Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ...


   " ... ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕ Η ΞΥΝΗ !!!" 

   ΡΕ , ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ  ...


 Διαβάζω στην στήλη "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" νεοσύστατου σερραϊκού blog, αυτοαποκαλούμενου ως παρασκηνιακού, τους νέους κολαούζους της "Ξυνής" και με πιάνουν τα γέλια ...

 Χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια , από τις Εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας, καλλιεργήθηκε εντέχνως και δια πένας  του "ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ", αρχηγού της περιβόητης "ομάδος των 10" και τώρα εκδηλώθηκαν αυτόνομα και στο διαδίκτυο για να αλληλουποστηριχθούν εν όψει εκλογών.
 

2 σχόλια:

  1. angalia simera stin mitropoli tsepelas kai athanasios . vlepeis stilame kai ton koumbaru daniko ton plironoume dinoume kai eidiseis agasti sinergasia . apo konta kai o oporopolis .gia gelia apektise thesmiko xaraktira. coco canel i fotinoula angalia ton despota . berberry o thanasis .apo tin alli i kyra stella fountoti kai lygisti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάρισα: Σε αργία οκτώ γιατροί



    Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, οκτώ χειρούργοι του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας οδηγούνται σε αυτοδίκαιη αργία.

    Οι γιατροί διώκονται πειθαρχικά από το 2011 για σοβαρότατα παραπτώματα.

    Πρόκειται για οκτώ γιατρούς-χειρουργούς οι οποίοι εμπλέκονται σε προμήθειες ιατρικών υλικών. Η απόφαση ελήφθη σήμερα καθώς το κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο δεν είχε μέχρι τώρα συνεδριάσει για την υπόθεσή τους.



    Πηγή: press-a.gr
    ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΩΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ