Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

"ΠΑΡΑΓΚΑ" ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ;

  ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ" ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

10 σχόλια:

  1. Ο Κώστας Σαραφιδης ρώτησε με στοιχεία.
    Η Δήμαρχος κ.Μητλιαγκα, ο Προεδρος κ Μπέγος και Διευθύνων σύμβουλος κ. Κοτέογλου θα απαντήσουν ή θα κάνουν τις κότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα φωτογραφίες του Νάσου Παπαδοπούλου με τον Πατούλη και τον Νάσο να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.
    Νάσο το να φωτογραφιζεσαι με το Πατούλη δεν αποτελεί τίτλο τιμής, μάλλον σε ξεφτιλίκι παραπέμπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπεγο η κολλητή σου η Γιαννισλη γύρισε πίσω τα χρήματα που πήρε παράνομα από το Αυτοκινητοδρομιο ; Αν όχι είσαι λαμόγιο και εσυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο Αυτοκινητοδρόμιο... Υπάλληλος δούλεψε τετράωρο και πληρώθηκε οκτώ ώρες. Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν σκάνδαλα. Και θα συνεχιστούν αν δεν βάλουν φρένο... Αυτή η .......... ο Μπεγος γιατί δεν ρωτήθηκε από τα Τοπικά ΜΜΕ για την κατάσταση στο Αυτοκινητοδρόμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπεγο και Κοτεογλου να γυρισει πίσω τα χρήματα η Γιαννισλη . Θα επέμβει εισαγγελέας . Να πείτε πως πήρε τα χρήματα και από ποιους ; Να δώσετε εξηγήσεις στον σερραϊκό λαό . Ο Σαραφιδης έχει πλέον όλα τα στοιχεία για τα Σκάνδαλα στο Αυτοκινητοδρομιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω βρε λαμόγια τι έχετε με την Γιαννισλη αλλά επειδή γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα σας λέω πως το αυτοκινητόδρομιου το κράτησε όρθιο αυτή.Αν δεν ήταν αυτή να βάλει φρένο σε Χρυσάφη και Ντόντο θα μιλούσαμε για πολλές τραγικές καταστάσεις.Ενα εύγε στην Γιαννισλη.Εαν γράψετε και το ονοματάκι σας θα σας έλεγα πολλά.Και στην συνέχεια θα το κάνω και γω.Κατι ανόητοι σαν και σας δυσκολεύουν το έργο των διοικούντων για να πάρετε κανένα πενηνταρικο.Αν δεν βρείτε το θάρρος να πείτε την αλήθεια θα βγάλω εγώ το ονοματάκι σας.Ουστ ρεζιλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα γατούλη της Γιανισλή, βγάλε τα ονόματα για να γινείς πιστευτός, διαφορετικά θα είσαι ενα αδρείκελο της κυρίας και τα οσα καταγγέλεις θα εκληφθούν ώς μυθεύματα και φαντασιώσεις σου.

      Διαγραφή
  7. Σιγά μην σκίσεις το καλτσον σου . Ας γυρισει τα χρήματα που πήρε παράνομα αφού τα ξέρεις όλα και μετά να μιλήσεις . Θα βγουν πολλά για την Γιαννισλη . Κρατά μικρό καλάθι . . . Γράψε και το ονοματάκι σου να δούμε πια αδελφή είσαι . Τα λεφτά των Σερραίων πίσω να γυρισει . Γιατί δεν τα γυρίζει αφού τα πήρε παράνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τον ντοντο και τον χρησαφη να βγουν στη φορα αμεσως.η γιανισλη εχει δουλεψει πολλες παραπανω ωρεσ και δεν εχει πληρωθει και το ξερετε καλα λαμογια αλλα επειδη δεν σασ στηριξε την πυροβολατε τωρα αντρακια..να βγουν στη φορα για την διοικηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω... Επί θητείας Χρυσαφη στο Δήμο πέρασαν δύο πρόεδροι Ματθαίου, Μερετουδης. Τότε δεν ακούστηκε τίποτα για κατάχρηση... Με το που ανέλαβε ο Χρυσαφης με τον Ντοντο έσκασαν όλα πλαστά εισητηρια υπάλληλος να μη δουλεύει και να πληρώνετε πρόσληψη συγγενούς δημοτικού συμβουλου. Και μετά λέτε ότι χάσατε τις εκλογές άδικα; Και ποιος φταίει που χάσατε δεν έχετε καταλάβει ακόμη; Σε δεξιό Δήμο βγάλαμε πασοκτσου Δήμαρχο γιατί απλά ο άλλος δεν έκανε ούτε για τα απλά... Βουτηγμένος στο ψέμα και στην λαμογια ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ