Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

''Ο ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΣΠΙΡΟΣ'' ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ...



Διαβάζουμε με τον σμπίρο το δελτίο τύπου του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Τερζή για  τα πορίσματα των δύο Δημοσιονομικών Ελέγχων που διεξήχθησαν στον Δήμο Σερρών και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ο σμπίρος στάθηκε στην αναφορά του κ Τερζή οτι παρέλαβε από τον δήμο τα πορίσματα με το χαρακτηρισμό «εμπιστευτικό»

Οπότε ο παραλήπτης και όποιος τα έχει στην κατοχή του δεν τα δημοσιοποιεί  αν το καταλαβαίνουμε σωστά .

Όμως ο σμπίρος παρατήρησε οτι η αναφορά του κ Τερζή στις κλίμακες αξιολόγησης . Ταυτίζονται με δημοσιεύματα που προηγήθηκαν του δελτίου τύπου  και  αναφέρονται στα αποτελέσματα των ελέγχων . Οπότε κάποιος ή κάποιοι  πλην του κ. Τερζη έχουν στην κατοχή τους το πόρισμα ή πληροφορήθηκαν τα όσα γράφει. Για να μην υπαρχουν παρανοήσεις είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ο κ Τερζής.

Ας αποκαταστησουμε την πραγματικοτητα συντροφοι ... πρώτον οι Σύμμαχοι στον Τερζη δωσανε μονο το πορισμα που αφορά τον Δημο Σερρών , το ποριμα της ΚΕΔΗΣ προς το παρόν το κρυβουν, διοτι καίει την Αντουανετα, στελέχη της επιχείρησης και μέλη του Δ.Σ.  και δευτερον δεν υπάρχει καμία παρανόηση αν υποθεσουμε ότι καποιος εδωσε σε τριτο το πορισμα (γεγονος που φοβιζει πολυ τους Συμμαχους ) αυτός θα ήταν ο Τερζής , ο οποίος όμως οσο κι αν επιχειρείται απο κάποιους να τρομοκρατηθεί δεν εχει κανένα απολύτως προβλήμα , αν γνωρίζετε τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός ''ΕΜΠΙΣΤΕΤΙΚΌΝ'' σε ενα δημόσιο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Γενικά κάτι Βαιδου στο δίκτυο έχει γίνει μάγκας με τον Θπυρο ότι γίνεται την ενημερώνει με ανταμοιβή να λένε ότι είναι καλός αντιδήμαρχος. Το γνωρίζει και ο Δήμαρχος αλλά κάνει την πάπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας είπες κάτι καινούργιο; δλδ έκτος από άχρηστος σαλτιμπαγκος φαφλατας είναι και σπιούνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ