Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

ΚΙ ΟΜΩΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ  ... 
ΜΕ ΤΙΣ "ΟΣΜΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ" *


*  γιαυτό και πιάνει την μύτη του ο αρχιτέκτονας κ. Σταυρόπουλος. 
Τυχαίο ; Δεν νομίζω...

 Δελτίο Τύπου εξεδωσε προχθές η ΔΕΥΑΣ προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους του ΔΣ αυτής,  Νίκου Χουρουζίδη. 

Με το Δελτίο Τύπου περισσότερο εκτέθηκε ο Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΣ, Θόδωρος Αραμπατζής (προφανώς "παντού υπάρχει ένας ΨευτοΘόδωρας", έχει και η ΔΕΥΑΣ τον δικό της)  παρά έπεισε στους Σερραίους Δημότες.

Απολαύστε τον λοιπόν :


«Την Πέμπτη 21/11 ο Δήμαρχος Σερρών Π. Αγγελίδης επιθεώρησε το τεράστιας σημασίας έργο του αποχετευτικού Μητρουσίου Σκουτάρεως. Κατά τη γνωστήτης τακτική η παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη επιχείρησενα«σκεπάσει»το θέμα επικοινωνιακά. Έτσι, την Τετάρτη 20/11 είδαμε σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ Ν. Χουρουζίδη να προβαίνει σε «αποκαλύψεις» δύο δήθεν σκανδάλων της ΔΕΥΑΣ.
Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ ο οποίος αποκατέστησε την αλήθεια με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στα χέρια, δεν τον συνέτισε. Ο Ν. Χουρουζίδης επανέλαβε και μάλιστα πλειοδότησε σε νέα εμφάνισή του στα ΜΜΕ παρουσία του Σ. Φωτιάδη και συνεργατών του.
Με μία πρωτοφανή επίδειξη ανευθυνότητας, επιπολαιότητας, με ψευδή στοιχεία και συκοφαντίες επιχείρησε να εξαπατήσει εκ νέου τους Σερραίους Δημότες με στόχο να ερεθίσει το θυμικό τους εκμεταλλευόμενος την οικονομική στενότητα για να κερδίσει πόντους. Είπε λοιπόν:

Ψέμα 1ο: Η ΔΕΥΑ Σερρών «έκανε τα χατίρια του ενοικιαστή του δημοτικού αναψυκτηρίου στον Αη Γιάννη και ξόδεψε 30.000 €».
Η αλήθεια είναι ότι η Δημοτική Αρχή καθάρισε το χώρο, προστάτευσε το περιβάλλον και την περιουσία των δημοτών από τα λύματα που έφευγαν στη λιμνούλα με ένα έργο που κόστισε μόλις 4.500 ευρώ συνολικά.

Ψέμα 2ο: Η ΔΕΥΑΣ ξόδεψε 80.000 – 90.000 € για να βγάζει ένα περιοδικό «προπαγανδιστικό» όπως το χαρακτήρισε και ο δημοσιογράφος προσελήφθη αποκλειστικά γι’ αυτό και πληρώνεται με 40.000 € επιπλέον.

Η αλήθεια είναι ότι η ΔΕΥΑΣ υποχρεούται να βγάζει ένα έντυπο για την ενημέρωση των δημοτών και αυτό έκαναν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Το περιοδικό είναι ανοιχτό σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, στους δημότες και στους εργαζόμενους, εάν επιθυμούν να παρουσιάσουν τις απόψεις τους, κάτι το οποίο συνέβη.

Την τριετία 2011-2014 η ΔΕΥΑΣ εξέδωσε 3 τεύχη που κόστισαν περίπου 15.000 €.

Η σύνταξη της ύλης του περιοδικού και η επιμέλεια της έκδοσής του είναι μόνο μία από τις εργασίες του δημοσιογράφου - που προσελήφθη με σύμβαση μετά από διαγωνισμό- ο οποίος έχει ολόκληρη την ευθύνη του Γραφείου Τύπου της Υπηρεσίας.

Παρέχει συμβουλές επικοινωνίας, υπηρεσίες φωτογράφισης, διαφήμισης-προβολής και μετάφρασης, οργανώνει και προωθεί τις εκδηλώσεις μας και πολλά άλλα που περιγράφονται στη σύμβαση».





    ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο "ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΑΣ" Ο Β'

Ψέμα 1ο :  Οι δαπάνες για τον καθαρισμό του χώρου ήταν μόλις 4.500 € αλλά ξέχασε να μας πει ότι το Δημοτικό Αναψυκτήριο νοικιάστηκε μόλις για 100 € τον μήνα , ήτοι 1.200 € τον χρόνο !!!

Ξέχασε να μας διευκρινήσει εάν είναι πληρωμένο το ρεύμα από τον Δήμο στο εν λόγω θεατράκι ( όπως γίνεται και στο Φουαγέ  του ΔΗΠΕΘΕ, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της Κοιλάδας, στο κυλικείο στο Θετράκι κτλ) και κυρίως ότι ο ενοικιαστής είναι άνθρωπος της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων", η σύζυγος νομίζω κάποιου χρυσοχόου από το Κατακουνόζι  που ήταν και υποψήφιος με τον Moustafa (καλό θα ήταν να ανακοινωθούν στα στοιχεία του ενοικιαστή)

Δηλαδή μας "έφαγε" ενοίκια τεσσάρων ετών "η εξυπηρέτηση" του "ημέτερου" και έχουμε το θράσος να βγάζουμε και Δελτία Τύπου.

Ψέμα 2ο:  Η ΔΕΥΑΣ την τριετία που είναι τετραετία (ούτε Δελτία Τύπου ξέρουν να γραφουν) εξέδωσε 3 τεύχη που κόστισαν περίπου 15.000 € ( δύσκολα τα ελληνικά ... 5.000 € το τεύχος ; μάλλον την έκδοση θα εννούσαν)  και για να γράψει αυτές τις μαλακίες ο δημοσιογράφος (αληθεύει ότι είναι και Λαρισαίος;) πληρώνεται με 40.000 € τον χρόνο ;

 Αλλά ρε συ ΨευτοΘόδωρα Β' , τι θα πεί "κόστισαν περίπου" ; "Δεν είστε δα και μπακάλικο " που λέει και η διαφήμηση. Στοιχεία δεν έχει η ΔΕΥΑΣ να πεί αναλυτικά πόσο κόστισε η καθε έκδοση;

Τέλος για την καταγγελία του Χουρουζίδη για τα 40.000 € του ατάλαντου δημοσιογράφου "το πνίξατε το κουνέλί" , μούγκα ... καμία αναφορά στο Δελτίο Τύπου.

 Γιατί άραγε ;  Για μαλάκες μας πήρατε;

Λοιπόν για να ξεβρακωθείτε τελείως πρέπει να φέρει το θέμα στο ΔΣ της ΔΕΥΑΣ ώστε να αναγκασθείτε να δώσετε στην δημοσιότητα στοιχεία με τα επίσημα έγγραφα και όχι τα ανόητα κείμενα του αγράμματου σύντακτη του Δελτίου Τύπου που μας πασσάρατε   

17 σχόλια:

  1. Σερραίοι τι να πω ? Τα λέει όλα η ανακοίνωση . Σερραίοι υπομονή μέχρι τον Μάϊο του 2014 .
    Ο Ηλίας Γκότσης Δήμαρχος δεν θα χαριστεί σε κανέναν . Όλα στο φως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ( ΜΙΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ) ........... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ, ΩΣ ΕΝ ΔΥΜΑΜΕΙ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

      Διαγραφή
    2. .....δώσε Ιακχε!
      ..οχι για τον αποτέτχιο τον πως τονλεν
      αλλα δώσεεε...για τις δημαρχαίοι τις μουσταφαδες
      της νυρεμβεργης τα "ποτανίδια" και τελικά τα πράσινα κουνάβια τ πασόκ
      οχι οτι οι υαιανες οι ντεξιές αλλαξαν μασέλες..χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο GOTSIOLAGNOS Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ( ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

      Διαγραφή
    4. Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ , ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ .

      Διαγραφή
    5. 9.48 δεν νομίζω ότι ειναι σωστό , ειδικά όταν γράφεις ανώνυμα , να βρίζεις .
      Αν εσύ γράφεις ''GOTSIOLAGNOS Ο ΠΑΠΑΡΑΣ'' , θα βρθεί κάποιος άλλος να γράψει ΛΑΚΗΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ή ΛΑΚΗΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ . Είναι συζήτηση επιπέδου αυτή ? Οδηγεί πουθενά ? Δεν το νομίζω .
      Γι΄αυτό όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε χαρακτηρισμούς .

      Διαγραφή
  2. Οι επιθέσεις που δέχεται ο Ηλίας είναι αναμενόμενες . Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τόσο ο πανικός σε ορισμένους θα μεγαλώνει .
    Να καταλάβετε όλοι σας ( και ο ΙΑΚΧΟΣ με την παρέα του ) , το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών τον Μάϊο του 2014 τελειώνει με την εκλογή του Ηλία Γκότση .

    Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
    το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ποτές αλλα ρε ζαγαρ μπερδεύτηκα
      με το ποτές πασόκ εννούμε κ μας ,ολοι δεξιοί ειμαστε
      νουδουκρατες με πράσινες ποδιές ...
      αυτή η υποχρέωση που να ξεφορτωθείς κάποιον τον ψηφίζεις
      να η βλαχα ν ο κοζανιτης να ο μουσταφας και η πόλη μπορντέλον εγινε
      αλλα με ψαμμίθια......και πατρονες

      Διαγραφή
  3. PINOKIO ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PINOKIO ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ -ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΟΠΩΣ ΧΡΑΠ-ΧΡΟΥΠ ΓΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ) ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΥΣΙ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
    ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ
    ΓΙΑΤΙ ΧΕΡΙ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΙΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Ή ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ.
    ΞΕΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 2.200 € !!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θα δούμε τον Γκότση Δήμαρχο Σερρών και θα τραβάμε όλοι τις π@υτσ@τριχές μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας Γκότσης να υπήρχε σε κάθε νομό της χώρας και η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική τώρα .
    Αυτοί που θέλουν η πόλη των Σερρών να μείνει στο παρελθόν , είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν τον Ηλία Δήμαρχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ΘΟΔΩΡΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ( ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ , ΧΡΥΣΑΦΗΣ , ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ , ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ , ΜΑΜΑΛΗΣ , ΦΩΤΙΑΔΗΣ , ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΤΖΕΛΕΠΗΣ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , ΓΚΟΤΣΗΣ , ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ , ΤΡΕΝΤΖΟΣ ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΒΛΑΧΒΕΗΣ , ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ , ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ) ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ . ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέποντας το σύστημα ΠΑΣΟΚ να καταρέει προσπαθεί με τεχνάσματα , αλλάζοντας πρόσωπο , να διατηρήσει τον έλεγχο του Δήμου Σερρών και μετά τις δημοτικές εκλογές .
      Όμως ο Ηλίας δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα που πάνε να του στήσουν . Δεν πρόκειται να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με το σύστημα ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τον Δήμο Σερρών .
      Όλοι οι Σερραίοι έχουμε μάθει από τα λάθη που κάναμε γι΄αυτό και θα στηρίξουμε τον Ηλία Γκότση .

      Ποτέ ξανά ΠΑΣΟΚ στον Δήμο και στον νομό
      το ρίχνουμε Ηλία Γκότση δαγκωτό !!!!!!!!!!!!!!!!!

      GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ 5.40 ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ?

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ