Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ...

... ΜΙΑΣ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ" ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 


Οι υπόδικοι της Συνεταιριστικής μας Τράπεζας ζητούσαν 5.000.000 ευρώ και κατάφεραν ασθμαίνοντες να συγκεντρώσουν μόλις και μετά βίας 1.818.000 ευρώ , λίγο πάνω από το 1/3 του ποσού που  είχε ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος ως το ελάχιστο όριο  για την αποκατάσταση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνώς τραπεζικά πρότυπα.

 Οι δικοί μας απέτυχαν πα ταγωδώς στο εγχείρημα όμως η Τράπεζα της Ελλάδος περιέργως και  ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΏΣ θεώρησε ικανοποιητικό το βαθμό κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και ανέχεται ακόμη υπόδικους του κοινού ποινικού δικαίου μεταξύ των οποίων και ένας εθνοπατέρας του Ελληνικού Κυνοβουλίου να διαχειρίζονται τα χρήματα του επενδυτικού κοινού, των σερραίων πολιτών  ...

Αυτή είναι η Ελλάδα του πράσινου ήλιου, του Ζιγδαντώνη , της Fatmagioul , του Souleϊman και του "dancing  with the stars" ...

"Ω καιροί , ώ ήθη " όπως αναφώνησε με λύπη ο θείος μου ο Βρασίδας στο άκουσμα της είδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ