Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 16 ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ !!!!!

Ο ΤΑΣΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ




 Στις Σέρρες θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος  «Το μέλλον της Ιστορίας», με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΙΑ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει, επίσης, ο επιμελητής της έκδοσης και Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης και, βέβαια, ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ και ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου Τάσος Χατζηβασιλείου. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης. 

Η συζήτηση θα αφορά την διεθνή θέση της Ελλάδας μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ενεργειακή κρίση. Το συγκεκριμένο βιβλίο γράφτηκε από ομάδα συγγραφέων, στην αιχμή της επικαιρότητας του πολέμου στην Ουκρανία, οι συνέπειες του οποίου θα είναι πολυεπίπεδες και μακροχρόνιες. Μέσα από τις απαντήσεις 16 ειδικών, δίνεται στους αναγνώστες μία εμπεριστατωμένη εικόνα για όλες τις παραμέτρους του δραματικού πολέμου που επιδρά στην καθημερινότητα όλων μας. Ουσιαστικά, οι 16 συγγραφείς και ο επιμελητής αναλύουν τη νέαπραγματικότητα στις διεθνείς σχέσεις, από την ενεργειακή κρίση μέχρι τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

7 σχόλια:

  1. https://www.newsbreak.gr/politiki/390241/perierga-pragmata-o-patsis-o-eklektos-tis-ntoras-kai-i-xafniki-exafanisi-istoselidas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ντορα και ο τασος θα μας πουνε τιποτα για τα φανς και τα κοκκινα δανεια που εχουν στην κατοχη τους η θα κανουν την ιστορια γαργαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τασούλης μεγάλη κρυφό.....
      σε όλα τα περίεργα μέσα είναι.
      Αλήθεια Τασούλη εισαι μπλεγμένος με το άρπαγμα σπιτιών των φτωχών;
      Μίλα ρε με ένα ναι ή με ένα όχι δεν είμαι!??!?

      Διαγραφή
  3. Με όλη την σημασία της λέξης και των εννοιών "Χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε".
    Αν θα μας πουν τι έγινε με τον Ιάσονα έξω από την Βουλή, θα πάμε.
    Θα μας πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://fonaklas.blogspot.com/2022/11/blog-post_662.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεταξύ των οποίων και ο γιος του γιατρού Νίκου Γρηγοριάδη Γιάννης . Μπράβο στον Τάσο που δεν έχει καμία σχέσει με οικογένειες και τζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ