Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μ.Κ.Ο. HELLENIC INIATIATIVE ... ( i Am One Greece !!! )

Μοναδική προσπάθεια από την Ελληνική Πρωτοβουλία – Hellenic Iniatiative :

ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Ο Ελληνικός λαός διαννύει την χειρότερη κρίση στην νεότερη ιστορία του μέτα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα μείγμα ηλιθιότητας, πολιτικής μυωπίας, διαφθοράς, κακής οικογενειοκρατίας, παρακμής και σκοτεινών συμφερόντων είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα ο Ελληνικός λαός να βρίσκεται φυλακισμένος στα αόρατα κελιά της “φτώχειας”.

Το Πολιτικό Σύστημα της χώρας δεν μπορεί να δώσει καμία λύση. Θεατές και κομπάρσοι ενός εφιαλτή είναι οι Έλληνες πολιτικοί που μάλλον δεν θα γλιτώσουν τους σκληρούς χαρακτηρισμούς από τις επόμενες γενιές. Ο αυριανός ιστορικός θα πρέπει να ευφεύρει σειρά από νέους επιθετικούς προσδιορισμούς για να τους χαρακτηρίσει. Σαν τους κλέφτες ένα Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα το αποτυχημένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της μνημονιολαγνείας και της “τραγωδίας” με τις μαριονέτες του Ρήνου προσπαθεί σε λίγες ώρες να περάσει, νύχτα, ένα νομοσχέδιο που θα υποδουλώσει τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων.

Κύριοι το μνημόνιο απέτυχε. Ο Ελληνικός λαός δεν θα αποτύχει. Κύριοι τα αστεία τελειώνουν. Ο Ελληνικός λαός θα είναι πολύ σοβαρός όταν θα σας κρίνει και σας πληροφορώ ότι ο χρόνος πλησιάζει.


Οι εξελίξεις τρέχουν και ο Ελληνισμός εκτός των υποδουλωμένων εδαφών της μνημονολατρείας, της Γερμανοφιλίας και της Ευρωπαϊκής υποκρισίας αντιστέκεται Η Ελληνική Πρωτοβουλία – Hellenic Iniatiative είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποσκοπεί στην συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια Ελληνικών οικογενειών που σήμερα πεινάνε, βρίσκονται στους δρόμους και τους έχει στερήσει ο αποτυχημένος πολιτικός θίασος της προδοσίας την πρόσβαση σε ιατροφαραμκευτική περίθαλψη.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

' '

Posted on 21 Δεκεμβρίου 2013
Θα γράψουμε τις επόμενες ημέρες και άλλα πράγματα για τους Έλληνες της διασποράς και τις προσπάθειες τους να μας στηρίξουν τώρα που βυθιζόμαστε στην άβυσσο της καταστροφής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ