Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΧΡΙ Τ' ΑΪ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στους ΑΝ.ΕΛ. 

η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ  ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!!

.


Η Ραχήλ Μακρή δεν ανακοίνωσε τελικώς την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούσαν το μεσημέρι και απόγευμα του Σαββάτου. Έτσι, με δεδομένο ότι η Βουλή ολοκλήρωσε τις εργασίες της για το παρόν διάστημα και θα ξανανοίξει στις 7 Ιανουαρίου, η κυρία Μακρή θα παραμένει τουλάχιστον μέχρι τότε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ...

Η σχετική φημολογία κυκλοφόρησε περί τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ίδια η βουλευτής, όταν κλήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες εάν ευσταθούν οι πληροφορίες, απάντησε: «Θα το μάθετε. Θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια». Στη δεύτερη ερώτηση, για τους λόγους δηλαδή που την οδηγούν σε αυτή την κίνηση, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες και θα τις σεβαστώ. Όταν γίνει η ανακοίνωση στην Ολομέλεια, τότε θα σας εξηγήσω».

Τελικά, η από την ίδια άτυπη προαναγγελία παραίτησης δεν πήρε ποτέ επίσημη μορφή, ενώ αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, η βουλευτής Κοζάνης έφυγε τρέχοντας από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να αποφύγει τις ερωτήσεις.

Από την "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" 


Μα είσαι με τα καλά σου κυρία μου, τι ενδυματολογικό καρακιτσαριό είναι αυτό ; 

Είχε άδικο μετά η Πρόεδρος της Βουλής που σου την "είπε" ;  Από τους ΑΝ.ΕΛ. μπορείς να φύγεις όποτε σου καπνίσει "μην μας ζαλίζεις όμως τον έρωτα" και προπαντώς μη προσβάλεις  την αισθητική μας ... 

5 σχόλια:

  1. Τελικα η κουλτουρα του Μουτσινα ο οποιος εχει μια εκπομπη οπου κριτικαρει τις ενδυματολογικες συνηθειες των ανθρωπων εχει μολυνει ολη την κοινωνια βλεπω.

    Αντι η κριτικη μας να εστιαζεται σε ουσιαστικα θεματα επικρατησε η εμμονη καποιων σουργελων που βλεπουμε καθημερινα στην τηλεοραση να εστιαζουμε σε θεματα που βολευουν το κατεστημενο.

    Το να προσπαθει καποιος να μειωσει καποιον ανθρωπο με αυτον τον τροπο , δειχνει ποσο μικρος , αγροικος , αξεστος, και χωρις επιχειρηματα ειναι.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΤΗ , ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΡΙΚΑΛΟ ΗΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ.

      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ;

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν, ΣΕΡΡΩΝ?
      Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ?
      Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ?
      ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΓΕΛΑΔΟΜΟΡΦΟΙ...
      ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥΣ?

      Διαγραφή
  2. Αυτο που ειπα ειναι πως θα πρεπει να την κρινετε για την πολιτικη της δραση , οχι για την αμφιεση της ,κριτικες για την αμφιεση κανει ο Μουτσινας και οι ομοιοι του. Καταλαβες Γιαννη;

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ