Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

... ΚΑΙ Η ΜΥΛΩΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ !!!

 


2 σχόλια:

  1. 🤔 Για το Μητσοτακέικο η εκλογή του Tasos Chatzivasileiou - Τάσος Χατζηβασιλείου είναι ζήτημα τιμής και θα παίξει όλα τα χαρτιά του...
    Είναι μέλος της οικογένειάς τους, τον έχουν χωμένο σε όλα τα κόλπα και θα κάνουν τα αδύνατα - δυνατά επιδιώκοντας την πρωτιά του.
    Μόνο αυτό το λόγο υπηρετούσε και η συγκέντρωση της Κυριακής σε γνωστό ξενοδοχείο...όπως και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της παρουσίασης κρητικών αγροτικών προϊόντων στην πλατεία Ελευθερίας και το πέρασμα- φωτογραφίες- δηλώσεις Ντόρας και Τάσου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά δέντρα έχασαν σήμερα στα χαρτιά από την Αμμουδιά το παιχνίδι στο τοπικό. Στα καλά δένδρα βρίζουν γνωστούς πολιτικούς παράγοντες για στημένη ιστορία. Το 1800 τα παράτησε πέρσυ γι'αυτον το λόγο . Οι εκλογές ( δημοτικες και εθνικές) είναι κοντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ