Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

"ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΚΑΙ "ΝΙΚΗ" ΕΣΤΕΙΛΑΝ ... "ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ" ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ" ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (Video)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ...


     

    ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ

16 σχόλια:

  1. Και όχι μόνον τον έστειλαν στον κουβά, αλλά τους έπιασαν και αδιάβαστους, αφού ο Χήττας μπέρδεψε την Παλαιά με την Καινή Διαθήκη, ο αθεόφοβος.
    Το γάντι σήκωσε λίγο αργότερα ο ίδιος ο κ. Νατσιός υπογραμμίζοντας ότι το “ου κλέψεις” δεν είναι στην Καινή Διαθήκη αλλά στην Παλαιά. «Η Παλαιά Διαθήκη λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς. Αυτό που ακούμε είναι υποτίμηση και μείωση. Έχω ακούσει να με λέτε “δασκαλάκο”. Όσα είπατε δεν στέκουν.
    https://www.ethnos.gr/Politics/article/300944/boylhxamosmeellhnikhlyshnikhmeanaforesstis10entoleskaisthmeshoispartiates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Δήμο πέσε για ύπνο. Οι μεν είναι διαλυμένοι και οι άλλοι είναι ένα συνονθύλευμα θρησκόληπτων που δεν έχουν ιδέα πο πολιτική. Τους κορόιδεψε ο Βελόπουλος. Ήξερε πολύ καλά ότι δεν θα τον υποστηρίξουν και ήθελε να τους εκθέσει όπως και έγινε. Ο Μπούμπας κάνει παρτυ στον νομο εν τω μεταξύ και δεν βλέπει κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Bελόπουλος αυτογκόλ έβαλε , πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ... Πήγε να τους εκθέσει και εκτέθηκε ο ιδιος , την έφαγε από τους Σπαρτιάτες που αποδέχθηκαν την πρόταση της Νίκης . Τι δεν καταλαβαίνεις ;

      Διαγραφή
    2. Πρώτη φορά, που συμφωνώ με τον Ίακχο, όσον αφορά τον Βελόπουλο.
      Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και υποτιμά τους άλλους.
      Δεν μπορεί να ηγηθεί των πατριωτικών κομμάτων, γιατί είναι εγωιστής και λαϊκιστής.

      Διαγραφή
    3. Η ονομαστική θα γίνει λόγω ΣΥΡΙΖΑ αρχικά. Περιττό να ξαναπώ τι συνέβη. Άσε την πολιτική για τους γνωρίζοντες. Το γνωρίζουν άπαντες ότι δεν συμπαθείς τον Βελόπουλο από εποχή Καρατζαφερη λόγω εςωκομματικων ζητημάτων και πικριών και είναι αποδεκτό και ίσως και ανθρώπινο. Όμως άλλο η αντικειμενική κριτική και άλλο η εμπάθεια με ημιμαθεια. Αφήστε αυτά για τιυς ειδικούς. Εσυ είσαι μόνο για κακό πολιτικο κουτσομπολιό

      Διαγραφή
    4. Και μόλις άκουσα τον Στίγκα να λέει στην Βουλή, ότι ΔΕΝ είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σαν τον Βελόπουλο...

      Διαγραφή
    5. Και για αυτό θα τον σύρει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί υπάρχει αναιρετική αθωωτική απόφαση. Το ίδιο ισχύει και για όσους το αναπαραγάγουν. Θες και εσυ Δήμο να συνεχίσεις να το λες ;

      Διαγραφή
    6. Την έγκληση για και την αγωγή του Βελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Στίγκα εφόσον δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση είδα βάρος του με αναιρετική αθωωτική απόφαση δεν το είδες ή δεν ξέρεις τι σημαίνει αναίρεση; Που το μόνο που κανεις είναι να βρίζεις αντι να βλέπεις τα χαλια της παράταξης σου που σε έχει κάνει ρεζίλι με αυτά που ψηφίζει και εσυ ακόμα την στηρίζεις λες και είναι ο θεός σου. Ντροπή σου

      Διαγραφή
    7. Εγώ είμαι ο Δήμος Λαζαρίδης, που το 2015 ψήφισα για Πρόεδρο της Ν.Δ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαι υπερήφανος για αυτό και κάθε μέρα δικαιώνομαι, γιατί η Ελλάδα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς ( οικονομία, εθνική άμυνα, εξωτερική πολιτική, κοινωνική ευημερία, γραφειοκρατία κλπ) . Ο Κυριάκος που μόνο κατ΄όνομα μοιάζει με τον Βελόπουλο, είναι μια προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση και θα συνεχίσει να διαδραματίζει για πολλά χρόνια ακόμα, πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνον στην Ελλάδα άλλα και στην Ευρώπη.
      Εσύ που γουστάρεις τον Βελόπουλο, αλήθεια ποιος είσαι και ντρέπεσαι να γράψεις με το ονοματάκι σου, τα όποια σχόλια, για να μην εκτεθείς?
      Ευτυχώς που υπάρχει στο Νομό Σερρών και ένας Μπούμπας, που σας ξελασπώνει, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είστε αφανείς και όχι ήρωες...

      Διαγραφή
  3. Καλα θα αφήσω ασχολίαστα τα πιο πάνω. Δεν έχω σκοπό να σου αλλάξω άποψη. Είπαμε το κόμμα πάνω απο όλα και όλους σε ότι και αν κάνει. Αυτή η νοοτροπία μας έφερε εδώ. Θα σε ρωτήσω όμως κάτι άλλο. Αισθάνεσαι δικαιωμένος και καλά με αυτό το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε ; Εκεί στην ΝΟΔΕ δεν ντρέπεστε όταν συνεδρίαζετε σε κλειστές πόρτες ; Προφανώς και ευτυχώς που υπάρχει στον νομό ο Μπούμπας που έχει συσπειρώσει τους πραγματικά δεξιούς παραδοσιακούς και θα μαζέψει πολλούς μα παρα πολλούς πλέον. Σας βαρεθήκαμε.. Να φοβάστε πλέον. Όλοι είδαμε τον πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ. Αντε στο καλό τώρα και μείνε μέσα στην γυάλινη πραγματικότητα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμε, πάλι τον Μπούμπα βάζεις μπροστά ? Οι υπόλοιποι ποιοι είσαστε και που είσαστε?
      Με τσάτισες τώρα και θα σου δώσω λίγο Βελόπουλο, να ακούσεις για την λάσπη που έχει δεχτεί...
      https://www.youtube.com/watch?v=obXNlybR6_A&ab_channel=AZNews

      Διαγραφή
    2. Απαξιώ να μιλήσω με έναν συνταξιούχο φουλ κομματόσκυλο που είναι φουλ κολλημένος και δεν γνωρίζει γρι από πολιτική. Είμαι ένας που γνωρίζει πολύ πιο πολλά από σένα με καλύτερες γνωριμίες. Το γεγονός ότι μιλάς επώνυμα σου αφαιρεί πόντους και γίνεσαι έρμαιο εμπαιγμού χωρίς αξιοπρέπεια. Συνεχισε έτσι εμένα δν με ενδιαφέρει μ. Οι δήθεν κολλητοί σου νεοδημοκράτες να ξέρεις ότι γελάνε από πίσω σου.

      Διαγραφή
    3. Απαξιοίς ,απαξιοίς, αλλά σέρνεις και κωλοτρίβεσαι μαζί μου... με την σιγουριά του ανώνυμου ακροδεξιού τρολ.
      Και εγώ για αυτό σχολιάζω, για να γελάμε με τους κολλητούς μου και τους κολλητούς σου. Δεν πιστεύω να εννοείς τον ΤΖΟΤΖΟ ?
      Και επειδή με τσάτισες πάλι, απόλαυσε και λίγο Βελόπουλο, να σου φτιάξει την Κυριακή σου.
      https://www.tiktok.com/@editor_gr/video/7186376827378633989?is_from_webapp=1&sender_device=pc

      Διαγραφή
    4. Απαξιείς*. Αλλά πως να είσαι ανορθόγραφος ; Ίσα ίσα τελείωσες το γυμνάσιο και σε βόλεψε η ΝΔ. Άντε βρε αμόρφωτε που θα ασχοληθώ και μαζί σου.

      Διαγραφή
    5. Αν είχες λίγο μυαλό, που δεν έχεις, για αυτό πιστεύεις τον Βελόπουλο, πριν απαντήσεις θα το γκούγκλαρες και δεν θα πιανόσουν πάλι κορόιδο.
      Το ρήμα κατάγεται από το αρχαιοελληνικό απαξιόω/-ώ και κλίνεται με τον ίδιο τρόπο: απαξιώ, απαξιοίς, απαξιοί, απαξιούμε, απαξιοίτε, απαξιούν. Παρόμοια: πληρώ, -οίς κτλ.
      https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8E
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΆΝΕ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΕΣΈΝΑ...

      Διαγραφή
    6. Τραβα ρε αμόρφωτε ρατσιστή της κακιάς ώρας που έπιασες στο στόμα σου και την μανα απόντα Τεμπη κοινέ συκοφάντη.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ