Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ  ΜΑΡΙΑΣ - ΖΩΗΣ ΚΟΝΤΟΥ ...
 
 ... ΟΤΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ 150 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ


Η καταγγελία μέσω διαδικτύου σε αθηναϊκες ιστοσελίδες  της Προέδρου του περίεργου Φιλοζωϊκου Συλλόγου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) Μαρίας Κοντού ότι εξοντόθηκαν λόγω αστοχίας της Δημοτικής Αρχής 150 σκυλιά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών όργισε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κ. Βασίλειο Καλαϊτζίδη, ο οποίος αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο σκοπός της καταγγελίας αυτής πριν γνωστοποιηθεί το πρόβλημα στο Δήμο με αποτέλεσμα την συκοφαντική δυσφήμιση των φορέων της πόλης μας και κατ' επέκταση των Σερραίων δημοτών.

Ο κ. Καλαϊτζίδης διέψευσε τις καταγγελίες και δήλωσε ότι τοσο ο Δήμος όσο και ο ίδιος προσωπικά θα στραφούν δικαστικά κατα του Φ.Ο.Σ. και της εριστικής Προέδρου αυτ'ού , Μαρίας Κοντού.

Είναι καιρός να ανοίξει ο "Φάκελος" ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΣ - ΚΟΝΤΟΥ" ...

4 σχόλια:

  1. Ποιός λειτουργεί το κυνοκομείο; Ο δήμος;οι σύλλογοι;ιδιώτες;Υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα στο κυνοκομείο ;χρειάζεται μια ειλικρινής απάντηση του αντιδήμαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυνοκομειο λειτουργεί υπό την αιγίδα του δήμου Σερρών, με ευθύνη του δήμου και έχει μόνο έξοδα τα οποία είναι και δυσβάστακτα αυτήν την δύσκολη εποχή για την Ελλάδα. Υπάρχει ο φιλοζωικός "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΣΕΡΡΩΝ " οι οπιοι καθημερινά είναι στο κυνοκομειο συνεισφέροντας με προσωπική εργασία και με οικονομική ενίσχυση των αναγκών του κυνοκομειου αφιλοκερδώς. Η Κοντού θέλει να πάρει το κυνοκομειο βάζοντας μπροστά τον Κύριο Δασκαλάκη που έχει ένα παράνομο καταφύγιο στο Σιδηρόκαστρο και μαζί να μπαίνουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όπου μπορούν μόνο φιλοζωικοί εξου και η συνεργασια, να παίρνουν χρήματα.
    Κλείνοντας το κυνοκομειο θα εμφανιστεί ο Δασκαλάκης ως σωτήρας και μαζι με την Κοντου θα σώσουν τα αδεσποτα των Σερρων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι εθελόντρια στο κυνοκομείο και μάλιστα οχι Σεραία.
    Έχω φρίξει με αυτή την χυδαιότητα. Αναρωτιέμαι πού εχω μπλέξει και τι βρώμικος είναι ο χώρος της φιλοζωίας στην Σέρρες. Αυτά κάνει ο ΦΟΣ και αηδιάζουν οι φιλόζωοι και δυστυχώς την πληρώνουν τα ζώα.
    Δεν ισύει τίποτα από όλα αυτά που λέγονται και φυσικά η φωτογραφία που χρεισημοποίησαν χάρην εντυπωσιασμού είναι πολλών ετών. Η σκοπιμότητα του ΦΟΣ είναι γνωστη στον χώρο της φιλοζωίας.
    Αφιερώνω 3-4 ώρες καθε μέρα στο κυνοκομείο, χρόνο που πρέπει να βρώ μιας και εργάζομαι πολλες ώρες και σίγουρα δεν θα επέτρεπα εγώ προσωπικα να γίνονται αυτά τα αίσχοι που περιγράφει η κυρία Κοντού παραπάνω.
    Μην πιστευετε ότι ακουτε χωρις να το φιλτράρετε πρώτα.
    Ελάτε να δείτε και μετά κρινετε.
    Πολύ κρίμα που πρεπει να ξοδέψω χρόνο που διαφορετικα θα διέθετα στα ζώα για να αντικρούσω και να υπερασπιστώ το δίκιο. Νιώθω αηδιασμένη με όλη αυτήν την χυδαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΪΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ