Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

"ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΚΕΪΤ" : ΣΠΑΣΗΣ-ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ , ΤΑ "ΠΤΩΜΑΤΑ" ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ !!!


κ. ΣΠΑΣΗ , " ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ " 



Μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι τοποθετήσεις των δύο αρχηγών της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σιντικής, μείζονος και ελάσσονος, των αξιότιμων κκ. Σπάση και Δομουχτσίδη.

κ. Σπάση το μόνο βέβαιο είναι ότι "στραβά αρμενίζατε τόσο καιρό" !!! Επί της δημαρχιακής σας θητείας εκκολάπτηκε το σκάνδαλο Λιανάκη. Εσείς ήσασταν Δήμαρχος και προφανώς "πλέκατε την φανέλα του στρατιώτη" όπως θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, αντί να ασκείτε τα καθήκοντά σας. Επί των ημερών σας μια μελέτη  προϋπολογισμού 290.000 ευρώ τελικά κόστισε στο Δήμο 804.000 ευρώ.

   ΟΙ ΕΥΘΎΝΕΣ ΣΑΣ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΆΣΙΜΕΣ

Και τώρα έρχεστε  και μας λέτε ότι θέλετε να βοηθήσετε ; Ποιόν θέλετε να βοηθήσετε ; Τον Δήμο; Κοιτάξτε να βοηθήσετε πρώτα τον εαυτό σας διότι σύντομα θα κληθείτε να λογοδοτήσετε, εκεί Μεραρχίας μεριά, μαζί με τους υπόλοιπους υπευθύνους.

Όσο για τον Δομουχτσίδη, αυτός είναι ακόμη πιο τραγική περίπτωση διότι υποτίθεται ότι είναι και επίδοξος Δήμαρχος. Κρίμα , μόνο στην εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ TEONTOR και στα κανάλια ( όχι της Μπέλιτσας) ξέρει να καταγγέλλει τις ατασθαλίες του Δήμου ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι "κότα λειράτη" ,  μόνο στις ανοησίες του Κελεσίδη για το ποιόν της Ουλούκη  βρήκε θεμα να τοποθετηθεί !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ