Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟNΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ , TEONDOR

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR 





Αγαπητοί μου Σερραίοι, ο κύριος που σας νουθετεί κάθε Τετάρτη και σε επανάληψη κάθε Κυριακή, που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα  τοπικά και πανελληνίως , ο φρουρός της νομιμότητας ,ο γνωστός Καναλάρχης εμφανιζόμενος ως Πολίτης, ο ΤEONDOR στην  δική του επιχείρηση λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους παρανομίας

Από  τα στοιχεία του ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου προκύπτει ότι η τελευταία καταχώρηση έχει γίνει την 31.12.2011  Δηλάδή ο Καναλάρχης  δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμούς των χρήσεων 2011 και 2012 δεν έχει δημοσιεύσει Πρακτικά Ετήσιων Γενικών Συνελευσεων που ενέκριναν τους ανωτέρω Ισολογισμούς αν ποτέ αυτές διεξήχθησαν και όλα αυτά υπό την ανοχή του Αντιπεριφερειάρχη μας ο οποίος είναι αρμόδιος για τον έλεγχο νομιμότητας των Ανωνύμων Εταιρειών που εδρεύουν στο νομό.
 

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΑΣΑΣ.....
    ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....
    ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...ΟΥΤΕ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑΣ- ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ...ΟΚΥΡ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ..
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ´ταν μόνο αυτο.ρωτα λιγο τον κ.Μεγκλα ποσά χρόνια χρωστάει στο Επιμελητήριο.απο οτι συζητιέται στη πιάτσα πρέπει να χρωστάει πάνω απο 15 χρόνια συνδρομές για τις εταιρείες του.αλλα φταίει ο κ.Μεγκλας που τον ανέχεται εδω και τόσο καιρό να τον σχολιάζει αρνητικά απο τις εκπομπές του.δηλαδη σχολιάζει αρνητικά αυτός που χρωστάει χιλιάδες ευρώ αυτόν που πληρώνει κανονικά τους πάντες και τα πάντα.κ.Μεγκλα βγάλτε σας παρακαλώ στη φόρα αυτα που χρωστάει να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους δήθεν σωστούς ανθρώπους.αν θέλετε κ.Ελιογλου να τα χώνεται και να σχολιάζετε αρνητικά κάποιους ανθρώπους με το Α καιφαλαιο πρέπει πρώτα να πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας.αν δεν πληρώνετε και συνεχίζετε να προσβαλετε σωστούς ανθρώπους τότε τι να σας πω.ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αλητη ελιογλου γιατι δεν βγαινεισ να μιλήσεις για την συναιτεριστικη τραπεζα αφου ξέρεις τι συμβαίνει τοσα χρονια εκει.αληταρα κάνεις και τοβ ηθικό άνθρωπο και δεν αφηνεισ κανεναν στο κανάλι σου να μιλησει για την τράπεζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ