Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΔΕΣ ...

ΤΑ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ !!!


ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΙΠ-ΤΙΖ ΟΙ ΝΑΖΙΑ..ΡΗΔΕΣ ....ΟΙ ΔΟ...: Το  στριπ-τιζ τωνν ΝΑΖΙ..ΑΡΗΔΩΝ είναι απολαυστικό..  Τα ρουχάκια έπεσαν... Οι αυτόκλητοι  προστάτες των΄΄ ανήμπορων΄΄ Σερραίων δεν άντ...

Μέχρι και ο Άβερελ ,  το πήρε χαμπάρι , αλλά εσείς εκεί ... Κολλημένοι !!! "Ένα" με τον Μπαλίτη, τον Γκόφη και τον Πουρτουλίδη γίνατε, που πρότεινε να κάνει το Επιμελητήριο προσφορές στους μπαταχτσήδες

Αστροπελέκια μου πιάσατε στο στόμα σας την θεία μου την Ελπινίκη αλλά δυστυχώς δεν την γνωρίσατε ποτέ γιαυτό και πέσατε έξω. 

Άλλο θα σας έλεγε η θεία μου για την ανάρτησή σας  ότι " οι Δοβήτες είστε σαν τα τραίνα ...  πηγαινοέρχονται στην Γερμανία , όμως γερμανικά δεν μαθαίνουν  ποτέ !!!" 

Προς τι η βιασύνη σας,  Μην αγχώνεστε  και σήμερα μέρα του θεού είναι ...

2 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ