Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ TEMΠΗ : ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ... ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ "ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ" (video)

 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΧΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ




12 σχόλια:

  1. 847.086 εφθασαν οι υπογραφες , 52.487 ατομα ψηφισαν σήμερα. 152.945 υπογραφες μας λειπουν για να σπασει το φραγμα του 1.000.000 υπογραφών

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'ΤΕΜΠΗ 2023' , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ EMAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι’ αυτό και μόνο η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα ρίξει φως στην υπόθεση, όπως το θέλουμε όλοι. Ήδη κινείται γρήγορα και στον ανώτατο βαθμό, καλώντας τους πρώτους από όσους πρέπει να λογοδοτήσουν. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η αλήθεια, λοιπόν, δεν αργεί. Όπως δεν αργούν και οι προσπάθειες της πολιτείας να θεραπεύσει τις δικές της σοβαρές ελλείψεις.
      Αποστολή μας είναι ο πόνος να μετουσιωθεί σε πράξεις. Ώστε οι Οργανισμοί που υπηρετούν τον πολίτη να λειτουργούν με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Το Δημόσιο να μη μένει αιχμάλωτο της γραφειοκρατίας, που καθυστερεί κρίσιμα έργα. Και τα δικαστήρια να αποφασίζουν εγκαίρως, ιδίως για υποθέσεις που απασχολούν την κοινωνία.Ως πρωθυπουργός, ως πολίτης, αλλά και ως πατέρας, συμμετέχω στο πένθος της πατρίδας. Και επαναλαμβάνω τη δέσμευση ότι η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της διαρκούς εγρήγορσης και της προόδου. Αλλάζοντας το κράτος και βελτιώνοντας την καθημερινότητα. Χωρίς συμβιβασμούς με λάθη τού σήμερα και ανατρέποντας παθογένειες του χθες. Μέχρι το "ποτέ ξανά" από σύνθημα να γίνει, επιτέλους, πραγματικότητα.
      Κυριάκος Μητσοτάκης

      Διαγραφή
    2. Φτάνει Δήμο
      Ξεπέρασες σε γελοιότητα τους γελοίους.
      Σεβάσου τα 57 νεκρά παιδιά και τις οικογένειές τους.
      Τουλάχιστον σήμερα ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ηλίθιε, τυμβωρύχε ,νεκροκάπηλε και τσογλάνι να το βουλώσεις και να σεβαστείς τους νεκρούς και την δικαιοσύνη.
      Αν η δήλωση του Πρωθυπουργού σου φαίνεται γελοία ή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα σου για πολιτική εκμετάλλευση ενός τραγικού ατυχήματος, δεν διαφέρεις από τα όρνεα που πέφτουν στα πτώματα.
      Για αυτό γράφεις και βρίζεις ανώνυμα, γιατί ντρέπεσαι για την κατάντια σου.
      Και αν συνεχίσεις να βρίζεις, θα πάρω την ηλεκτρονική διεύθυνση σου από τον Διαχειριστή και θα τα πούμε ζωντανά.
      Και ο BLOGGER να τηρεί αυτό και να μην δημοσιεύει τις βρισιές του κάθε ανώνυμου μλάκα .* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    4. Aποσπασμα της Δήλωσης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :

      "Αποστολή μας είναι ο πόνος να μετουσιωθεί σε πράξεις. Ώστε οι Οργανισμοί που υπηρετούν τον πολίτη να λειτουργούν με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Το Δημόσιο να μη μένει αιχμάλωτο της γραφειοκρατίας, που καθυστερεί κρίσιμα έργα. Και τα δικαστήρια να αποφασίζουν εγκαίρως, ιδίως για υποθέσεις που απασχολούν την κοινωνία. Ως πρωθυπουργός, ως πολίτης, αλλά και ως πατέρας, συμμετέχω στο πένθος της πατρίδας"

      Κυριε Δήμο , μεταξύ μας τώρα ... αυτή η δήλωση δεν αποτελεί εμπαιγμό και προσβολή στην μνήμη των νεκρών ; Παρατήρησες κάποια πρόοδο σε αυτά που αραδιάζει ο Πρωθυπουργός ειδικά σημερα; Σημερα για τους υπευθύνους έπεσε να ειναι μέρα σιωπής και όχι προκλητικών δηλώσεων.

      Διαγραφή
    5. Ίακχε αν και διαχειρίζεσαι ένα blogg που υποτίθεται ενημερώνει, σχολιάζει, κρίνει και καλά κάνει, δεν σε βλέπω και τόσο ενημερωμένο.
      Η περιβόητη σύμβαση 717 η οποία υπεγράφη το 2014 με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2016 ΔΕΝ υλοποιήθηκε μέχρι το 2019 που ανέλαβε η ΝΔ και επί πλέον το 2019 υπογράφηκε συμπληρωματική σύμβαση σχετικά με το ίδιο έργο, που προέβλεπε την κατασκευή ενός εντελώς νέου συστήματος σηματοδότησης με νέες μονάδες τηλεμετρίας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία και η μετάδοση δεδομένων μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών, καθώς και από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς στα κέντρα ελέγχου.
      Η δίκη για τους 107 νεκρούς στο Μάτι έκανε 5 χρόνια να εκδικαστεί και ΟΛΑ τα πολιτικά πρόσωπα βγήκαν λάδι και δεν σε είδα να μετράς υπογραφές τότε.
      Στην παρούσα φάση, μέσα σε ένα χρόνο, για την επίμαχη σύμβαση 717 υπενθυμίζεται ότι η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί εις βάρος 23 προσώπων –18 εκ των οποίων είναι δημόσιοι υπάλληλοι– για σειρά κακουργηματικών πράξεων όπως απάτη, απιστία, ψευδή βεβαίωση με σκοπό τον παράνομο προσπορισμό οφέλους, ηθική αυτουργία στην απάτη και τις ψευδείς βεβαιώσεις.
      ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.
      Και να μην κλαίμε σαν τον Ευαγγελάτο, επάνω από κάθε νεκρό για τηλεθέαση ή δημιουργία εντυπώσεων.
      https://www.larissapress.gr/2024/02/20/23-apologies-ypallilon-gia-to-dystychima-sta-tempi/

      Διαγραφή
    6. Ψήφισες Καραμανλή σωστά ; Αφού τα λες τόσο ωραία γιατί δν βάζεις υποψήφιος να δούμε κάτι

      Διαγραφή
  2. Προς τον Δήμο. Τσογλάνι να πεις τα παιδιά σου.
    Α......ρε κακομοίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε της 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:22 μ.μ., από όσα σου έσυρε ο κύριος Δήμος, μόνο το τσογλάνι σε ενόχλησε ?
      Τσογλάνι (το) (ουσιαστικό), από την τουρκική λέξη iç oğlanı < iç- («εσωτερικός», του εσωτερικού παλατιού-σχολείου) + oğlan («παιδί»). Στα τουρκικά, “çoğlan” είναι ο «υπηρέτης». Πηγή: Protagon.gr
      Πρέπει να έχεις λίγο μυαλό και χαμηλή αυτοεκτίμηση, για να μην κατάλαβες το ηλίθιος, τυμβωρύχος, νεκροκάπηλος και όρνεο, που επίσης σου έγραψε και δεν σε ενόχλησαν.

      Διαγραφή
    2. Για να τα γράφει ο Δήμος κάτι ξέρει τι είναι ηλίθιος, τυμβωρύχος, νεκροκάπηλος και όρνεο .
      Είναι την ίδιας συνομοταξίας, έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες, το κατέχει το θέμα.
      Αλλά ρε Δήμο μην καρφώνεσαι, και γράφεις ως ανώνυμος, γελοίος ήσουνα γελοίος παραμένεις.

      Διαγραφή
    3. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΝΑΖΙΔΙΟ .
      Μια χαρά κάνεις τον παλικαρά με την ανωνυμία και την κουκούλα στην μούρη.

      Διαγραφή
    4. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ