Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

"Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR ...



o iakxos: "ΕΛΑ Μ@ΥΝΙ , ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ...": ... ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ,   Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ Tι μαντάτα ρε παλληκάρια της παράταξης Φωτιάδη; Βασιλάκη εναντίον της &...

Με "ελαστική συνείδηση" εμφανίστηκε ο τηλεεισαγγέας της Τρίτης, ο γνωστός "ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR"  αναφερόμενος στο γνωστο εικονικό τιμολόγιοτων 3.660 ευρώ του κλιματιστικού της ΚΕΔΗΣ και αφού προκάλεσε τον κ. Δήμου , οτι τον περιμένει να απευθυνθεί στον εισαγγελέα για να λογαριαστούνε , μετά την γύρισε την πλάκα και μας είπε "θα πήγαινα εγώ αλλά βλέπεις δεν ΤΟ ΠΆΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ , δεν θέλω να μπλέξω τον καυμένο τον ιδιώτη που εξέδωσε το εικονικό τιμολόγιο προφανώς για να καλύψουν στην ΚΕΔΗΣ άλλες δαπάνες"

"Ολα με δόσεις, ο Θεοδόσης" δηλαδή ... λομογιά αλα καρτ. Λαμόγιο ο Δήμου και τον προκαλούμε, αλλά παραπλανηθείς φουκαράς ο ιδιώτης και τον λυπόμαστε ....

18 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΡΑΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΟΜΑΛΑΚΟΚΑΡΑΦΛΟ ΝΤΕΜΕΚ ΠΟΛΙΤΗ. ΩΡΕ ΒΟΙΔΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΣ ΤΙΣ ΞΙΤΣΙΠΟΥΤΕΣ ΒΛΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΥΚΑΝΑΛΟ Σ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.
    ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ; ΕΕΕΕ;;; ΠΟΣΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλαααα!!! Σοβαρά;;; έχει κι αυτός συνείδηση; Ανατρίχιασα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε παιδια ποιος ασχολειτε με τους καναλαρχες που τους ειδατε που καταντησαν?ο ελιογλου να το παιζει πολιτης,ο αραμπατζης να κανει εκπομπη με τον προεδρο των μαναβηδων και ο τσεπελας να τα λεει μονος του αφου τον εγκατελειψαν πρωτα η ταπασκου και τωρα η λαχανα.ειναι για γελια και οι τρεις τους!γιατι δεν μαζευονται και οι τρεις να κανουν μια εκπομπη?εκει θα ηταν το γελιο....τελικα πολυ καλη η μαυριδου μια χαρα τα παει τουλαχιστον προς το παρον ηρεμησε βρε παιδια μαλλον το κλιμα του επιλογες την ειχε φερει να τσιριζει και να κοπανιετε.βεβαια ειναι πολυ μακρυα απο το να φτασει την εκπομπη της ταπασκου η οποια παλι υστερει σε καλεσμενους αφου βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια προσωπα κατι που παρατηρητε και στις εκπομπες της νικολακη αλλα και στα δελτια του ntv.κυριε αρχισυντακτα ψαξτο λιγο και μην αφηνεις να κανει κοιλια το καναλι σου το οποιο ενω κατι παει να κανει δεν μπορει ωστοσο να ξεφυγει απο την καταρα της νεας τηλεορασης.επιτελους που μας ακουσαν και εβαλαν και δελτιο το βραδυ εστω και σε επαναληψη στο ntv ειναι ισως το μοναδικο δελτιο σε τοπικο επιπεδο με πληθωρα θεματων σε καθε επιπεδο σε αντιθεση με αλλα καναλια που κοιτανε να γεμισουν το δελτιο τους με τηλεφωνικες συνδεσεις και ασχετους καλεσμενους.ρε παιδια η μωραιτη τι απεγινε?την χασαμε κριμα για αυτους που ελεγαν οτι αν φυγει απο την μεσημβρινη ζωνη η μαυριδου θα την βουλιαξει...μια χαρα τα παει η κοπελα.τελικα μαλλον εκει στα τοπικα καναλια πρεπει να καταλαβουν οτι η εποχη καποιων εχει τελιωσει .κοιταξτε στο επιλογες.ευτυχως εχουν τον κωτα ενα νεο παιδι που τους βγαζει αξιοπρεπη δελτιο οσο μπορει και του επιτρεπει ο πολιτης.στο ntv εχουν πετυχει χρυσορυχειο με τρια ατομα βαιδου μανικακη και τασου(αν ειναι η δικη του η φωνη που ακουμε στα ρεπορταζ)...βεβαια υπαρχουν και εξερεσεις.στο τβς αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτηλινη.πετρουσης(απαραδεκτος).τσερκεζη(δεν υποφερετε),σμαγαδου (ανυπαρκτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΑΣΚΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η ΑΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.ΤΟ TVS ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ. Ο ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, Η ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. Η ΣΜΑΓΑΔΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ? ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΩΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΤΣΑΒΕΑΣ, ΚΩΤΑΣ, ΒΑΙΔΟΥ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΘΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΕΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΟ NTV ΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ,. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ Ο ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ. Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΝΑΒΑΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΑΧ ΡΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γενικα σαβουρα υπαρχει αρκετη σε ολα τσ καναλια .το τβς ειναι σαν τον τιτανικο βουλιαξε και εκπεμπουν εδω και καιροαπο τον πατο της θαλασσας.δεν ξερω αν ο τσεπελας εχει αντιληφθει τι χρυσο εχειστα χερια του με τα παιδια που δουλευουν γγια το δελτιο.βαιδου σκιζεις συνεχισε ετσι μπραβο και στους μανικακη και τασου ο τελευταιος γιατι δεν παρατσει την ανασκοπηση των γεγονοτων αυτα πλεον δεν βλεπονται.αφου το εχει για αλλα θεματα βρε παιδια φανταστειτε καναλι με τδαβεα κωτα και βαιδου;θαα ξεσκιζαν.αν γινοταν αυτο καλα ε;την αλευρα που την θυμηθυκατε;καλα δεν βλεπετε με τιποτα.ο πετρουσης ας αφησει τις εκπομπες και ας ασχοληθει με ρεπορταζδεν μπορουμε να τα κανουμε ολα ολοι...αν θα επρεπε να ξεχωρισουμε τις καλυτερες στα τοπικα καναλια πρωτες η λαχανα και η ταπασκου λογω πειρας.δευτερη η δερεμπεηγιατι απλα μας αρεσει και μας λειπει.τριτη η βαιδου γιατι σκιζει σε ολα τεταρτη η μωραιτη που την θελουμε πισω πεμπτη η μανικακη γιατι ειναι κουκλα και το εχει.εκτη η πατσιωκα πο τα καταφερνει αψογα σε ρολο παρουσιαστριας.εβδομη η αραμπατζη αννα πο θελουμε κατι καλυτερο απο αυτηνκαι οχι αυτο που μας σερβιρει τοntv . ογδοη η νικολακη που καλα κανει και αγωνιζετε να δει τον δροβατζικα δημαρχο.μονο που πρεπει να καταλαβει οτι αυτο δεν ενδιαφερει ολους.στον πατο με τις κυριες η μαυριδου.σμαγαδου.νωτα.τσερκεζη.αλευρακαλες αλλες λιγες στους αντρες πρωτος ο τσαβεας σταθερη αξια.δευτερος ο κωτας μαχημος.τριτος ο ξανθοπουλος γιατι ειναι ωραιος τεταρος ο τασου του ντβ ικανοποιητικος σε θεματα πολιτισμου.πεμπτος ο πετρουσησ πολυ μετριος σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ....
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ NTV ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι σαφές, ότι το κέρδος είναι το πρώτο ζητούμενο. Λογικό! Αλλά όχι και να είναι το μόνο! Γιατί ποιότητα εδώ στα τοπικά κανάλια είναι δύσκολο να βρεθεί. Δυστυχώς κάποιοι φτάνουν σε ακραία και σκληρή κριτική, αλλά δεν έχουν μόνο αυτοί το άδικο. Ας αναλογιστεί ο θιγόμενος, μήπως έχει κάμει κάποια λάθη που σήκωναν σκληρής κριτικής. Διότι, κάθε δράση φέρνει και μια αντίδραση, κατά το νόμο της Φυσικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό.
    Μπορεί οι υπόγειες διεργασίες στην τοπική ΝΔ να είναι συνεχείς , οι διαδικασίες στελέχωσης των βουλευτικών και πολιτικών γραφείων διαρκείς, όμως στην αυλή του γιατροτραπεζίτη όλα βαίνουν καλώς. Το μείγμα ορφανών καρυπιδη , αχιλλέα και χρυσάφη - συνεταιριστικής έχει σχηματοποιήσει ένα πλέγμα στήριξης του γιατρού που τον διαβεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς .Εσχάτως στην όμαδα προστέθηκε και ιδιοκτήτης ΜΜΕ που ανέλαβε την έξωθεν προβολή του βουλευτή για να μάθει ο κόσμος το έργο που επιτελεί ,μια ματιά στα τοπικά κανάλια και εφημερίδες μας πείθει για το επικοινωνιακό μπαράζ του γιατρού που έχει εξαφανίσει την επικοινωνιακή τακτική της ξυνης όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι εμπνευστές του.Για τις κινήσεις του πορφυρογέννητου τον διαβεβαιώνουν οτι είναι προβλέψιμες και δεν πρέπει να τον φοβίζουν αφού έχουην τον τρόπο αυτοί να τον αντιμετωπίσουν .Στοιχιματίζουν μάλιστα οτι ο γιατρός θα είναι πρώτος και στις επόμενες εκλογές.Έτσι όλοι παιρνούν καλά.Κάποιοι διεκπαιρεώνουν τις δουλείες τους , τα πλουσιοπάροχα γευματά εργασίας είναι στο φουλ , κάποιοι αμειβονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν , άλλοι περιμένουν επενδύοντας σε πιθανή στήριξη της υποψηφιότητας τους και ο μήνας έχει εννιά.Βέβαια γιατρέ στο ερώτημα ποιοί θα μείνουν οταν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη των επόμενων εκλογών σου αφιερώνω

    «Πού πας, καραβάκι, με τέτοιον καιρό;
    Σε μάχεται η θάλασσα, δεν τη φοβάσαι;
    Άνεμοι σφυρίζουν και πέφτει νερό,
    πού πας, καραβάκι, με τέτοιον καιρό;»

    «Για χώρα πηγαίνω πολύ μακρινή.
    Θα φέξουνε φάροι πολλοί να περάσω.
    Βοριάδες, νοτιάδες θα βρω, μα θα φτάσω
    με πρίμο αγεράκι, μ’ ακέριο πανί.»

    «Κι οι κάβοι αν σου στήσουν τη νύχτα καρτέρι;
    Απάνω σου αν πέσει το κύμα θεριό
    και πάρει τους ναύτες και τον τιμονιέρη;
    Πού πας, καραβάκι, με τέτοιον καιρό;»

    «Ψηλά στο εκκλησάκι του βράχου, που ασπρίζει,
    για μένα έχουν κάμει κρυφή λειτουργία·
    ορθός ο Χριστός το τιμόνι μου αγγίζει,
    στην πλώρη μου στέκει η παρθένα Μαρία.»



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ. ΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ! ΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΘΗΛΥΚΑ;(ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ). ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕ. Η ΞΥΝΗ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ; Η ΣΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ! ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΣΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ.ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΒΑΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΑΕΙ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ
    ΕΝΑ TVS ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ..
    ΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ.
    ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΕΦΑΛΟ (ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΝΑΒΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ )
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΕΠΕΛΟΔΡΟΒΑΤΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΙΤΕΜΕΝΑ ΑΖΗΤΗΤΑ (ΤΑΠΑΣΚΟΥ-ΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΛΑΧΑΝΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΑ?
    ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ?...ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ(ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΣΥΝ ΠΛΗΝ,ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΠΕΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ,ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ(το απολυτο αισχος),Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΜΑΓΑΔΟΥ(ουτε τον τιτλο δεν καταφερα να συγκρατησω),κ.λ.π).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙ ΔΙΚΤΥΟ.ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΥΦΟΣ;ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΒΛΕΠΟΤΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΤΕΜΕΝΕΣ ΤΟΥ NTV ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΗΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ (ΛΑΧΑΝΑ,ΑΓΓΕΛΑΚΗ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,ΤΑΠΑΣΚΟΥ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ) ΚΑΙ ΞΑΜΟΛΗΣΕ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΧΗΜΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΤΟΥ TVS ΣΜΑΓΑΔΟΥ,ΤΣΕΡΚΕΖΗ (ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΗΤΕΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΧΗΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.(ΤΣΑΒΕΑΣ,ΝΩΤΑ,ΚΩΤΑΣ,ΒΑΙΔΟΥ)ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ Η ΔΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΣΑΤΙΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ
      ΜΕ ΤΗΝ ΝΩΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
      ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΕΚΔΟΤΗ
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΒΑΙΔΟΥ
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ
      ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ
      ΓΚΕ ΓΚΕ?
      ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ NTV ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ!!! ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑΛΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΠΤΗΖ;;; Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑ! ΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ!

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΤΣΑΒΕΑΣ Η ΒΑΙΔΟΥ Ο ΚΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙΘ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣ;

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΑΙΔΟΥ
      ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΗ
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  12. Είστε για γέλια ρε...γράφετε που γράφετε αναμεταξύ σας βάλτε και ονόματα αν έχετε τα κότσια γελοίοι ε γελοίοι...δημοσιογραφάρες του κώλου...αν μπορούσατε τόσα χρόνια ας κατεβαίνατε αθήνα να κάνετε καριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τα Σερραϊκά κανάλια αυτά τα ονόματα μείναν στη μνημη μου. Σημειαντωνάκη, Γιαννακίδου πολύ καλές στις ειδήσεις, Δεληγιάννη πολύ καλή στην παρουσίαση(αν και χάθηκε κρίμα) συμπαθητική η Ασπογαλή, Πατσιώκα, η φοβερή Λαζάρου(που πήγε μπροστά),Τσαβέας καλό ρεπορτάζ, Δερέμπεη,Κώττας(νεος και με όρεξη),Αρκετά καλή η Γιακουμή, και η Χειμωνίδου βεβαίως, όπως πάρα πολύ καλή και η Ιωαννίδου. Οι υπόλοιποι, απλώς ανύπαρκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ