Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Μ.Καρυστιανού : Η KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ , Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΩΦΕΥΕΙ, Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ !!!

30 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή Σας. Η κα Καρυστιανού εκπροσωπεί γονείς που έχασαν παιδια, οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Εαν το μέσο της δικαίωσης του άδικου χαμού της είναι κάποια υποψηφιότητα σε οποιαδήποτε πολιτικό οργανισμό με συναπόφαση των οσων εκπροσωπεί καλα θα πράξει. Θα κριθεί. Εσεις χαίρεστε τα παιδιά σας και πρέπει να σιωπάτε.

      Διαγραφή
    2. Είσαι μ@λ@κας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;

      Διαγραφή
    3. Βρε ηλίθιε το παιδί της έχασε γιατί κάποιοι γνωστοί σου εγκληματισαν, και το μόνο που βρήκες να γράψεις ήταν μια ανοησία με χολή.
      Έχει το δικαίωμα να βρει το δίκιο της και να κρατά το θέμα επίκαιρο μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
      Εάν ήταν το δικό σου παιδί τι σκατα θα έκανες σκατόψυχε.

      Διαγραφή
    4. Μαλάκες και ηλίθιοι, είναι όλοι αυτοί που νομίζουν, ότι ο κάθε Υπουργός είναι ο Σταθμάρχης των τρένων και φταίει, γιατί οι δεκάδες Διευθυντές και Επόπτες, που πληρώνονται από τον ΟΣΕ , δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.
      Επίσης σκατόψυχοι, είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο και βρήκαν την ευκαιρία από ένα τραγικό συμβάν, να βγάλουν τα απωθημένα της σκατοψυχής τους, παριστάνοντας τους ειδικούς και τους δικαστές και να καταλογίζουν ευθύνες, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    5. Τι γράφεις βρε γελοίε?
      Αλήθεια ανήκεις στο ανθρώπινο είδος?
      Κακομοίρη,

      Διαγραφή
    6. Κακως αφαιρεσατε το κακοβουλο σχολιο του κου Λαζαριδη, μνημειο κομματικης ηλιθιοτητας.

      Διαγραφή
    7. Η Δικαιοσύνη δεν κωφεύει, αλλά ερευνά και καταλογίζει ευθύνες, αποδίδοντας κατηγορίες κακουργηματικών πράξεων, στους πραγματικά υπαίτιους και όχι στους κατά την φαντασία ενός εκάστου.
      Τα 23 μη πολιτικά πρόσωπα καλούνται να απολογηθούν από την ανακρίτρια, έπειτα από δίωξη που τους έχει ασκηθεί για σειρά κακουργηματικών πράξεων όπως απάτη, απιστία, ψευδή βεβαίωση ,με σκοπό τον παράνομο προσπορισμό οφέλους, ηθική αυτουργία στην απάτη και τις ψευδείς βεβαιώσεις.
      Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στα παραπάνω πρόσωπα αφορούν στην εκτέλεση της σύμβασης για την αποκατάσταση του Συστήματος Σηματοδότησης-Τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού τμήματος Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας, η οποία υπεγράφη το 2014, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2016. Η σύμβαση αυτή είναι γνωστή ως «σύμβαση 717».
      Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας, χορηγήθηκαν συνολικά επτά παράνομες παρατάσεις της αρχικής σύμβασης, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ. Για τον λόγο αυτό, μετά την πάροδο περισσότερων από εννέα ετών από την υπογραφή της σύμβασης «717», το έργο δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί.
      https://lawandorder.gr/tempi-apologia-mi-politika-prosopa-tin-symvasi-717/

      Διαγραφή
    8. Ρε γελοίε Ανώνυμε 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:43 μ.μ. είσαι πολύ μικρός και τιποτένιος για να κρίνεις τους άλλους.
      Και αφού είσαι και με τον Ισαπόστολο Βελόπουλο, θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο Ιησούς είπε «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε·..(Μτ. 7, 1-5). Το γράφει και στις επιστολές του Ιησού, που έστειλε στον Βελόπουλο.
      Τζάμπα τις κηραλοιφές που βάζεις στην φαλάκρα σου.

      Διαγραφή
    9. Επειγοντως σε ψυχιατρο για ρεγουλαρισμα. Οταν γινεσαι ρομπα γραφεις ανωνυμα και οταν θες να το παιξεις διαμορφωτης γνωμης επωνυμα.

      Διαγραφή
    10. Γιατί ρε σκατι@ρη, δεν σου αρέσει να σε βρίζουν ανώνυμα?
      Ξέρουν και οι άλλοι να βρίζουν.
      Ρούφα τώρα το αυγό σου και βάλε τις κηραλοιφές σου, να ηρεμήσεις.

      Διαγραφή
    11. Προφανώς ο κ. Λαζαρίδης, τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ απεριόριστα, βλέποντας ότι αντί για πολιτικά επιχειρήματα, έγινε αποδέκτης ύβρεων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    12. Αν ειχε ορχεις δε θα εγραφε το καταπτυστο σχολιο για την κα Καρυστιανου.

      Διαγραφή
    13. Πασχει απο στρουθοκαμηλισμο οποιος πιστευει οτι ο Υπουργος δεν οφειλει να ελεγχει αν τηρουνται τα πρωτοκολλα ασφαλειας απο τους εργαζομενους αν λειτουργουν τα συστηματα ασφαλειας και μετα να διαβεβσιωνει για την ασφαλεια του μεσου. Επισης μεπτο ειναι να αγνοεις εγγραφες αναφορες για κενα στην ασφαλεια και να μην διαταζεις κατεπειγουσα ΕΔΕ για ελεγχο βασιμοτητας κλπ

      Διαγραφή
  2. . . . ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ / ΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ , Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΝΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ , ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠ ΤΗΝ << ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ >> ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ .
    ΘΕΡΕΙΤΕ ΠΩΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ???????
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ << ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ >> !!!!!!!

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 , ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΦΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ηλίθιος;;; ρωτάω;;; η κ. Καρυστιανού έχει οριστεί ως εκπρόσωπος των γονέων που έχασαν έτσι τραγικά και αδικαιολόγητα τα παιδιά τους, τι θέλεις να κάνει να σου ζητήσει και συγνώμη που χαλάει την ησυχία σου; Φάε το σουβλάκι σου, πιες τον καφέ σου και απόλαυσε τη μπόχα της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ηλίθιος με περικεφαλαία είσαι εσύ, γιατί δεν κατάλαβες ότι άλλο είναι η διεκδίκηση του δίκαιου για ένα τραγικό συμβάν και ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, για μια θέση στην Βουλή.
      Αν διάβαζες τι έχει πει η κυρία αυτή, που κατηγορεί ακόμα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ότι της είπε να πάει στην Εκκλησία, θα καταλάβαινες πόσο ηλίθιος είσαι.
      Φάε τώρα την μπουγάτσα σου και συνέχισε την ηλιθιότητα σου.

      Διαγραφή
    2. Ο.κ εγώ απλά σε ρώτησα, είσαι ηλίθιος μου απάντησες, μπράβο τουλάχιστον ξέρεις τι είσαι.

      Διαγραφή

    3. Η ανάκριση για το δυστύχημα στα Τέμπη ολοκληρώνεται τις επόμενες ήμερες, μόλις σε ένα χρόνο, όταν για το Μάτι χρειάστηκαν πέντε χρόνια τόνισε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, προσθέτοντας ότι τον Ιούνιο κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει η δική.

      Διαγραφή
  4. Την κατεύθυνση, για το ποια θα είναι η κατάληξη της τραγωδίας των Τεμπών την έδωσε ο Μητσοτάκης αμεσως μετά την τραγωδία των Τεμπών. Είπε ο Μητσοτάκης, ότι για την τραγωδια των Τεμπών υπάρχει ανθρώπινο λάθος και διαχρονική πολιτική ευθύνη. Σημειώστε, ότι αυτό θα είναι και το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας από την Εξεταστική Επιτροπή. Η συγκάλυψη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι απόλυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ δεν βλέπεις ανθρώπινο λάθος και διαχρονική ευθύνη, είσαι ανόητος.
      Είναι ντροπή, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, να βγαίνει ο κάθε ανόητος και να αναπτύσσει θεωρίες.
      Και ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για το Μάτι με τους 106 νεκρούς, να γίνεται αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΔΏ, Ω ΑΝΟΗΤΟΙ ...
      Φωτιά σε τρένο στην Αλεξανδρούπολη – Εκκενώνεται η αμαξοστοιχία.
      Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για φωτιά σε τρένο που εκτελεί το δρομολόγιο Σέρρες – Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (19/2).
      https://lawandorder.gr/ekkenonetai-treno-ston-galliko-logo-fotias/

      Διαγραφή
  5. Αφήνω τους ανώνυμους ηλίθιους μαλάκες, να βρίζουν χωρίς αντικείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α...... ρε κακομοίρη συνταξιούχε χωροφύλακα, έκανες την μ@λακία και αντί να κρυφτείς στο λαγούμι σου βγήκες και κάνεις και τον θιγμένο.
    Βλήμα ε.....βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα, όταν ήσουν μικρός, σίγουρα σε χάλασε κανένας Χωροφύλακας, για αυτό έχεις απωθημένα.

      Διαγραφή
    2. Ναι έτσι έγινε.
      Όπως τα λες.
      Μου έκλασε τα α.....δια.
      Α.....ρε κακομοίρη.

      Διαγραφή
  7. ο ιακχος τελικα ειναι ο συζυγος της λιονταρινας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμανε βλημα , βληματαρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που είπες για βλήματα, θυμήθηκα την άλλη παπάντζα που είπε ο Βελόπουλος και όλοι κατάλαβαν πόσο βλήμα είναι ο άνθρωπος.
      Απίστευτο! Ο Βελόπουλος προτείνει αντί για τα F35 να αγοράσουμε τουρκικούς πυραύλους kuzgun...
      https://twitter.com/e_amyna/status/1668935447563710466

      Διαγραφή
  9. Ψήφιζα, ψηφίζω και θα ψηφίζω Καραμανλή του Αχιλλέα Κωνσταντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ