Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ



ΤΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ  ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ , ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

Μαθήματα για το τι σημαίνει προάσπιση των εθνικών συμφερόντων παρέδωσε το βράδυ της Τρίτης η κυπριακή Βουλή.

 Παρά τις διεθνείς απειλές και τις Κασσάνδρες που μιλούν για τρομακτικές συνέπειες, οι Κύπριοι πολιτικοί όρθωσαν το ανάστημα τους και φώναξαν ένα βροντερό «ΟΧΙ» στις ξένες επιβουλές.

Σύσσωμη η κυπριακή πολιτική ηγεσία αντιτάχθηκε στα σχέδια επιβολής μιας νέας μορφής αποικιοκρατίας και έστειλε «αδιάβαστους» τους δήθεν εταίρους μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει καταντήσει να πνίγει τα ίδια της τα «παιδιά».

Το ηχηρό «ΟΧΙ» προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο την ικανοποίηση των Κυπρίων, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Ταυτόχρονα, όμως λειτούργησε και σαν τονωτικό του πατριωτισμού των απανταχού Ελλήνων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια νιώθουν ταπεινωμένοι τόσο από το διεθνή διασυρμό της χώρας, αλλά κυρίως από την ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών που οδήγησε στην υποδούλωση της Ελλάδας.

Τα σχόλια που έχουν κατακλύσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά του κλίματος. Οι Έλληνες είδαν την κυπριακή απόφαση σαν μία ελάχιστη έστω, αλλά εξαιρετικά βροντερή, αντίδραση στα όσα έχουν υποστεί από την ώρα που η χώρα μπήκε στο Μνημόνιο.

 Μια αντίδραση στα όσα καταλογίζονται στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν τη «νύφη» για την κρίση που κάποιοι άλλοι δημιούργησαν. Μια αντίδραση για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για τους χιλιάδες άστεγους, για παιδάκια που λιποθυμάνε από την ασιτία, για τους αρρώστους που πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους.

 Η Κύπρος απόψε σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα απέδειξε το πόσο «μικροί» είναι οι Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι όχι μόνο δεν τόλμησαν να αρνηθούν τις ξένες επιταγές, όχι μόνο δεν υπερασπίστηκαν τα εθνικά συμφέροντα, ως άλλωστε όφειλαν, αλλά αντίθετα έδωσαν παραπάνω από όσα τους ζητούνταν, είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία, είτε γιατί δυστυχώς εκτελούσαν εντολές...

 Read more:
 http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/289800/to-ihiro-ohi-tis-kyproy-xegymnose-toys-ellines-politikoys#ixzz2O66ZxC9X

11 σχόλια:

  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ κόψε επιτέλους τις σαχλαμάρες .

      Διαγραφή
  2. Οι πεθαμενοι πραγματικοί ήρωες της Κύπρου δυστυχώς δεν χάρηκαν τη λευτεριά του νησιού απο την Αγγλοκρατία.οι επίγονοι δεν μπορεσαν να διώξουν τις βρετανικες βασεις της ελευθερης Κυπρου που κατεχουν και χωρίζουν τμημα της νοτιοδυτικης πλευρας οπως η πρασινη γραμμη απο την τουρκοκρατουμενη.οποιος περασε απο κει καταλαβαινει ποσο ελευθερη ειναι εκεινη η περιοχη.και τωρα ειπαν το ηρωικο οχι στη διάλυση του τραπεζικου πλυντηριου των πρωην ανατολικων(Μιλοσεβιτς,Πούτιν κλπ) και αραβικών δικτατορικων κεφαλαίων.καταπληκτικος ηρωισμος με το ναι στα πλυντηρια βρωμικου χρηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πολιτικά σούργελα τα δικά μας που ψηφίσανε ναι σε όλα και συνεχώς είναι στημένοι στα 4 και τους ξεσκίζει η τρόικα να διαβάσουν καλά όλοι τους το άρθρο του ποινικού μας κώδικα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί με αυτό το άρθρο θα δικαστούν κάποτε και ας φαντάζει σήμερα τόσο μακρινό.
    Να το ξέρουν αυτό και δεν θα υπάρχει ούτε διαγραφή όσα χρόνια και αν περάσουν. Θα είναι διαρκές το έγκλημα όπως διαρκείς είναι και η γενοκτονία που συντελείται εναντίον του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όποτε έχουμε χούντα στην Ελλάδα,γίνεται επιδρομή στη Κύπρο!
    ΤΥΧΑΙΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 1,5 εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ή καλύτερα κρύβεται από τους Έλληνες είναι η στάση της Ελληνικής κυβέρνησης στη σύνοδο κορυφής που αποφάσισε αυτή την ολομέτωπη επίθεση απέναντι στην Κύπρο και στον Κυπριακό λαό .
    Η Ελληνική κυβέρνηση συντάχθηκε με τους εχθρούς του Κυπριακού λαού όπως το ίδιο κάνει και με τους εχθρούς του Ελληνικού λαού .
    Τέτοια κυβέρνηση έχουμε στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

    ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναθεώρηση της απόφασης του Eurogroup για την Κύπρο ζητάει ο Κουβέλης . Το θράσσος περισεύει από τον συγκεκριμένο κύριο . Ήταν ο πρώτος πολιτικός που συμφώνησε με την απόφαση , με την προϋπόθεση να αφορά μόνο την Κύπρο .
    Μάλλον έχει δίκιο ένας φίλος που γράφει στον ΙΑΚΧΟ και λέει πως οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη .
    υ.γ.1.με τον χοντρό δεν ασχολούμε γιατί δεν τον ακούει κανένας πλέον !
    υ.γ.2.Ο πρωθυπουργός μας γιατί κάνει την πάπια αυτές τις μέρες ? Δεν ξέρει πως η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ : ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.. ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ Η ΕΝΑ 10% ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ... ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...ΑΣΕ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ... ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ... ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΦΑΝΕΙΑ.. ΟΡΓΙΑ Ε ΟΡΓΙΑ.. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ