Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

"ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΚΕΪΤ" : ΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ


Οι δύο εικονιζόμενοι κύριοι εμφανίζονται να ασχολούνται με την υπόθεση Λιανάκη που ως γνωστόν ταλανίζει τον Δήμο Σιντικής, πρώτος ως ΠΟΛΙΤΗΣ  TEONDOR με βιογραφικό πολίτη όπως μας δήλωσε, από την γνωστή εκπομπή του "ΠΟΛΙ-ΤΗ-ΚΟΛΟΓΙΕΣ" και ο δεύτερος ως νομικός σύμβουλος, χωρίς να μας δηλώσει μέχρι σήμερα ποιόν εκπροσωπεί και πως νομιμοποιείται,  καταγγέλει στα παράθυρα των καναλιών αυθαιρεσίες των υπευθύνων.

Πρόσφατα ο νομικός σύμβουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και διέκοψε τον εισαγγελικό οίστρο του ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR, όπου έκαναν αναφορά στην ανάγκη να συνταχθεί πραγματογνωμοσύνη από το Τ.Ε.Ε. (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) για να διαπιστωθεί εάν η μελέτη του συνέταξε ο Λιανάκης είναι επαρκής και χρήσιμη για τον Δήμο.

Μα καλά, αυτό είναι το πρόβλημα ;  Εδώ ο Δήμος πλήρωσε μια μελέτη 290.000 ευρώ , 804.000 ευρώ, έχασε σε πλειστηριασμό μια δημοτική έκταση  και ακόμη δεν ξόφλησε, έχουν γίνει σωρεία εγκλημαστικών παραλήψεων και μεθοδεύσεων και οι κύριοι ασχολούνται με την υπόθεση για το θεαθείναι. Ο καθείς κάνει την "αρπαχτή του" από την δημοσιότητα που προσφέρει η υπόθεση.

Οταν ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR εντυπωσιασμένος από τις "καταγγελίες" του νομικού συμβούλου, του είπε "ελα να πάμε μαζί στον εισαγγελέα", ο τελευταίος "πετούσε την μπαλλα στην κερκίδα" 

 "Από λάδι μπόλικο, αλλά τηγανίτες τίποτα" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη


3 σχόλια:

  1. Τον κάνανε τον "Νέστωρα" Τσεπελας, Μπαντης, και ο βοηθός του Γερμανιδη, Μπατοτακης για να χτυπούν τους υπόλοιπους και να γλύφουν τους δικους τους
    Θαυμάζω την γελοιότητα του Τσέπελα που δεν ξέρει ποιος ειναι ο Νέστωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ.Ε.Ε. (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΦΑΤΣΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ?
    ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ