Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΛΥΓΙΣΕ Ο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ON AIR ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟ 



Στο κεντρικό Δελτίο του ΔΙΚΤΥΟ με την Μαρία Νάβαλη εμφανίστηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σώτος Κοτσαμπάς , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Κεχαγιάς και ο 48ωρος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βαγγέλης Φωτίου προκειμένου να υπεραμυνθούν της παρανομίας που διεπράχθη σήμερα  εν ονόματι του "τσαμπουκά" των συνδικαλιστάδων και σε βαρος των μικρομεσαίων σερραίων επιχειρηματιών.


Ακούστηκαν απίστευμα πράγματα, ευτράπελα που ξεπέρασαν τα όρια της γελειότητας από το στόμα θεσμικών υποτίθεται παραγόντων, επικράτησε η κομμουνιστοειδής λογική των μπολσεβίκων, ορόσημο της αλητείας της Μεταπολίτευσης : " νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη"  με την παράφραση " νόμος είναι το γούστο του συνδικαλιστή"  και τον 48ωρο βουλευτή να συγχαίρει τους δύο συνδικαλιστές επειδή πρωτοστάτησαν στην παρανομία !!!


Μίλησαν για ρουφιάνους , καταδότες, κουκουλοφόρους που κατήγγειλαν στην αστυνομία την παρανομία  τους και απείλησαν ότι ο "χασοδίκης"   τους  μετά τα Θεοφάνεια θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υπευθύνων !!!

Ο Σώτος μίλησε για συνταξιούχους "καταδότες" , άδειασε τον Κεχαγιά αναφέροντας δημοσίως ότι ένας συνταξιούχος μετέχει στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου  και το κυριότερο ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ δήλωσε ευθαρσώς "ότι είναι εναντίον της κατάργησης της αργίας της Κυριακής" και το ξεκαθάρισε "ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Όταν όμως βγήκε στον αέρα η Μαρίνα Λουτράδη  η Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και τους άδειασε ...  τους έπιασε το παραπονο και έβαλαν τα κλάματα

6 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ !!!ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΕΙΚΌΝΑ ΑΡΧΌΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ! ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΉΜΑΣΤΑΝ ΕΠΑΡΧΙΏΤΑΚΊΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπολεκ και ο Λολεκ εν δρασει….
    Ειστε αναξιοι κυριοι να διασφαλισετε τα συμφεροντα του εμπορικου κοσμου….
    Οντας σουβλατζης ο ενας και βιντεοκλαμπας ο αλλος…καμια σχεση με τον εμπορικο κοσμο…
    Να τους χαιρετε τετοιους εκπροσωπους ο εμπορικος κοσμος των Σερρων…
    Αισθανομαι πολυ ξεφτυλας να με εκπροσωπουν »μικροι» και »λαικιστες» ανθρωποι…
    Ειμαι 34 χρονων και ξερω τοσα χρονια οτι την Κυριακη αναμεσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δν ηταν ανοιχτη η αγορα....και ο αλλος ο βλακας λεει οτι οσα χρονια ειναι αυτος παντα ανοιγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.serraikanea.gr/new/politiki/item/4709-ypopsifios-vouleftis-o-sotiris-kotsampas.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ax καυμένος...πλουταινει ο κυριος
    ων βούλεται αποβλακωση δια της τηλεοπτικης προβολης κ της καθοδηγησης
    (αναλογιστειτε φατσες επι σειρα 10ετιων μπλιαχ πουστιδοι,λαμογια ,αλκοολικοι,ναρκομανεις,κουμαρτζηδες,πολιτικαντιδες της πλάκας ,συναιτεριστες κ συνδικαλιστες της αρπαχτης,δημοδιοι υπαλληλοι ΟΙ αρχοντες τ τοπου χαχα)
    αχ βαχ αραγε η ανωνυμη γιαγια φταιει ?
    καθε μποντελο απο υπουργους κ κατω, αυτου του νομού εκτος τ ιλλια νταρλιννκ
    ο καρκινος εχει κανει μετασταση η λογικη δικος μας δικος σας δικος τους
    εφερε τα σκατα στην επιφανια και μυριζουν ..μπρακ,,ειθε να εχετε πανεξυπνα κ αξιολογα παιδιΑ με διδακτορικα (οχι πετσινα)
    κ να τυχουν ανταγωνισμού με τους ανω αρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ