Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ "ΘΕΟΥΣΑΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ...

H TΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝ.ΤΟ.Σ. ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ;


 Ζορίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο  η "Θεουσα", ο "Σώγαμπρος απ' τα Αγρίνιο" και η διδάκτωρ του Εδιμβούργου , ψέλισαν κάποιες ψευτοδικαιολογίες και χρειάστηκε δυο φορές η απαραδεκτη παρέμβαση της Προεδρου που αφηρεσε τον λογο αρχικά απο τον Μυσιρλή και σε δευτερο χρονο απ΄ό τον Χρυσάφη που πιεζαν την "Θεουσα" αλλα απαντηση δεν έλαβαν στο κομβικό ερώτημα για τον χρόνο απόσυρσης του πτυχίου της λεγάμενης από την εταιρεία που ανέλαβε την μελέτη για το Κολυμβητήριο της Ομονοίας

12 σχόλια:

  1. Ιακχε υπάρχει θέμα η θεούσα παίρνει δουλειές του Δήμου στην εταιρία της... Μετά λέγαμε για τον Χρυσάφη αυτοί είναι χειρότεροι... Βασικά είναι πολύ χειρότεροι η μέρα με την νύκτα. Έχουν ξεπεράσει τον Σπύρο ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σερραίοι ξεσθκωθητε. Όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά Χρυσάφη με δάκτυλο ΝΔ μάλλον κερδήθηκε η ένσταση και θα τον φάμε στην μάπα άλλα πέντε χρόνια! Μην το αφήσετε έτσι! Πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Μας στερούν την δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ισχύει αυτό σε ευχαριστώ . Είναι το καλύτερο νέο που μου είπε κάποιος το τελευταίο διαστημα!

      Διαγραφή
    2. Η δημοκρατία μας στερήθηκε όταν με ελαφρά νοθεία προσπαθήσατε να πάρετε τις εκλογές. Με μια προεκλογική περίοδο που είπατε τέρατα και ταξατε σε όλους τα πάντα όταν ξέρατε ότι είναι ψέματα. Όταν από τη πρώτη μέρα ξεχωρίσατε υπαλλήλους σε Χρυσαφικους και δικούς σας. Με την έπαρση και την αλλαζονεια από το πρώτο δευτερόλεπτο. Άντε σπιτι σας υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ. Ο δήμος δεν είναι τρόπαιο . Τη. Δεν θέλουμε Κεισογλου Καριπογλου Πανταζή και λοιπούς ανοητους

      Διαγραφή
    3. Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
      γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους
      στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί
      στη Σάλπιγγα πλάι που μας προσκαλεί.
      Εμπρός να τσακίσουμε σκληρά τους φασίστες
      της νέας Ελλάδας να γίνουμε χτίστες
      ντροπή για τον νέο στη μάχη αν δεν ριχτεί
      για τη λαοκρατία την τίμια ζωή.

      Διαγραφή
    4. Ποιητής εκ του προχείρου , έχει την μορφή του χοίρου ... λαϊκη ατάκα

      Διαγραφή
    5. Οι στοίχοι είναι η απάντηση μου στον ανώνυμο 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:39 π.μ. που ζητάει να βγούμε στους δρόμους...
      Δεν είμαι ποιητής, οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Αλλά αν δεν έτυχε να έχεις ακούσει τον ύμνο του ΕΑΜ , δεν είσαι πολιτικά ενημερωμένος.
      https://www.youtube.com/watch?v=fnAFaIM-s8M&ab_channel=%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

      Διαγραφή
    6. Iσχύει και για τους κατσαπλιάδες του ΕΑΜ η μορφή του χοίρου

      Διαγραφή
  3. Ένοχη η θεούσα αλλά ακόμη πιο ένοχη η Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Δήμαρχος Βαρβάρα πρέπει άμεσα να απογαλακτιστεί και να απομακρυνθεί από το το ζεύγος
    Επίσης οι αυλοκόλακες και οι γλύφτες του Αριστοκλή πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ψηφισμένοι από τους δημότες για να υπηρετούν τον Δήμο και όχι να γίνονται ορντινατσες του Αριστοκλή .
    Αντί να τους φοβάτε τον φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήμουν στο βόλτα δίπλα στον Μπακλαβατσιογλου πως τον λένε τον αντιδήμαρχο και έλεγε με τόση έπαρση πως μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο και γαμησε τον Χρυσαφη... Και πως έχουν εντολή ότι και να τους ρωτάνε να κάνουν αυτοί επίθεση στον Χρυσάφη γιατί ο κόσμος δεν τον θέλει και ταυτίζεται με αυτούς. Κάτι τέτοια κουφά. Ρε παιδιά ήρεμα... Δεν είναι αυτός ο ρόλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για μεγάλα σουργελα οι Εντός. Σαβουρες...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ