Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ;




"Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ανακοινώνει πρός όλα τα ΜΜΕ ότι την ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ πρός όλα τα ΜΜΕ από τους παλαιμαχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραικού,  σχετικα με την καλύτερη και μεγαλύτερη στήριξη της ομάδας μας αυτό το διάστημα. Επίσης θα γίνει αναφορά στις πρωτοβουλίες-αποφάσεις που ελήφθησαν στην  σύσκεψη που έγινε στις 20-3-2013.

Παρακαλούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ  για την παρουσία τους στο καλεσμά μας, όπως άλλωστε το κάνουν κάθε φορά και τους ευχαριστούμε για αυτό."

2 σχόλια:

  1. TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ Μαύρισαν απ’ το κακό τους
    Θόδωρε η κουμπάρα σου στο ΔΙΚΤΥΟ καλά τα πάει. Μαύρισε απ’ το κακό της η οδοντογλυφίδα. Βάλε τη μαγείρισσα να της δώσει να φάει κάτι… Δεν τη βλέπω καλά. Από νευρική ανορεξία… θα πάει. Ρώτα τον Παναγιώτη. Κάτι ξέρει από ασφάλιση… Ειδικά βάμβακος που κάποιος το ‘βαλε φωτιά κι ενώ έριχνε νερό για να τοι σβήσει, πήρε τηλέφωνο στο ΔΙΚΤΥΟ για να το κάνει πρώτο ΘΕΜΑ. Θόδωρε… Η ζωή κύκλους κάνει. Όλα εδώ πληρώνονται… Ακόμη και το μίσος…
    ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Είναι εθνικά ανεύθυνο και ανιστόρητο, την ώρα που η Κύπρος δίνει μάχη επιβίωσης, κάποιοι στην Ελλάδα να χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μέσο άσκησης αντιπολίτευσης που αποδεικνύεται φτηνή και τυφλή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
    Αθήνα
    «Είναι εθνικά ανεύθυνο και ανιστόρητο, την ώρα που η Κύπρος δίνει μάχη επιβίωσης, κάποιοι στην Ελλάδα να χρησιμοποιούν την Κύπρο ως μέσο άσκησης αντιπολίτευσης που αποδεικνύεται φτηνή και τυφλή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και τη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.

    «Στηρίζουμε τις αποφάσεις των οργάνων της Κυπριακής Δημοκρατίας για λόγους εθνικού καθήκοντος. Ασκούμε κριτική στις τιμωρητικού και βίαιου χαρακτήρα αποφάσεις της Ευρωζώνης, την ευρύτερη αρνητική επίπτωση των οποίων ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει η Ευρώπη, προσθέτει η ανακοίνωση.

    «Επειδή όμως δεν υπάρχει άλλο πεδίο πιο πρόσφορο και ασφαλές από το ευρωπαϊκό, πρέπει η εξοντωτική εμπειρία που βιώνει η Κύπρος να τεθεί υπό έλεγχο και να ελαχιστοποιηθεί με τις αποφάσεις που καλείται να λάβει σήμερα η Ευρωζώνη» συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

    «Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει πολύ καλά τι διδάσκει η κυπριακή υπόθεση. Έχει δει τι είναι αυτό που απέφυγε. Έχει αντιληφθεί πόσο δύσκολη υπόθεση είναι μια διαπραγμάτευση που οδηγεί σε σκληρά, αλλά ασφαλή αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ