Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ :  A FANY STORY


Ασταμάτητος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  Γιάννης Δήμου. Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη. Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς κατ' ευφημισμόν Επιχείρησης του Δήμου Σερρών πριν την καταδίκη του για την υπεξαίρεση των 2.300 ευρώ , είχε και άλλη περιπέτεια. Tώρα το γιατί ένας Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειρίζεται χρηματικά ποσά πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως επέτρεψε στο εαυτό του να δικαστεί κατηγορούμενος για "πλιάστικο" 2.300 ευρώ είναι ένα ερώτημα ... που χρήζει απαντήσεως ή την παρέμβαση του κ. Σωτηρίου (γνωστού ψυχιάτρου)
 
Συνελήφθη προχθές ο κ. Δήμου από την Αστυνομία για παράνομη αφισοκόλληση !!!  Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κολλούσε αφίσες για να διαφημίσει την "Πολιτεία των Ευχών" χωρίς την απαιτούμενη άδεια, την οποία εκδίδει ο Δήμος Σερρών !!! 

Μιλάμε για φαρσοκωμωδία, οι άνθρωποι βγάζουν πολύ γέλιο με τις αλλεπάλληλες γκάφες τους. Θυμάμαι τις δηλώσεις του Moustafa για την αναγκαιότητα των κατασχέσεων των μακροχρονίως οφειλετών (μπαταχτσήδων) του Δήμου την οποία και επικρότησα , ότι " παντού θα εφαρμοστεί ο νόμος" και  προκαλεί θυμηδία η ανοχή που δείχνει τώρα στην καταστρατήγηση των νόμων από τον εκλεκτό του "μεσίτη"  

Θυμίζω ότι ο Δήμου εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος ασθμαίνων στο "παρά πέντε" με γκρίζες καταμετρήσεις των ψήφων και με παρέμβαση του Moustafa ο επόμενος επιλαχών σύμβουλος δεν κατεθεσε ένταση για την ακυρότητα της εκλογής ...

6 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡ.ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν Ε ΤΟΥ.ΠΑΣΟΚ Ν.ΣΕΡΡΩΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΟΥΚΑΣ ΦΙΛΕ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ... ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙ 2.300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR

      Διαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΈΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.300 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 2.300 ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο κ.ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΔΗΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 6 ΔΗΜΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΙΠΟΤΑ . ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ 1.300 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΟΥ . ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΡΟΜΠΑ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ "ΦΑΓΩΘΗΚΕ"
      ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ,Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ "ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ" .TI ENNOEI O ΠΟΙΗΤΗΣ;. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΑΠΟΨΗ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ