Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ... ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ "Ο ΣΩΤΗΡΑΣ"


ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ" 

 

Ο "Εθνικός μας Τραπεζίτης"  που ξεκίνησε από σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου με την Εβραία σύζυγο , που στο "παρα πέντε" δεν συμπεριελήφθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας αποκτά τις εν Ελλάδι Κυπριακές Τράπεζες.

Ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς
«Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση πού απηύθυναν στις ελληνικές τράπεζες η Κυβέρνηση, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, υπέβαλε πρόταση-προσφορά και επελέγη για την απόκτηση του δικτύου και των δραστηριοτήτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, δήλωσε αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή:

 «Ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να προστατευτούν απόλυτα οι καταθέτες των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, να διασφαλιστεί η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και να υπάρξει από ελληνικής πλευράς βοήθεια στα σχέδια εξόδου της Κύπρου από την κρίση. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμη σημαντική κίνηση στην αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, όπου η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει από την πρώτη στιγμή, ως βασικός πυλώνας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και την προοπτική ανάκαμψης, μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο».

3 σχόλια:

  1. Οι ¨ΗΡΩΕΣ¨ τελείωσαν τη Κύπρο

    Ότι κι αν γίνει πλέον, η Κύπρος έχει τελειώσει οικονομικά. Οι ¨ήρωες΄ την έβαλαν σε μια περιπέτεια από την οποία δεν μπορεί πλέον να βγεί ότι κι αν αποφασίσει τις επόμενες ώρες ακόμα κι αν αυτή τη φορά υπερψηφίσει το αρχικό σχέδιο. Η εμπιστοσύνη του διεθνούς κεφαλαίου νόμιμου ή παράνομου έχει πλέον χαθεί, και μια χώρα που στηρίζεται κατά 70% στον τομέα των τραπεζικων υπηρεσιών κατέρρευσε πλήρως.
    Οι ¨ηρωες¨ τώρα πρέπει να απολογηθούν στον δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό που είναι πλέον αναγκασμένος να γυρίσει σε οικονομικές συνθήκες των 10ετιών ΄50 και ΄60. Δύο είναι τα βασικά παραδείγματα που.... μπορεί να εξάγει σήμερα ο Ελληνας πολίτης από το τραγικό παράδειγμα της Κύπρου:

    Πρώτον τι θα είχε συμβεί και στην Ελλάδα άν κάποιοι από το 2010 ως σήμερα υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος και τα ποσοστά των κομμάτων τους και έβαζαν πάνω από τη χώρα και τους πολίτες της το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον παίζοντας το κι αυτοί ¨ΗΡΩΕΣ¨ .
    Δεύτερον τι θα είχε συμβεί όχι αν ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, αλλά αν επιδιώκονταν η εφαρμογή κατ΄ ελάχιστον αυτών που επαγγέλονταν ( μονομερής καταγγελία του μνημονίου κλπ ) . Το τραγικό παράδειγμα της Κύπρου, ας γίνει μάθημα σε όλους μας ότι το ψέμα η ανέξοδη καταγγελία και ο λαίκισμός, μπορεί να ηχούν καλά στ΄ αυτά και να καλύπτον το άχτι μας, όμως έχουν όχι μόνο κοντά ποδάρια αλλά είναι παράλληλα ότι πιο επικίνδυνο για τους πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για ΄΄ Τσίπρα - Καμένο΄΄ .. και καναλάρχη ΄΄ΠΟΛΙΤΗ΄΄.....
    Ερώτηση προς Σερραίους: ποιος είναι επιτέλους ο καναλάρχης Πολίτης;

    Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες το θέμα της Κύπρου και την μετάβασή του από το ΄΄ηρωικό όχι΄΄ στο τραγικό ΄΄ ναι σε όλα ΄΄ ....δεν αισθάνομαι
    καλά.. Στην αρχή ένοιωσα
    ΄΄ Εθνική υπερηφάνεια΄΄ για το μεγάλο ΄΄όχι΄΄ της Κύπρου στην Μέρκελ και στην Τρόικα. Επιτέλους βρέθηκε ένα μικρό κράτος και μια ΄΄χούφτα ΄΄Έλληνες πολιτικοί ΄΄ που αντιστέκονται ....Ένοιωσα μίσος και αηδία για τους
    δικούς μας ΄΄ κυβερνητικούς νενέκους΄΄ που μας ΄΄ξεπουλάν ΄΄και έδωσα δίκιο στον ΄΄Τσίπρα-Καμένο ΄΄και στον καναλάρχη ΄΄Πολίτη΄΄ .....Αν έχει ΄΄λίγη τσίπα επάνω του΄΄ ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί, σκέφθηκα.... Η υπερηφάνεια μου έγινε χαρά όταν είδα ότι η Κύπρος συζητά με τους Ρώσους ΄΄φίλους μας΄΄ για οικονομική βοήθεια και ότι η Τρόικα δεν είναι μονόδρομος.....Ο Σαμαράς μας ΄΄εξαπάτησε΄΄...πρέπει να τον στείλουμε στο ΄΄εκτελεστικό απόσπασμα΄΄.... δίκιο έχουν ο ΄΄Τσίπρας - Καμένος΄΄ και ο καναλάρχης΄΄ Πολίτης΄΄ .... Και ξαφνικά γύρισαν ΄΄τα πάνω κάτω΄΄... Οι Ρώσοι αρνήθηκαν να δώσουν χρήματα και στην Κύπρο επικράτησε πανικός από τον κίνδυνο της ΄΄άτακτης χρεωκοπίας΄΄.... Το ΄΄όχι΄΄ μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα έγινε ΄΄ναι σε όλα΄΄...Η θεωρία του΄΄Τσίπρα - Καμένου ΄΄ και του καναλάρχη ΄΄Πολίτη΄΄΄ για τον΄΄ τρίτο δρόμο΄΄ τινάχτηκε στον αέρα.... ΄΄έγινε σκόνη και θρύψαλα ΄΄ όπως λέει και το τραγούδι....Η Κυπριακή βουλή ψήφισε χειρότερα μέτρα από αυτά που αρχικά της είχαν προταθεί...Άρχισα να μην αισθάνομαι και πολύ καλά...΄΄Δυστυχώς΄΄ ο Σαμαράς δικαιώθηκε ..... ευτυχώς που δεν τον έστειλα στο΄΄εκτελεστικό απόσπασμα΄΄!!

    http://dovites.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1767.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μαυραγορίτες στη Γερμανική κατοχή έκαναν party με τα δικά τους λεφτά .
    Μπορεί να έπαιρναν τη μισή Σταδίου με ένα τενεκέ λάδι , αλλά το λάδι ήταν δικό τους .
    Οι σημερινοί μαυραγορίτες κάνουν party με τα δικά μας λεφτά . Πόσα λεφτά πήρε η Τράπεζα Πειραιώς για την ενίσχυσή της ρευστότητάς της ?
    Αυτοί κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ