Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

EΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ...

"EΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. : OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.


 Διαβάστε προσεκτικά πως θα ζούμε στη Μακεδονία και τη Θράκη σε λίγα χρόνια. Δεν είναι εικασίες, είναι πραγματικότητα, τεκμηριωμένη από την μελέτη που κατέθεσε η ΙΔΙΑ η εταιρεία.

Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης (πιο κάτω δίνω και το link), παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:

Για την τζάμπα "επένδυση" των "Καναδών":

Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε 2,5 ΔΙΣ!

Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ!

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή διαπίστωσε ότι το τίμημα ήταν εξαιρετικά χαμηλό (European Commission Decision IR/11/216) και κάλεσε την εταιρία να πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 15,34 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο.

 Το καταπληκτικό και πρωτάκουστο: αντί να προσφύγει η εταιρία για άρση του προστίμου, προσέφυγε ή ίδια η κυβέρνηση εναντίον της απόφασης αυτής! Τόσος πόνος για την εταιρία, ή τόσο πολύ μας περίσσευαν τα 15,34 εκατομμύρια ευρώ;

Σημειωτέον ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν...

Εδόθη από τους Καναδούς στον Μπόμπολα 5%, για να κινεί τα νήματα στο τηλεοπτικό και πολιτικό σάπιο κατεστημένο. Όσο για την ανάπτυξη, διαβάστε τα παρακάτω: Ανάπτυξη εννοούν ότι προσλαμβάνουν κάποιους ντόπιους κατοίκους, που εξαθλιωμένοι από την ανεργία, έχουν ως αποστολή να κατεδαφίσουν το ίδιο τους το σπίτι!

Η περιοχή σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ από την σκόνη με τα βαρέα μέταλλα η οποία θα καταστρέψει κάθε ζωή και υγεία σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη.

Τους βάζουν να αλέσουν εκατομμύρια τόνους πολύτιμου δασικού εδάφους, που θα το επεξεργαστούν με θανατηφόρα κυανιούχα για να παραλάβουν λιγότερο από 1 γραμμάριο χρυσού ανά τόνο σκόνης!!!

Κι αυτά τα λένε οι ειδικοί καθηγητές και επιστήμονες. Τότε να δούμε που θα βρουν δουλειά οι σύγχρονοι γενίτσαροι και τα παιδιά τους. αφού θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για άγνωστο προορισμό.

Έτσι ο κύριος Μπόμπολας και η παρέα του, έβαλαν στην τοπική κοινωνία συνενόχους στην ΒΙΒΛΙΚΗ καταστροφή της Μακεδονίας και της Θράκης. (γιατί έπεται το ΚΙΛΚΙΣ, η ΡΟΔΟΠΗ και ο ΕΒΡΟΣ).

Η καταστροφή θα είναι τεράστια, γιατί ο τρόπος εξόρυξης θα είναι πλέον ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ. Δεν μιλάμε πια για υπόγεια ορυχεία. Θα δημιουργηθούν κρατήρες πλάτους 700 μέτρων και βάθους 220. Οι εκπομπές της σκόνης θα φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, τη Θάσο!!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο προδοσίας του Ελληνικού λαού, ολοκληρώνεται με την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της εταιρίας ότι θα αθωωθεί με ΝΟΜΟ(!) για την επερχόμενη βιβλική καταστροφή.

Στον νόμο 3220/2004 ΦΕΚ 15Α/28.1.2004 στη σελίδα 349 αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι: «η αγοράστρια δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος εν γένει ή απορρέουσα από τον Μεταλλευτικό κώδικα, τον Κ.Μ.Λ.Ε., την Κ.Υ.Α. περιβαλλοντολογικών όρων, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και τις λοιπές εν γένει διοικητικές πράξεις, εγκρίσεις ή άδειες μετά από την αναστροφή της πώλησης σύμφωνα με το άρθρο 4 της παρούσης»

Αν είναι δυνατόν! Να θεσμοθετεί το Κράτος την καταστροφή του περιβάλλοντος, την οποία προστατεύει το Σύνταγμα! Πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτή η καταστροφή.


Για να γίνετε εθελοντές, κατ' αρχήν υπογράψτε εδώ: http://www.nomines.org/

11 σχόλια:

  1. Όλη η κοινωνία της Θράκης και της Χαλκιδικής αντιστέκεται στους πειρατές που φέρνει η τρικομματική συμμορία και τους ονομάζει επενδυτές .
    Δυστυχώς έχει δίκιο αυτό που λέει ο Τσίπρας ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και οχι ΠΕΙΡΑΤΕΣ .
    Μ΄αυτά που κάνουν , τελικά θα είναι μονόδρομος η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ .
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ .

    ΣΑΧ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σιωπή είναι χρυσός θα έλεγε στον ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ η θεία Ελπινίκη !

      Διαγραφή
    2. ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ ψευτόμαγκας σε καφενείο της νέας Πέτρας είσαι και κότα με λυρί στους εγχώριους νταβατζίδες .
      Τσαμπουκά μόνο στους Έλληνες πολίτες ξέρεις να πουλάς και τίποτα παραπάνω .

      Υ.Γ. αλήθεια πόσος καιρός έχει περάσει από την παραπάνω δήλωση ?

      Διαγραφή
    3. ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ κόψε επιτέλους τις σαχλαμάρες .

      Διαγραφή
  3. Ο μόνος σύμμαχος του Πρωθυπουργού στη Χαλκιδική είναι πλέον μόνο ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστέλη , δηλαδή όσοι δεν γνωρίζουν , ο Πάχτας ! ! ! ! !
    Τον θυμόμαστε τον Πάχτα ? ? ? ? ?
    Ρε Σαμαρά που κατάντησες ? ? ? ? ? χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ?
      ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΠΑΧΤΑ !
      ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ?
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΙΓΟΙ ?

      Διαγραφή
  4. ΠΑΧΤΑ - ΔΕΝΔΙΑ - ΣΑΜΑΡΑ
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
    αυτό το σύνθημα φωνάζουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής , είμαστε όλοι μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία με τον ΧΡΥΣΟ στη Χαλκιδική και στη Θράκη είναι μια κλασσική περίπτωση για το πλιάτσικο που ετοιμάζεται στην εποχή του μνημονίου στη χώρα μας .
    Εταιρίες με χίλια ευρώ μετοχικό κεφάλαιο ετοιμάζονται να πάρουν την πλέον κερδοφόρα δημόσια επιχείριση στην Ελλάδα ( ΟΠΑΠ ) , είναι έτοιμες προς πώληση εταιρίες κοινής ωφέλειας ( νερό στην Αθήνα και Θεσ/νικη, ΔΕΗ κ.λ.π.) , πωλούνται φιλέτα έναντι πινακίου φακής κ.λ.π.
    Για να προλάβω ορισμένους ''αφελής'' που πιστεύουν πως με τις ''ιδιωτικοποιήσεις'' θα λυθούν και τα προβλήματά μας , θέλω να τους ενημερώσω πως όπου έχει ιδιωτικοποιηθεί το νερό έγιναν τεράστιες αυξήσεις και έχει γίνει είδος πολυτελείας για τις λαϊκές οικογένειες , αλλά και το παράδειγμα της Ουγγαρίας όπου η κυβέρνηση αποφάσισε 10% μειώσεις στο νερό , ρεύμα , φυσικό αέριο και οι ξένες εταιρίες που τα είχαν στην ιδιοκτησία τους προσέφυγαν στα δικαστήρια και ακυρώθηκε η απόφαση ( τις είχαν στην ιδιοκτησία τους από το 1995 ) .
    Γίνεται η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία της χώρας μας σε όφελος του κάθε λογής αεριτζή που η κυβέρνηση τον ονομάζει επενδυτή .
    Η περίοδος αυτή για τη χώρα μας μου θυμίζει τις χώρες του Ανατολικού μπλοκ που με την κατάρευσή τους έγιναν σε μια νύχτα ορισμένοι μαφιόζοι δισεκατομυριούχοι , ενώ ο κόσμος δεν είχε να αγοράσει ένα μπουκάλι γάλα .
    Εκεί μας οδηγεί η παρέα του ακροδεξιού Σαμαρά .
    Το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση σήμερα είναι να βάλει μια ταμπέλα στα σύνορά μας με τίτλο : ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ
    Πρέπει να τους σταματήσουμε πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό σχόλιο,από τα πιο σοβαρά που έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα,να το κάνεις ανάρτηση ΙΑΚΧΕ.

      Διαγραφή
  6. ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ! ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ , ΠΟΙΟΤΗΤΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ