Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ...

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" 
 

Απόφαση-κόλαφος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Η ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην υπουργό είναι κάθειρξη οκτώ ετών, χρηματικό πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου  της Διονυσίου Αεροπαγίτου 

 news247  - Μάρτιος 04 2013 

 Οκτώ (8) χρόνια φυλάκισης, πρόστιμο 520.000 ευρώ, δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και 4 χρόνια στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης ''πόθεν έσχες''. Η απόφαση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ο πρώην υπουργός θα μεταφερθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του. Νωρίτερα, κατά την αγόρευση του ο εισαγγελέας, που έκρινε ότι απέκρυψε με δόλο περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006, είχε προτείνει 10 χρόνια κάθειρξη. Στην αγόρευσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης Γ. Παγορόπουλος και Π. Κοτσαλής επικαλέστηκαν την αναλογία δικαίου και αναφέρθηκαν εμμέσως στην υπόθεση Μπακογιάννη-Κούβελου και πως αυτοί απηλλάγησαν. Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασε το κατώφλι του Εφετείου με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν: Την παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ.

Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ. Τέλος, την παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς από την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο πλέον έχει δεσμευτεί με απόφαση του ανακριτή της υπόθεσης του λεγόμενου "μαύρου πολιτικού χρήματος" για τους εξοπλισμούς.

4 σχόλια:

  1. Έχουν αποφασίσει να κάψουν 2-3 από την Ν.Δ. και άλλους τόσους από το ΠΑΣΟΚ .
    Αυτό γίνεται για να ''ικανοποιήσουν'' την Ελληνική κοινωνία και να εφαρμοστεί το μνημόνιο όσο γίνεται πιο πιστά .
    Δεν είναι τυχαίο πως ενώ ετοιμάζεται , με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , το μεγαλύτερο party στην ιστορία της χώρας μας τα ΜΜΕ μας έχουν κατακλύσει με ΑΚΗ και φτερωτό γιατρό .
    Πολύ θα ήθελα να ασχοληθούν και λίγο με τη λίστα Χριστοφοράκου και Λαγκάρντ για να γίνουν πιστευτοί . Αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί εκεί είναι η κλεπτοκρατία που αρμέγει τη χώρα μας τόσα χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΜΑΝΤΕΛΗΣ

    Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν και τους έχει γίνει η δουλειά !

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ τ΄ακούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ ΤΟΣΟ ΓΡΙΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ