Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

"ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ" όπως έλεγε ο Χαρυ Κλυν
  


Αποθέωση περίμενε τον Κώστα Καραμανλή  στη κηδεία του Θανάση Νάκου στη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, αφού το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο εκεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού. 

Ο Κώστας Καραμανλής, προσωπικός φίλος του Θανάση Νάκου, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την απώλεια του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής.


Δεν  πρόλαβαν να κοπάσουν τα χειροκροτήματα των ηλίθιων Πασόκων που αποθέωσαν τον εθνοπροδότη Γιωργάκη Παπανδρέου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και την σκυτάλη σε μια μακάβρια τελετή πήραν οι ηλίθιοι της απέναντι όχθης, οι ΝεοΔημοκράτες, που αποθέωσαν τον ρίψασπι Κωστάκη της Ραφήνας, την "σβουνιά" που την κοπάνησε σαν κλέφτης  αφού διέλυσε την χώρα την περίοδο 2004-2009.


3 σχόλια:

  1. όσο υπάρχουν κολλημένοι οπαδό-κομματόσκυλα τίποτα δεν θα αλλάξει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερντογαν: "Μισω τους Ελληνες"
    Μεγάλο θέμα δημιουργείται από δηλώσεις του γνωστού διεθνώς Γάλλου τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ ο οποίος έχει τοποθετηθεί πρέσβης της Αρμενίας στην Ελβετία και μόνιμος αντιπρόσωπος της Αρμενίας στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη. Ο Σαρλ Αζναβούρ είπε σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε στην Ελβετίαότι ότι σε συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των επαφών για την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με την Αρμενία, τον άκουσε να...

    ...λέει τη φράση «μισώ τους Αρμένιους και τους Ελληνες».

    Από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκδόθηκε ανακοίνωση με δηλώσεις του εκπροσώπου του κ κ. Levent Gümrükçü.με την οποία επιχειρεί να αντικρούσει την κατηγορία του Αζναβούρ. Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Gümrükçü όπως την μετέδωσε ο τουρκικός Τηλεοπτικός σταθμός TRT σε δική του μετάφραση:
    «Δεν καταλάβαμε σε τι οφείλεται ο εν λόγω ισχυρισμός του Σαρλ Αζναβούρ. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτήν την αβάσιμη και δίχως νόημα κατηγορία. Ο τουρκικός λαός έχει μια μακρά εμπειρία συμβίωσης με τον αρμενικό και τον ρωμαίικο λαό. Τονίζουμε πάντα ότι είναι λάθος να αποκομίζουμε έχθρα από την ιστορία.

    Από την άλλη αντιμετωπίζουμε θετικά το γεγονός ότι αναπτύσσει ιδέες και κάνει προτάσεις για την εξομάλυνση των Τούρκο-Αρμενικών σχέσεων ο Σαρλ Αζναβούρ, όντας ένας παγκοσμίου φήμης άνθρωπος της τέχνης και διανοούμενος. Αν και δεν συμφωνούμε με κάποιες διαπιστώσεις του, πιστεύουμε ότι ο διάλογος, η εμπάθεια (σ.σ. ?) και η δίκαιη μνήμη είναι η σωστή μέθοδος για να κατανοήσουν οι δυο λαοί καλύτερα ο ένας τον άλλον, για να γίνουν καλύτερα αντιληπτά τα ιστορικά γεγονότα και για να οικοδομηθεί ένα ειρηνικό κοινό μέλλον.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS.
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ