Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΔΟΒΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΜΟΥ


Ο iakxos ποτέ δεν παραποιεί τα γραφόμενα κανενός απλά σχολιάζει , σατιρίζει , λοιδωρεί  ... τα γεγονότα με την δική του οπτική γωνία.

 Ιδού αυτούσια η ανάρτησή σας με την οποία "ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ" με τον Καναλάρχη Πολίτη , γιαυτό και το σκίτσο με τον Λουκυ Λουκ και την Ντόλυ, να ξεκαρδίζονται ( εύστοχος ο παραλληλισμός με τις φάτσες σας να υποθέσω;) 

Ευτυχώς που με την αναρτησή μου καταλάβατε την γκάφα σας και προσπαθήσατε να τα μαζέψετε ... 

Ο Πολίτης "ανοίγει" μεγάλο θέμα και απαιτείται ολοι οι bloggers αν σέβονται τον εαυτό τους να τον στηρίξουν

Ο  iakxos δηλώνει δημοσίως ότι συμπαρίσταται

 

Υ.Γ. Όσο για τις κολομπίνες της ΝΟΔΕ ευχαριστώ που μου θυμίσανε διαβάσματα της νιότης μας

3 σχόλια:

  1. Πιονγκγιάνγκ,, Βόρεια Κορέα
    Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η καθαίρεση του Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, του πανίσχυρου θείου του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
    Ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ -μέντορας του νεαρού ηγέτη της χώρας- απομακρύνθηκε ως «ιδεολογικά άρρωστος, επιρρεπής σε όργια και καταχρήσεις».
    Στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων αναφέρεται ότι η ομάδα αξιωματούχων υπό τον Γιανγκ Σονγκ Ταέκ «έκανε εγκλήματα κατά του κόμματος, υπονομεύοντας την ενότητά του».
    Κατηγορείται επίσης για εγκλήματα κατά του Κράτους και του λαού, ανυπακοή στον έναν και μοναδικό ηγέτη, αλλά και για όργια, οικονομική διαφθορά και άλλα σκάνδαλα.
    Όσο για τον μέλλον του, είναι πλέον άγνωστο. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο και το διάστημα 2003-2006, όταν ακόμα στην ηγεσία της χώρας βρισκόταν ο πατέρας του νυν προέδρου, Κιμ Γιονγκ Ιλ.
    Ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ είναι παντρεμένος με την αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ιλ και θεωρείται ο καθοδηγητής του νεαρού ηγέτη της Βορείου Κορέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ , ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ .
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .

      ΒΥΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ

      Διαγραφή
  2. Συζητήσεις για την «αποκάλυψη» ενός νέου Αγίου έχει πυροδοτήσει στην Ρουμανία, μεταξύ πιστών αλλά και Μ.Μ.Ε. η εκταφή ενός γνωστού κληρικού στην χώρα, ο οποίος σύμφωνα με τους μάρτυρες αλλά και τα βίντεο που κυκλοφορούν, βρέθηκε άφθαρτος.
    Πρόκειται για τον ιερέα Γκεοργκε Κάλτσίου-Ντουμιτρεάσα ο οποίος έζησε φρικτά βασανιστήρια επί ημερών του καθεστώτος Τσαουσέσκου και ο οποίος θεωρείται ήρωας της αντίστασης στην χώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ