Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ : ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ"

ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ ... 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Μια χαρακτηριστικ΄η  περίπτωση της αβάσταχτης ελαφόρτητας διοίκησης του Δήμου εκ μέρους των Συμμάχων και του άκρατου τσαρλατανισμού.

Σε άγνωστο χρόνο προεκλογικώς μάλλον,  κάποιος προφάνως πρωτοκλάσσατος αιρετός της "Συμμαχίας της Συμφοράς'' , η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλυφθηκε, έδωσε εντολή σε τοπική επιχείρηση παραγωγής ψηφιακών προιοντων προβλής η οποία εκτελέστηκε και κόστισε 8.887,88 € με τον ΦΠΑ, αλλα μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί απο τον Δήμο.

Η επιχείρηση που "έφαγε το φέσι" , ολιγώρησε και θυμήθηκε μετα την ορκομωσία των ΕΝ.ΤΟ.Σ. να καταθέσει αγωγή την 28.12.2023  για να υποχρεωθεί ο Δήμος στην πληρωμή της δαπάνης.

Ομως η επιχείρηση λειτούργησε "στο μιλητό" χωρίς να έχει νόμιμη ανάθεση της εργασίας που εκτέλεσε και φυσιλογικά η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε  κατα πλειοψηφία να μην πληρώσει την δαπάνη και να λύθει δικαστικώς η διαφορά.


Στην απόφαση ο Θπυρος , "ο μέντορας των απευθείας αναθέσων"  της Συμμαχίας συντάχθηκε με την πλειοψηφία ενω ο Αστυνόμος Σαϊνης και ο Προφήτης μειοψήφισαν "διοτι θεωρούν" οτι η εταιρεία εκτέλεσε τις εργασίες που της ανατέθηκαν από το πουθενά !!!!

Δηλαδη με τα "παρατράγουδα" που μπλέξαμε θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας , χωρίς "να γνωρίζουν" οι δυο ατσίδες τι συνέβη , απλά επειδή "θεωρουν" ή "ετσι νομίζουν" μειοψήφισαν. 

Η υπόθεση όμως δεν είναι τοσο απλή ... υπάρχει και δεύτερη ανάγνωση που ειναι και η ουσία των γεγονοτων και υποχρεούται η Δημοτική Επιτροπή να διερευνήσει και να διαλευκάνει ...

Πρώτον να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Εντολέα. Ποιος ήταν ο αυθαιρετών αιρετός που θεωρεί τον Δημο λάφυρο αν δεν μιλάμε και για παράβαση καθήκοντος.

Δεύτερον , ποιο ηταν το αντικείμενο της εντολής και των εργασιών αφορούσε τον Δημο ή προεκλογικές ανάγκες των Συμμάχων ή του ιδίου του Εντολέα και κολλητών του;

 Διαβάστε την απόφαση 

Υ.Γ. Ειναι σαφές ότι η επιχείρηση πρέπει να πληρωθεί για το έργο που εκτέλεσε αλλα οχι από την Δήμο διότι δεν έλαβε την εντολή από το Δημο αλλά απο τον αιρετό τον οποιο υποχρεούται να κατονομάσει.


5 σχόλια:

  1. Αυτή η λουλού το κουφαλογο έδωσε τα εύσημα στον θμπυρο για τα πεπραγμένα της οικονομικής επιτροπής και για τις ομοφώνως αποφάσεις. Στο Δημοτικό Συμβούλιο έγινε η δήλωση. Πόσο παπά πούλησαν στον κόσμο. Πόσο μαλακες ψηφοφόροι υπήρξαν. Στον αφανισμό εύχομαι και οι Σέρρες και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σερραίοι ξεσηκωθητε. Όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά Χρυσάφη με δάκτυλο ΝΔ μάλλον κερδήθηκε η ένσταση και θα τον φάμε στην μάπα άλλα πέντε χρόνια! Μην το αφήσετε έτσι! Πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Μας στερούν την δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμήσου αγγελούδι μου! Με τον Τάσο τόσο κοντά στον Μητσοτάκη η Μπάρμπι μπορεί να αισθάνεται σιγουριά. Η ένσταση θα απορριφθεί, τί δηλαδή τζάμπα στήριξε ο Χατζηβασιλείου την θεούσα;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ κοιμάσαι.. η ένσταση δεν θα απορριφθεί

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς ο Χρυσάφης άφησε τέτοια ακριβώς φέσια εκατοντάδων χιλιαδων ευρώ τα οποία θα σταλούν στα δικαστήρια για να αντιμετωπιστουν με δικαστικές αποφάσεις. Συμμαχία μου, αμαρτία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ