Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ : INSPECTOR CLOUSEAU

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ" ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΥΤΗΣ



Ακόμη ένα "περίριεργο" δάνειο της "δικιάς μας τράπεζας" σε μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου , το οποίο παρέμεινε αμεταβλήτο επί ένα εξάμηνο 100.000 ευρώ την 31-12-2012 , 100.000 ευρώ και την 30-6-2013  . Τι προβλέπει η σύμβαση δανείου του "Ειδικού Τραπεζικού Συμβούλου", Πληρώνει μόνο τόκους  ή πληρώνει μια φορά τον χρόνο ; Πληροφορία που δεν αναφέρεται στο Πληροφοριακό Δελτίο της Τράπεζας. Πόσοι άλλοι κοινοί δανειολήπτες της Τράπεζας έχουν παρόμοια μεταχείρηση; 

Τι είδους δάνειο επισκευαστικό  ήταν αυτό; Τι επισκευάστηκε ; Διότι φημολογείται , και περιμενουμε απαντήσεις, ότι τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για επενδυση φωτοβολταϊκων στην γείτονα Βουλγαρία. Εάν αληθεύει η φήμη καταρρίπτεται ο μύθος ότι η δικία μας Τράπεζα στηρίζει την τοπική οικονομία και τους σερραίους "επιχειρηματίες"

Ακούστε και την πρόσκληση του αδελφού του κ. Επιθεωρητή , του γνωστού "ανοιξιάτικου πρωην βουλευτή", προς τους Σερραίους να στηρίξουν την Συνεταιριστική Τράπεζα, την Τράπεζα των κολλητών. 



6 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΦΨΩΤΟΒΑΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ......ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΚΟΨΙΜΟ!!!!
    ΑΣ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙ "ΒΛΗΜΑ" ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά όλα αυτά. Ας μας πει ο φέρελπις υποψήφιος βουλευτής, πού σπούδασε; Το Ίδρυμα από το οποίο πήρε το πτυχίο του, είναι ΑΕΙ, ή κάτι σαν ΑΕΙ; Αναγνώριση πτυχίου έκανε στην Ελλάδα ή όχι; Κι αν όχι, γιατί δεν έκανε αυτο που κάνει κάθε Έλληνας που παίρνει πτυχίο στο εξωτερικό; Και πως δικηγορεί στις Σέρρες, με ποια ιδιότητα και ως δικηγόρος τίνος Συλλόγου; Αυτά τα ρωτάω, επειδή στις συνεντεύξεις του ποτέ δεν τέθηκαν αυτά τα ζητήματα.

      Διαγραφή
  3. Τα χρηματα πηγαινουν στον γιο του τον δικηγόρο ο οποιος ασχολείται με άδειες αιολικών παρκων στην βουλγαρια και παιρνει δανεια απο ελλαδα για να τα πηγαινει εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .

    Προσπαθησε και Ελλάδα με την ενεργεια αλλα μονο με την αδεια εμεινε στο χερι http://www.rae.gr/site/categories_new/about_rae/factsheets/2013/mods/20032013.csp?viewMode=normalινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ