, και σε κάθε αρμόδιο.
    Ποιο είστε εσείς που θα μας δεσμεύσετε για 12 χρόνια με την τεχνολογία να τρέχει με ταχύτητα φωτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναψηφισε τους Σερραιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την ιστορία την ξεκίνησε ο Αγγελίδης, ο οποίος μάλωσε με τον Χρυσάφη μετά την εκλογή του Χρυσάφη, διότι ο Χρυσάφης ακύρωσε τις διαδικασίες του Αγγελίδη για να φέρει νέες δικές του ιδέες!!!!!!!!! για το πως θα είναι αιχμάλωτοι οικονομικά οι δημότες σε μια εταιρία για 12 χρόνια, στα ......... καπαμά του για το τι θα γίνει αύριο.
    Τώρα έρχεται ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ και κάνει κουρέλια το αφήγημα του Χρυσάφη με στοιχεία που δεν αμφισβητούνται.
    Και η ερώτηση είναι: Τι είναι αυτό που χρειάζεται το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει όταν γυρνάς το κλειδί στον διακόπτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλε Ματθαίου καλύτερα θα τα πάει από αυτόν τον πολιτικό απατεώνα! Και καραβανα στην θέση του Χρυσανθίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΑΙΓΥΠΤΙΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. It’s the most wonderful time of the year.
    Αφού ρε Ιακχε καταδέχεσαι εσυ ένας στρατηγός να είσαι επικεφαλής μιας ανεκπαίδευτης ομάδας άτακτων τότε χάρισμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτήν την πόλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει
      Πήγαινε ΑΜΕΣΩΣ να τον καταγγείλεις
      ΑΜΕΣΩΣ
      Αν δε πας όμως τότε θα είσαι κότα λειρατη.
      Μην αργείς.

      Διαγραφή
    2. Όλα στην ώρα τους...

      Διαγραφή
    3. Σπύρο μην βιάζεσαι, σε λίγο έρχεται η μήνυση για την Πολιτεία των Διευχων

      Διαγραφή
  8. Ο Σπύρος θα τον ρίξει τον Χρυσαφη... Από γκάφα σε γκάφα τον σέρνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγη τσίπα δεν έχει να παραιτηθεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυρίσου ρε . Αντιδήμαρχος εισαι. Σαν αλκοολικός φαινοσουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να διαβάζει ο Σπύρος τον ιακχο;
      Μπα….
      Δε νομίζω…..
      Σιγουρα διαβάζει τον Ivan.
      Μηπως δεν έχει λεφτά για ξουραφακια;
      … Πιθανόν…..

      Διαγραφή
  11. Σπύρο από τα 12 εκατομμύρια το κατεβάσατε στα 6,5 χωρίς τον ΦΠΑ, είναι χοντρή η κουφάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μυστικό όπλο του Κυριάκου για να γκρεμίσει τον Καραμανλισμό
    29-11-2022 •
    Θα καταφέρει ο Κυριάκος αυτό που δεν κατάφερε η Αυριανή;
    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διμέτωπος αγώνας του Κυριάκου για την επόμενη μέρα. Διότι ο οξυδερκής Κυριάκος γνωρίζει πως η επόμενη μεγάλη απειλή από την ενδεχόμενη υποχρεωτική εγκατάλειψη του Μεγάρου Μαξίμου, είναι να εγκαταλείψει και τον «θρόνο» της Πειραιώς.


    Οι εκλογές δικαστών και εισαγγελέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών εξελίχθηκαν σε πραγματικό Βατερλώ για τον Κυριάκο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον θρίαμβο των λεγόμενων «Καραμανλικών» λειτουργών της δικαιοσύνης, γεγονός που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τον πρωθυπουργό, καθώς το σκάνδαλο των υποκλοπών ενδέχεται να εξελιχθεί σε ποινική υπόθεση, όπου οι εμπλεκόμενοι θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν μη φιλικούς ανακριτές και εισαγγελείς, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.

    Η στάση του πρώην πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη, στην πρόσφατη ομιλία του στα Ανώγεια.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τον λεγόμενο «Καραμανλισμό», όπως τουλάχιστον τον έχει στο μυαλό του το οποίο επηρεάζεται και από την σοφή καθοδήγηση του κ. Γεραπετρίτη. Ο υπουργός επικρατείας μαζί με τον αστρολόγο του πρωθυπουργού και την γκουρού του Φενγκ Σούι άλλωστε, είναι τα τρία άτομα που διαμορφώνουν όχι μόνο την πολιτική αλλά και την ίδια την κοσμοθεωρία του πρωθυπουργού εδώ και αρκετούς μήνες.

    Ο Κυριάκος λοιπόν έχει πάρει την απόφαση του. Η στήριξη του Τάσου Χατζηβασιλείου με νύχια και με δόντια, προκειμένου αυτός να «χτυπήσει» μέσα στο «άντρο του Καραμανλισμού», είναι ειλημμένη απόφαση.

    Αυτό φάνηκε με την άνοδο της Ντόρας στις Σέρρες, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τον βουλευτή – ο οποίος μυστηριωδώς σε πολλά ΜΜΕ παρουσιάζεται χωρίς αυτή την ιδιότητα του – έπειτα από την αποκάλυψη πως ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπήρξε συνέταιρος του Ανδρέα Πάτση σε ΜΚΟ – φάντασμα!

    Ο Τάσος Χατζηβασιλέιου, βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία, «εκλεκτός» της Ντόρας, μιας και επί χρόνια ήταν διευθυντής στο γραφείο της, ήταν και μέλος του Ινστιτούτου lyseis.org (ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 2017 για την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα). Συγκεκριμένα ήταν Γενικός Γραμματέας του ινστιτούτου.

    Ωστόσο, το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως στο lyseis.org Πρόεδρος είναι ο Πάρις Πάτσης, γιος του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος είναι και ταμίας του ινστιτούτου!

    Η… ξαφνική εξαφάνιση της ιστοσελίδας του lyseis.org μόλις αποκαλύφθηκε η εμπλοκή Χατζηβασιλείου, θυμίζει την εξαφάνιση της θεματικής ενότητας «μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια» στο σάιτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου συντονιστής ήταν ο υιός Πάτση, λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του πατέρα του από την ΚΟ του κόμματος.

    Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία για τον Κυριάκο, που ως άλλος Μάο δεν κολλάει σε λεπτομέρειες, αλλά παραμένει προσηλωμένος στην σύγκρουση με τον κύριο εχθρό.

    Έτσι, στο ταξίδι του στο Λονδίνο, πήρε μαζί του και τον Τάσο Χατζηβασιλείου, εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη στήριξη του στον βουλευτή. Είναι τόσο αποφασισμένος μάλιστα να τον έχει δίπλα του στην επόμενη Βουλή, που ακόμα και αν δεν εκλεγεί στις πρώτες εκλογές, θα τον επιβάλλει από το παράθυρο μέσω της λίστας που θα ισχύσει στις δεύτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το συμπέρασμα είναι ότι ο Καραμανλής χτυπά Μητσοτάκη και Χατζηβασιλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ''ΣΥΜΜΑΧΟΣ'' ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέχρι και η Αραμπατζή θα τον περάσει τον Κωστάκη με τη στήριξη που της παρέχει.Ο υπουργός ας επενδύσει σε καλούς συμβούλους.Η σιγουριά θα τον αφανίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "Συμμαχια" Καραμανλή - Αραμπατζή κινδυνεύει από τον Θεόφιλο, ο Τάσος θα σαρώσει στις εκλογές, μακράν πρώτος θα ειναι

      Διαγραφή
  16. Ο Χραπας είναι ο μόνος που τίμησε την από το παράθυρο πρόσληψη του γιου του στον Δήμο Σερρών. Γάτσιος και Δριγκα και βόλεψαν τα παιδιά τους και δεν ψηφίζουν αυτά που θέλει ο Ποποτας. Χθες γέλασαν και οι πέτρες όταν κατάλαβαν ότι δεν έχουν την πλειοψηφία και απέσυραν άρον άρον τα θέματα που ήθελαν διευρυμένη πλειοψηφία. Τελικά οι νεροβουβαλοι και δαρμένοι και μη ευνοημένοι είναι σε σχέση με την αντιπολίτευση. Καλά να λένε που δεν ήρθε η Δριγκα και ο Γάτσιος στην Συμμαχία τους γιατί θα έχαναν και άλλες αντιδημαρχιες αυτοί που έχουν τις θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...το γραφείο του αφρατουλη ξερει

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ