Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

TO ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΑΜΑΝΙΔΗ ...

 ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ 
  στην σελίδα του στο Facebook



Τώρα που λύσαμε όλα τα προβλήματα της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ομάδας του συλλόγου και οι ομάδες μας χάνουν συνεχώς, μόνο απ'τα άσπρα χώματα δεν χάσαμε, δώστε λίγο χρόνο.... και μην δημιουργείτε προβλήματα στους διοικητικούς φωστήρες των ομάδων μας.

 ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ. 

Στο όνομα του Νίκου Γκάλη,προσπαθούν να κρύψουν την ασχετοσύνη και την ανυπαρξία τους.Ξέρετε πόσα λαμόγια θα βρίσκονται εκεί,θα ανακατευτούν μέσα στους αγνούς φιλάθλους και παιδιά,θα αλληλοσυγχαίρονται, θα λένε ότι φτιάξαν τον ΑΡΗ μας μεγάλο, θα αλληλογλύφονται και θα συνωστίζονται για μια φωτογραφία. 

Επιφανειακά τρικ, προχειροδουλειές, από ημιμαθείς,σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης, ΟΡΑΜΑΤΟΣ, στο όνομα του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ. ( Με την λογιστική εκκαθάριση και τους ορκωτούς λογιστές, έχουμε κανένα νέο?). 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 
ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ. 

Kαλή μας δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ