Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ , ΑΝΙΚΗΤΗ !!!

ΓΟΥΝΑΣ-ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ
 ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΦΕΙΛΗ 31.000 €
ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ


31.000 € ΧΡΕΟΣ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ από iakxoserraios


Γούνα, "όσο και να χτυπιέσαι φραπέ δεν γίνεσαι" θα σου έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη ... όπως βλέπεις ο ειδικός σου σύμβουλος κατα την διάρκεια της θητείας σου "σε άδειασε" παρουσιάζοντας στοιχεία ότι "η πραγματική απώλεια εσόδων" για τον Αθλητικό Οργανισμό ήταν 31.926 € και μάλιστα όπως και συ επιβεβαιώνεις αφελώς, τα στοιχεία αυτά υπάρχουν και στο αρχείο του Οργανισμού !!!

 Γούνα και κάτι άλλο , "ο ιδιώτης δικηγόρος" κ. Καρύπογλου , είναι ο δικηγόρος του Καραμήτρου, άρα και από κει "έφαγες πόρτα"

Τώρα δεν είμαι σε θεση να γνωρίζω εαν οι δικηγόροι που αναφέρεις, ο κουμπάρος σου Σπύρος Ιωαννίδης και ο Μπάμπης Νυκτοπάτης πραγματικά γνωμάτευσαν ότι η παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου στην ΠΑΕ Πανσερραϊκος το 2010 ήταν σύννομη, όταν η απόφασή σας δεν είχε υποβληθεί αρμοδίως για τύχει έγκριση νομιμότητας από την Περιφέρεια , την οποία βέβαια όταν εκ των υστέρων τον Μάρτιο του 2011 αναγκαστήκατε να υποβάλετε, κρίθηκε παράνομη και ακυρώθηκε.

Για το συμφωνητικό βέβαια δεν γίνεται λόγος, διότι αποτελεί την αλχημεία της λαμογιάς, με την οποία συμψηφίσατε τα έσοδα που έπρεπε να εχει εισπράει ο Οργανισμός με έξοδα που υποτίθεται διενήργησε η ΠΑΕ για την λειτουργία του γηπέδου !!!   

Και επειδή απορείς και αναρωτιέσαι "τι έγκλημα κάνατε" σε προσεχή αναρτησή μου θα σου τα εξηγήσω όλα, πως ζημιώθηκε κατά 122.000 € ο Οργανισμός, όπως διαβάζει στα sites ο Χρυσανθίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ