Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΔΩΝΙ ,  ΣΚΕΡΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
     ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
... ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ"


 



10 σχόλια:

  1. Γιατί ριψοκινδύνεψε ο Μητσοτάκης;
    Ακουσε από τον Σαμαρά ότι αλλοιώνει τη φυσιογνωμία της παράταξης. Ο Μητσοτάκης δεν μάσησε, διότι η κυβερνητική φυσιογνωμία του δεν φέρει ούτε τη δεξιά ούτε την αριστερή σφραγίδα. Προτιμά να καταγραφεί ως μεταρρυθμιστής που άλλαξε τη χώρα την οποία κυβέρνησε. Η πολιτική ηγεμονία και η εκλογική πλειοψηφία κατοχυρώνονται με γιούρια προς το μέλλον, όχι με σκάψιμο ταμπουριών για την υπεράσπιση του παρελθόντος...
    Ακουσε ο Μητσοτάκης, τον Βελόπουλο και τον Νατσιό (μαζί με τους παρατρεχάμενούς τους) να λένε ανοησίες για τον νόμο, ανάξιες να ακούγονται μέσα σε Κοινοβούλιο. Ας κραδαίνουν πολλοί τη δαμόκλειο σπάθη της Ακροδεξιάς που «έρχεται». Ο Μητσοτάκης ξέρει πως όπου υπάρχει ισχυρή και συγκροτημένη Κεντροδεξιά, η Ακροδεξιά δεν καλπάζει. Ειδικά μια Ακροδεξιά με πρόσωπα βγαλμένα από τα πανηγύρια, σαν την δική μας.
    https://www.protagon.gr/apopseis/giati-ripsokindynepse-o-mitsotakis-44342883747

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Λαζαριδη καταντησατε μαϊντανιος και αυτοκλητος εκπροσωπος τυπου. Τον Ιουνιο θα δουμε τις συνεπειες των αποφασεων του μπροσταρη και εκσυχρονιστη πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε, κάνε όνειρα θερινής νυκτός, μέσα στο καταχείμωνο...
      Ζούπης: Η Ν.Δ. δεν θα έχει φθορά στις Ευρωεκλογές ,όπως ανέφερε, από τις μετρήσεις που έχει διενεργήσει τις τελευταίες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία κυμαίνεται από 33,5%-36%, ενώ στις ευρωεκλογές του 2019 είχε πάρει 33%.
      https://www.lykavitos.gr/news/paraskinio/zoupis-i-nd-den-tha-exei-fthora-stis-eyroekloges-tha-parei-pano-apo-335

      Διαγραφή
  3. . . . ΟΤΑΝ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΗΣΜΕΝΟΥ 41% , ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ /ΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΊΑ ή ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ << ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Τ' ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ >> ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΠ 2023 / 2027 ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ , ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ . . . ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ , ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 , ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ . . . << Α Ν Σ Τ Α Σ Η Σ >> !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ και προεκλογικά και το βράδυ των ευρωεκλογών της 9-6-2024 θα βρίσκομαι στα γνωστά γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου και πάλι θα πανηγυρίζουμε μία ακόμα νίκη της παράταξης μας. Εσύ ρε κακομοίρη, πότε θα βγεις από το σκοτεινό λαγούμι σου, και χωρίς να ντρέπεσαι, να βροντοφωνάξεις επώνυμα, ότι στηρίζεις τον Βελόπουλο και τον Μπούμπα?
    Και δεν λέμε μαϊντανιός, αλλά μαϊντανός. Και δεν είμαι αυτόκλητος εκπρόσωπος τύπου, αλλά εξουσιοδοτημένος από τον Πρόεδρο. Εκτός αν έχεις λάθος πληροφορίες από τον ΤΖΟΤΖΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην υποτιμάς τον ΤΖΟΤΖΟ.
      Αυτός ξέρει και εκείνα που δεν ξέρει.
      Απλά δεν του τα ψιθύρισε ακόμη ο σμπίρος.

      Διαγραφή
    2. Πόσο μικροπρεπής είστε. Η ιδιοτέλειά σας βρωμάει απο μακριά. Όσο για τα παρορόματα του πληκτρολογίου είναι αποδεκτά και συγχωρητέα. Μαθήματα ορθογραφίας να κάνετε εφόσον ολοκληρώσετε το κύκλο σπουδών κοινωνικής μόρφωσης. Τελος πλανάστε οικτρά ως προς τις πολιτικές επιλογές μου.

      Διαγραφή
    3. Μικροπρεπής είσαι εσύ, που από την ασφάλεια της ανωνυμίας, πετάγεσαι σαν τσουτσού και αποκαλείς τους άλλους μαϊνδανούς.
      Όσο για την δική σου κοινωνική μόρφωση, δεν πρόκειται να την διαπιστώσουμε ποτέ, αφού πάντα θα είσαι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου.

      Διαγραφή
  5. . . . ΟΤΑΝ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΗΣΜΕΝΟΥ 41% , ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ /ΕΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΊΑ ή ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ << ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Τ' ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ >> ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΠ 2023 / 2027 ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ , ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ . . . ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ , ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 , ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ . . . << Α Ν A Σ Τ Α Σ Η Σ >> !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμο μας έσπασες τις μπάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ