Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ 

 

O  Αδόλφος Χίτλερ ο Εθνικοσοσιαλιστής ηγέτης είναι μεταξύ των δέκα ισχυρότερων προσωπικοτήτων στην παγκόσμια ιστορία, δείχνει εκτεταμένη έρευνα στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ «Stony Brook», που δημοσιεύθηκε από  την εφημερίδα του  Λονδίνου "Daily Mail".

Πηγη : taxalia.blogspot.com

Και κλάμμααααααα οι Αριστεράντζες , η Eβραϊλα και ο υπουργός ΠΡΟΠΟ , Δένδιας


2 σχόλια:

  1. Οι ισχυρες προσωπικότητες ψηφίζονται για τα θετικα και τα αρνητικά τους .για τον Χιτλερ τα αρνητικά είναι τα περισσότερα.γιαυτό καμαρώνεις; Κάποιον τον βριζανε κιαυτός καμαρωνε γιατι νομιζε πως τον επευφημούσαν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος που τον έχουν πιο κάτω στη λίστα σημαινει πως ηταν λιγοτερο ισχυρη προσωπικότητα;Πώς το αντέχεις; μήπως ειναι λάθος συμπέρασμα μιας τυχαίας ή σκόπιμης ψευτοψηφοφορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΟΜ,ΩΣ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ... Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΖΕΙ.
      60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΟΠΑΣΤΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΡΜΟΥ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ