Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

BITMA & ΣΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ; ;


    ALTER ALERT :  
ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 



Από τις 15/07/2011, εν μέσω θέρους και με διαδικασίες επιλογής που δεν κοινοποιήθηκαν, ορίστηκε ο έκπτωτος πρώην δήμαρχος  Κερκίνης Ιάκωβος Ιακωβίδης, ως νέος ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μωϋσιάδη. (Τονίζω ότι  η "έκπτωση" είναι στο DNA της οικογένειας Ψωμιάδη, καθόσον ο σύμβουλος είναι εξαδελφός τους.)

Παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί ανοικτή διαδικασία για την επιλογή ειδικού συμβούλου, εντούτοις το μόνο που δημοσιεύθηκε στο περιθρύλητο “Διαύγεια” είναι η απόφαση που παραθέτουμε, 4Α5Χ7ΛΛ-ΖΑΩ-signed οπου και ανακοινώνεται λακωνικά η τοποθέτηση του εν λόγω κυρίου ως ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών. 

Κανείς δεν γνωρίζει εάν ο εν λόγω κύριος έχει αναλάβει υπηρεσία, ποια τα καθήκοντά του, ποια η αμοιβή του. Κανείς δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση, τις εποχές που ζούμε, να δώσει μία αίσθηση διαφάνειας για τον τρόπο κατάληψης δημόσιων, υψηλά αμοιβόμενων θέσεων. Η κρίθηκε τόσο πετυχημένος ο έκπτωτος αιρετός ως Δήμαρχος Κερκίνης που τον πήραμε να σώσει και το Νομό?

Αλλά τι περιμένει κανείς από όλους αυτούς που εξακολουθούν να στηρίζουν έναν άνθρωπο που προωθεί την ποντιοκρατία, διορίζει ως διάδοχο τον αδελφό του και απειλεί να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ, ξεχνώντας ότι εκλέχθηκε με τη σημαία της Ν.Δ. Η μήπως κάνουμε λάθος?
         
  •  ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;
  •  ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ;
  •  ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ;
  •  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
  •  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ;
  •  ΠΟΣΕΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" - "ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΣ; 
Δεν πιστεύω οι μ@λ@κίες  που κάνατε με τον "ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ" να έγιναν κατόπιν δικών του εισηγήσεων... .


Υ.Γ.  Για την ιστορία να θυμίσω ότι το κείμενο το διάβασα στο blog ekentro και ότι ο εξάφελφος των Αφων Ψωμιάδη είχε καταδικαστεί με φυλάκιση ενός έτους για παράβαση καθήκοντος διότι ως Δήμαρχος Κερκίνης εξέδωσε παράνομα οικοδομική άδεια και χτίστηκε ένα πλωτό σχεδόν αναψυκτήριο στην λίμνη Κερκίνη και φυσικά εξέπεσε του αξιώματός του , παραυτά όμως ενω ειχε κώλυμμα εκλογής ο Ψωμιάδης υπό την ανοχή και ευθύνη Σαμαρά τον συμπεριέλαβε ως υποψήφιο σύμβουλο στο ψηφοδέλτιό του το 2010 και όταν απέτυχε να εκλεχθεί  "τρούπωσε" ως ειδικός σύμβουλος στο μαντρί του Βιτμα-Μωϋσιάδη.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΕΡ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΕΣΕΡ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΚΟΝΟΜΑΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ