Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ !!! ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΓΟΡΔΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ... ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


 

11 σχόλια:

  1. Πάλι πρώτοι θα είναι σε ψήφους ο Καραμανλής και ο Χατζηβασιλείου, γιατί η πλειονότητα των ψηφοφόρων, δεν είναι ακροδεξιοί, κομπλεξικοί και ψεκασμένοι, για να ασχολούνται με αυτά.
    Αυτό λέγεται αντιπολίτευση του κώλου, αν γίνομαι αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ας προσέχει ο Μανώλης Κοττάκης, που κράζει τους Βουλευτές και την έχει μεγάλη, να μην την πατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμο δεν σχολίασες και μας έχεις δημιουργήσει κενό.
    Μην μας εγκαταλείπεις, με τι θα γελάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακουγα τον Βελόπουλο να λέει ότι «δεν θα μας τρελάνουν λέγοντας ότι έχουμε κλιματική αλλαγή επειδή πέρδονται οι αγελάδες». Αυτό, όσο γελοίο και αν ακούγεται, τόσο διεισδυτικό είναι – πρόκειται για κανόνα.
      Η ψήφιση της ισότητας στον γάμο ήταν λάδι στο καντήλι όσων προσπαθούν να βγάλουν πολιτικό μεροκάματο προτάσσοντας την «αντι-woke» ατζέντα. Αν ο Βελόπουλος ήταν ειλικρινής, θα ανέβαινε να πανηγυρίσει στο θεωρείο μαζί με τον Καπουτζίδη. Διότι πρόκειται για μια εξέλιξη που επιτρέπει στο πολιτισμικό να μπει μπροστά από το πολιτικό και, κατά συνέπεια, να αναζητήσει μεγαλύτερο κοινό. Ετσι άλλωστε συναντώνται και τα ετερόκλητα.Ο Βελόπουλος συμπλέει με το ΚΚΕ στο θέμα του γάμου. Και ο… αντιεξουσιαστής antifa δημοσιογράφος, που βρίσκει δημοκρατικές τις χούντες και χούντες τις δημοκρατίες, συμφωνεί με τον Βελόπουλο στο θέμα Ναβάλνι.
      https://www.protagon.gr/apopseis/aftoi-pou-gyrizoun-tis-plates-tous-sto-mellon-44342884397

      Διαγραφή
  4. στις ευροεκλογες θα φανε π.........αααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία κοινωνία δεν κινδυνεύει από την άρση των διακρίσεων και των αποκλεισμών, από την παροχή ίσων δικαιωμάτων σε όλους να ζουν ευτυχισμένοι όπως επιθυμούν. Αντίθετα, οι κοινωνίες διαβρώνονται από το φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και την ομοφοβία.

      Διαγραφή
    2. Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές, όπως έδειξε η δημοσκόπηση για λογαριασμό του Mega, η ΝΔ προηγείται με 36,5% έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ 14,9%.
      https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2024-02/metron-ektimisi.jpg.webp?itok=HIj2dEC4

      Διαγραφή
  5. Ιακχε, βλέπεις να έχουν αξιοπρέπεια και νοημοσύνη; Ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αν την πουλήσει αυτοί πάλι Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσουν. Ο λαός λέει : " τέτοιο κεφάλι, τέτοιο κούρεμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι η χώρα μας εξασφάλισε τα περισσότερα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης με βάση το ποσοστό του ΑΕΠ πετυχαίνοντας και το μεγαλύτερο βαθμό απορρόφησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Ευρωπαίος ηγέτης με όραμα και αποφασιστικότητα, που εγγυάται με ασφάλεια τον ενεργό και ουσιαστικό ρόλο της χώρας μας στην ΕΕ.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ακούει τώρα τον Μητσοτάκη που επέμεινε για τα ομόφυλα ζευγάρια και αντί να δει τη ΝΔ να πέφτει, όπως του έλεγε το μισό Μέγαρο Μαξίμου και υπουργοί του, βγήκε ενισχυμένος (δημοσκόπηση Φαναράς, Mega).

      Τις 21,6 μονάδες αγγίζει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis.
      Μάλιστα, η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της σε σχέση με τις προηγούμενες ευρωκάλπες κατά 3,4 ποσοστιαίες μονάδες.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ