Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
 

15 σχόλια:

  1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα τροφοδοτήσει μία στείρα πολιτική, ή ακόμα χειρότερα μικροκομματική αντιπαράθεση, πάνω από ένα τέτοιο θέμα. «Είμαι εδώ, από την πρώτη στιγμή. Δεν κρύφτηκα. Δεν έπαιξα θέατρο. Και ούτε σκοπεύω να το κάνω τώρα», τόνισε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Ναι, λοιπόν στην αλήθεια και όχι στην πολιτική καπηλεία».
    Σημείωσε επίσης ότι: «Η απάνθρωπη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου δεν μπορεί να έχει θέση μέσα σε αυτήν την αίθουσα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι εδώ δεν κρύφτηκα απλά έδωσα εντολή να κουκουλωθούν τα πάντα

      Διαγραφή
    2. Τελικά Δήμο εκτός από φαιδρός έχεις γίνει και γελοίος.

      Διαγραφή
    3. έκλασε κανένα τρολάκι στο υπόγειο, γιατί κάτι μου μύρισε...

      Διαγραφή
  3. Αν ήταν το παιδι σου μέσα στο τρενο θα ισχυριζόσουν τα ίδια ; Ντροπή σου ξεφτυλα . Εσείς που ψηφίζετε κάτι τέτοιους μες έχετε οδηγήσει μέχρι εδώ ανύπαρκτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ψηφήζω Καραμανλή μέχρι να σβήσει ο Ήλιος... Τόσο πόλεμο δεν έφαγε κανένας... Γιαυτό θα τον ψηφίζω... Άσχετα με το τραγικό γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή... Κουτε Έλληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος Καραμανλής ως υπουργός οφείλει να δώσει απαντήσεις για τους εμπορικούς συρμούς με επικίνδυνα και εύφλεκτα υλικά σε μια επιβατική αμαξοστοιχία που επέτεινε την τραγωδία. Δεν είναι δυνατόν να είσαι Υπουργός και να μη ξέρεις οτι γίνεται λαθρεμπόριο και μάλιστα με κίνδυνο ζωής πολιτών που εμπιστεύθηκαν κάποιον που μίλησε περι ασφάλεια των επιβατών.

      Διαγραφή
    2. Ηλία, όταν σου έχει βολέψει δύο παιδια στο κρατικό χρήμα θα ηταν αμαρτία η αγνωμοσύνη και να μην ψηφίζεις Καραμανλή ... όμως και λιγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
  5. Το κανάλι της Βουλής γιατί δεν έδειξε την κατάθεση Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλακες Σερραίοι έναν μόνο που μπορούσε να γίνει προθυπουργος είχατε και τον φάγατε... Είστε άξιοι της μοίρας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι στο άλλο τραίνο η πλοίο να είναι τα παιδιά σας και να δω τι θα λέτε Όλοι η Ελλάδα μας βρίζει εξαιτίας αυτού και εσείς αυλοκόλακες τον γλύφετε ντροπή σας Τώρα που θα ψηφηση και για τους Λοακτι θα είστε έτοιμη για το σκυψημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε ντουγανι; Ο Καραμανλής είναι το φταίξιμο που έγινε το ατύχημα; Ο υπουργός; Αν ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα γινόταν; Είσαι βλακας; Μιλάς για τα παιδιά μας επειδή έχουμε μυαλό να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά; Ανθρωποφάγε κανίβαλε

      Διαγραφή
    2. Ρε ηλίθιε ανώνυμε της 1.00 μ.μ. ώρας, στο άλλο τραίνο ή πλοίο που θα συγκρουστεί να είσαι εσύ και το σόι σου, μπας και καταλάβεις ότι ο κάθε Υπουργός Συγκοινωνιών δεν είναι ο Σταθμάρχης ή ο Λιμενάρχης, ούτε είναι πανταχού παρών, για να προλαβαίνει τις μαλ@κίες των άλλων.
      Και για εσένα είπε αυτό : «Ναι, λοιπόν στην αλήθεια και όχι στην πολιτική καπηλεία.Η απάνθρωπη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου δεν μπορεί να έχει θέση μέσα σε αυτήν την αίθουσα».

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ