Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΠΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ...

 ... ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ "ΜΠΑΛΙΤΣΑ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΌ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ"



Συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης μας ο οποίος στάθηκε επικοινωνιασκά αρωγός της ξανθιάς βουλευτίνας μας και κρέμασε "την μπαλίτσα του" στο "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ...

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν  ο Σεβασμιώτατος επέδειξε την ίδια  συνέπεια και το εγχείρημα της "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ"  όμως περιμένω εναγωνίως να τον δώ στην πρώτη εκπομπή του Αθανάσιου, στο παρθερνικό ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" της χρονιάς να κόβει την βασιλόπιτα της εκπομπής για να τηρήσουμε αν μη τι άλλο την παράδοση ...

3 σχόλια:

  1. . . . από τον Βόλο έρχομαι και στον καναλάρχη κ . . . . . . ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ. [ ολοκλήρωση του πρώτου σχολιασμού ] . . . από τον Βόλο έρχομαι και στον καναλάρχη κάθομαι . . . . . ! ! !
    Δεν μας φτάνει το οικονομικό τσουνάμι που, με τα τόσα << έκτακτα>> αντισυνταγματικά < καινοτόμα χαράτσια σωτηρίας.(!) που απειλεί πλέον να καταπνίξει και τις τελευταίες υγιείς και τίμιες εναπομείνασες μερίδες του πληθυσμού που απέμειναν σ' αυτό τον τόπο, σπρώγνωντάς τες με κάθε αγριότητα στην προοπτική της <> όχι του <>, έχουμε και τους αυτοαναγορευόμενους <>.
    Θα τους δείτε παντού , να κραδαίνουν σταυρούς, να φροντίζουν μέσω μιας μεσαζοντικής φιλανθρωπικής πρακτικής να <>. Κάτι τέτοιες στάσεις και πρακτικές μου φέρνουν στο νού τις αποθανατισμένες πατριωτικές εποχές με τα συνομωσιολογικά χαρακτηριστικά , εγχώριους <> και κοινωνικούς <>.
    Συντάκτης , DIAM.SAKIS ο <> στο χρονογράφημα , εμπνευστής στον ενικό . . . στα Σέρρας .
    Από καρδιάς ευχές για τη νέα ημερολογιακή χρονιά που υποδεχόμαστε με την αίτηση/προσευχή << Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών , ανώδυνα ,ανεπαίσχυντα και ειρηνικά . . . . . >> .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οικονομοπολιττικη ανάλυση
    "χρεωκοπησε η Ελλαδα κ οτι τραβάμε ειναι γιατί απομακρυνθήκαμε απ τον θεό.."
    ο ανθρωπος ειναι επικίνδυνος κ ιδιοτελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ