Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ...

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ ... ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ

 
  "ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ" ΤΗΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ MOUSTAFAΔΕΣ

"Σε ρηχά νερά πνίχτηκε" ο Γιάννης Δήμου ο οποίος  καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών με φυλάκιση  και με αναστολή της ποινής για την υπεξαίρεση ποσού 2.300 ευρώ που αφορά την παρακράτηση χρήματων από την διαχείριση κοινοχρήστων μιας οικοδομής. στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τον περί Καλλικράτη νόμο ο Ελεγκτής Νομιμότητας  οφείλει να θέσει σε αργία τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ, ο οποίος περιμένει πλέον "το μοιραίο"


6 σχόλια:

  1. ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΥ ΕΚΘΕΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ο Δημος και οχι ο δημος Σερρων κ το n...radio- .εννοωντας τον δημου ,,εδωσαν ευσημα οι κοζα μοστρα κ μοστραριζε ο υπεξαιρεσας ..λάθη ομως μάγκες ολοι κανουμε ,ταναγνωρίζουμε και παραιτούμαστε μαλάκααααα αντε να μην ψηφισουμε τον τετχιον για πρεζιντεντ θα γελάμε κιόλας, θα μας φερει και θάλασσα.....τι εννοεις ως το σκουταρι μονον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ανάρτηση, Ίακχε...
    http://diadiktyakokafeneioemmpappa.blogspot.gr/2013/12/blog-post_12.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος περυσι δήλωνε στις τηλεορασεις ότι η αντιπολίτευση τους κανει κριτική γιατί ειναι σα τα διαμάντια που δέχονται λάσπη.Επαληθεύεται ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΗ ΓΙΑ ΕΚΠ. ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ Ν.Δ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΤΟΥ Γ.ΤΣΟΥΜΑΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ